Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble
[the_ad id="1609"]
5
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Fisk
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
300
g
torsk
torskefilet
▢
50
g
flødeost
naturel
▢
50
g
parmesan
rives fint
▢
½
tsk.
estragon
tørret
▢
2
spsk.
smør
smeltes
▢
¼
æble
skåret i meget tynde skiver
▢
½
håndfuld
valnødder
grofthakket
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Rør flødeost med parmesan, estragon, lidt salt og friskkværnet peber.
Dup torskefileter tørre og læg dem i et smurt ovnfast fad, krydr let med salt og friskkværnet peber.
Smør flødeost-blandingen ovenpå og læg så de tynde skiver af æble øverst, taglagt.
Torsk i fad dryppes med lidt smeltet smør og sæt i ovnen ved 200 grader i 8 minutter.
Tag dem ud, drys med valnødder og giv dem yderligere 6 minutter i ovnen.
Næringsindhold
Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble
Mængde pr. portion
Kalorier
459
% Daglig værdi*
Fedt
32
g
49
%
Mættet fedt
17
g
106
%
Transfedt
0.5
g
Flerumættet fedt
5
g
Enkelumættet fedt
8
g
Kolesterol
137
mg
46
%
Natrium
1813
mg
79
%
Kalium
727
mg
21
%
Kulhydrater
3
g
1
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
1
g
1
%
Protein
39
g
78
%
Vitamin A
963
IU
19
%
Vitamin C
2
mg
2
%
Calcium
361
mg
36
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]