• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Tærter » Tærte med skinke og champignon
billede til tærte med skinke
En lækker tærte med skinke og champignon, der passer perfekt som aftensmad. Tærten er nem at lave. Foto: iStock.com.

Tærte med skinke og champignon

Opdateret: 12. okt 2022 · Udgivet: 12. okt 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook23PinterestMessengerEmailPrintSMS
23
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en fantastisk skøn opskrift på tærte med skinke og champignon. En lækker skinketærte, der smager forrygende til aftensmad.

Lav en lækker tærte med skinke og champignon, der er en skøn tærte til aftensmad.

Skinketærten er nem at lave, den smager fantastisk godt, og så er rester af den god til frokost eller madpakken dagen efter.

Tærten er selvfølgelig lavet med skinke, men her kan du med fordel sagtens anvende en rest af kogt skinke eller hamburgerryg, der skæres i mindre tern.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på tærte med skinke

billede til tærte med skinke

Tærte med skinke

4.75 fra 4 brugere
Print Pin
Ret: Tærter
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

Tærtedej

  • 2½ dl hvedemel
  • 1 dl rugmel
  • 125 g creme fraiche 9%
  • 50 g oliemargarine flydende
  • 2 spsk. vand
  • 1 tsk. salt

Fyld til tærte med skinke

  • 1 stort løg hakket
  • 300 g champignon skåret i skiver
  • 1 rød peberfrugt skåret i små tern
  • 150 g skinke skåret i tern (en rest kan fint bruges her)
  • 1 bdt. purløg finthakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk. olie til stegning
  • 2 æg
  • 2 dl sødmælk
  • 1 dl hvidløgsflødeost
  • 1 håndfuld mozzarella revet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom alle ingredienserne til tærtedejen i en skål og ælt det sammen til en dej.
  • Smør en tærteform og pres så dejen ud i formen - eller rul den ud og beklæd formen med dejen.
  • Sæt tærten på køl i ½ time.
  • Forvarm ovnen til 200 °C (ikke varmluft), prik tærtedejen med en gaffel over det hele og forbag i 5 minutter. Tag den ud.
  • Varm olie op på en pande og sauter løg, til det begynder at blive blankt.
  • Tilsæt champignon og steg, til væden fra den er helt fordampet. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt peberfrugt og lad det stege med i et minuts tid.
  • Tilsæt purløg og skinke, vend godt rundt og smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Tag panden af varmen og hæld i den forbagte tærtedej.
  • Pisk æg, mælk, hvidløgsost, salt og friskkværnet peber sammen og hæld over fyldet.
  • Sæt din tærte med skinke og champignon i ovnen, og bag den i ca. 30 minutter.

Næringsindhold

Tærte med skinke
Mængde pr. portion
Kalorier
696
% Daglig værdi*
Fedt
 
32
g
49
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
7
g
Enkelumættet fedt
 
15
g
Kolesterol
 
115
mg
38
%
Natrium
 
1688
mg
73
%
Kalium
 
731
mg
21
%
Kulhydrater
 
78
g
26
%
Kostfibre
 
7
g
29
%
Sukker
 
8
g
9
%
Protein
 
25
g
50
%
Vitamin A
 
1177
IU
24
%
Vitamin C
 
52
mg
63
%
Calcium
 
108
mg
11
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Tag den færdigbagte tærte med skinke ud af ovnen, og lad den stå i 5-10 minutter, inden den serveres med salat til.

Så når skinketærten både at sætte sig og køle lidt af.

Se flere tærteopskrifter

  • billede med Bacontærte med porrer og kartofler
    Bacontærte med porrer og kartofler
  • billede med kyllingetærte med bacon og sprødt kartoffellåg
    Kyllingetærte med bacon og sprødt kartoffellåg
  • tærte med bacon og broccoli
    Tærte med bacon og broccoli

Se disse opskrifter:

  • Spinattærte med hvidløg og feta
  • Kanelgifler med lækker creme og remonce
  • Squashlasagne - sund lasagne uden kød
  • Grillet culottesteg - sådan steges en culotte i grill
  • Kylling caprese med mozzarella og tomat
  • Broccolisalat med feta og lækker dressing

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med salat med kartofler og soltørrede tomater

Salat med kartofler og soltørrede tomater

bagte rødløg med ost og spinat

Bagte rødløg med ost og spinat

squashlasagne

Squashlasagne - sund lasagne uden kød

billede med stegt blomkål

Stegt blomkål med citron, oliven og feta

Stegt blomkål med parmesan og bacon

Stegt blomkål med parmesan og bacon

billede med stegt andebryst

Andebryst - sådan laver du stegt andebrystfilet

billede med varm chokolade og kakao med flødeskum

Varm chokolade med flødeskum

billede med bagt blomkålssalat

Bagt blomkålssalat med lækker dressing

billede med ovnbagte andelår

Ovnbagte andelår der er super møre

billede med smørstegte kartofler

Smørstegte kartofler med rosmarin og hvidløg

billede med herregårdskage sølvkage

Herregårdskage - kendt som sølvkage

tilbehør til steg kartofler med rosenkål og bacon

Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon

billede til rødkålssalat

Rødkålssalat med æble og appelsin

coq au vin opskrift

Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet

Rosenkål med bacon

Rosenkål med bacon - nemt og lækkert tilbehør

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required