• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme er en lækker lille ret, der kan serveres til frokost, som forret eller en af aftensmaden. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme

Opdateret: 1. okt 2023 · Udgivet: 1. okt 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook10PinterestMessengerEmailPrintSMS
10
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du et lækkert stykke rugbrød med varmrøget laks og urtecreme. Skønt smørrebrød, der kan serveres til frokost eller let aftensmad.

Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme er perfekt som et let måltid til aftensmad, og disse smørrebrødsstykker smager himmelsk godt.

Rugbrød er faktisk noget af det vi danskere oftest spiser til aftensmad, og hvorfor så ikke prøve noget nyt? Nemlig dette dejlig stykke brød med laks.

Se også: Ristet brød med krydderurtecreme og laks

Opskriften er beregnet til fire personer, og du kan sagtens lige riste brødskiverne inden de pyntes.

Opskrift på rugbrød med varmrøget laks

rugbrød med varmrøget laks og urtecreme

Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g laks varmrøget
  • 1 potte basilikum
  • 1 potte dild
  • 200 g flødeost gerne Philidelphia
  • 1 spsk citronsaft friskpresset
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 skiver rugbrød groft
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til rugbrød med varmrøget laks starter du med, at plukke bladene af basilikum og dild (gem lidt dild til pynt), og kom det i en beholder til stavblenderen - eller en almindelig blender.
  • Kom også en tredjedel af flødeosten og citronsaften i.
  • Kør til det er en glat masse og vend så resten af flødeosten i med en dejskraber, smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Smør brødskiverne med urtecreme.
  • Pluk det varmrøgede laks i mindre stykker og læg ovenpå.
  • Pynt dit smørrebrød med laks med dild.

Næringsindhold

Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
Mængde pr. portion
Kalorier
330
% Daglig værdi*
Fedt
 
21
g
32
%
Mættet fedt
 
11
g
69
%
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
78
mg
26
%
Natrium
 
954
mg
41
%
Kalium
 
371
mg
11
%
Kulhydrater
 
19
g
6
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
3
g
3
%
Protein
 
16
g
32
%
Vitamin A
 
740
IU
15
%
Vitamin C
 
2
mg
2
%
Calcium
 
80
mg
8
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Tips

Så er du klar til at servere lækre stykker rugbrød med varmrøget laks og urtecreme.

Skal de serveres som forret, kan du med fordel skære rugbrødet i meget tynde skiver, hvorefter skiverne kan ristes sprøde.

Se også: Æggekage i ovn med bacon og tomat

Se disse opskrifter:

  • Bøf i folie med lækker sauce
  • Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld
  • Kalveschnitzel med gorgonzola og tomatsalat
  • Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater
  • Oksekødsfad med kartofler
  • Marinade til lammekølle

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

Forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

billede med sheperds pie

Sheperds pie - kødtærte med kartoffelmos

et billede med hjemmelavet lasagne

Lasagne

billede til perlespeltsalat med varmrøget laks

Perlespeltsalat med varmrøget laks

billede med honningmarineret laks

Honningmarineret laks med citrussmag

hakkebøffer i fad i ovn

Alt i et fad med hakkebøffer og kartofler

billede med fiskefilet florentine

Fiskefilet Florentine med spinat, mornay og ost

billede med roastbeef i ovn

Roastbeef i ovn - gourmetsaltet og utrolig lækker

billede med kanelsneglekage

Kanelsneglekage - lækker skærekage med kanel

billede med oliventapenade

Opskrift på hjemmelavet oliventapenade

blødkogt æg

Koge æg: Sådan koges blødkogt æg med succes

billede med småkager med lakrids og tranebær

Småkager med lakrids og tranebær

Spicy kyllingesuppe med mangotopping

Spicy kyllingesuppe med mango topping

billede med karrysovs

Karrysovs

glaseret hamburgerryg

Sådan laver du glaseret hamburgerryg

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required