• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Sommersalat med ferskner, serranoskinke og halloumi ost
billede med sommersalat
En skøn og nem sommersalat med ferskner, serranoskinke og halloumi ost. Salaten er perfekt til grillmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Sommersalat med ferskner, serranoskinke og halloumi ost

Opdateret: 29. jun 2022 · Udgivet: 29. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Lav en lækker sommersalat med ferskner, serranoskinke og halloumi ost som tilbehør til mad fra grillen eller anden aftensmad. Nem og god salat.

Her får du en skøn opskrift på sommersalat, der blandt andet laves med ferskner, serrano skinke og halloumi ost.

Mængderne kan du justere til efter ønske, og som udgangspunkt er opskriften til to personer.

Men brug knapperne under Antal i opskriftsboksen, hvis du skal lave til flere personer.

Opskrift på sommersalat

billede med sommersalat

Sommersalat

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 håndfulde spinat godt skyllet og slynget tør
  • 3 skiver halloumi ost
  • 3 skiver serrano skinke
  • 2 ferskner skåret i mindre stykker - eller 3 flade ferskner (donut ferskner)
  • 1 forårsløg fintsnittet

Dressing

  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. balsamico
  • 1 tsk. ahornsirup
  • flagesalt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom lidt olie på en pande og steg halloumi-osten til den bliver gylden. Tag den af og bræk den i mindre stykker.
  • Læg serranoskinke på panden og steg til skinken bliver sprød. Læg på køkkenrulle, så det kan dryppe af, smuldr i mindre stykker.
  • Kom salaten i en skål eller et lavt fad. Fordel ferskenstykker ovenpå og derefter forårsløg.
  • Så kommes osten på og tilsidst den sprøde skinke, brækket i mindre stykker.
  • Pisk ingredienserne til dressingen sammen og dryp den over lige inden din sommersalat serveres, eller server dressingen til.

Næringsindhold

Sommersalat
Mængde pr. portion
Kalorier
416
% Daglig værdi*
Fedt
 
36
g
55
%
Mættet fedt
 
10
g
63
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
6
g
Enkelumættet fedt
 
16
g
Kolesterol
 
11
mg
4
%
Natrium
 
1622
mg
71
%
Kalium
 
220
mg
6
%
Kulhydrater
 
6
g
2
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
19
g
38
%
Vitamin A
 
2941
IU
59
%
Vitamin C
 
11
mg
13
%
Calcium
 
545
mg
55
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige sommersalat serveres straks, og den er altså god til grillet mad, herunder grillet flæsk og grillet kyllingebryst.

Se flere lækre salater:

Broccolisalat med feta og lækker dressing

Spidskålssalat med ærter og dressing

Lækker cæsarsalat med kylling

Se disse opskrifter:

  • Gulerodssalat med bolsjebeder
  • Lækker melonsalat med pinjekerner
  • Perlespeltsalat med varmrøget laks
  • Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg
  • Salat med kylling, druer og valnødder
  • Nem aspargessalat med grønne asparges

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Smørkage med marcipan og chokolade

Smørkage med marcipan og chokolade

kærnemælksfromage opskrift

Kærnemælksfromage - nem dessert med kærnemælk

billede med ovnbagt græskar med bacon

Ovnbagt græskar med bacon

billede til stegetid på and

Stegetid på and i ovn - den nemme guide til andesteg

billede med iskaffe

Hjemmelavet iskaffe - nem og god opskrift

billede med bananmuffins

Bananmuffins med chokolade og kokos

billede til hjemmelavede kødboller

Hjemmelavede kødboller til suppe

billede med torsk i fad

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble

billede til pasta med spidskål og bacon

Pasta med spidskål og bacon

Pasta med oksekød og citronfløde

Pasta med oksekød og citronfløde

billede med Sauce Populaire

Sauce Populaire - sådan laves den lækre sovs

billede til kalvebøffer med kantareller og dijondressing

Kalvebøffer med kantareller og dijondressing

billede med glaseret skinke

Kogt glaseret skinke i ovn - nem opskrift

billede med koge og dampe grønne asparges

Grønne asparges - sådan skal de koges og dampes

billede med orientalsk gryderet

Orientalsk gryderet med kylling og ris

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required