• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Ovnbagte andelår der er super møre
billede med ovnbagte andelår
Ovnbagte andelår er nemme at lave, og de smager fantastisk godt. Her er andelårene serveret med rødkålssalat og smørstegte kartofler. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Ovnbagte andelår der er super møre

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her er den bedste opskrift på ovnbagte andelår, der smager himmelsk godt. Andelårene bliver meget møre, og de marineres natten over på køl.

Ovnbagte andelår er lækker aftensmad, og med denne opskrift og fremgangsmåde bliver andelårene virkelig møre og smagfulde.

Andelårene trækker natten over i køleskabet sammen med salt, rørsukker og rosmarin, og det giver altså en rigtig god smag.

Her passer de dog sig selv, så opskriften er faktisk utrolig nem. Du skal bare lige huske at starte i god tid.

I denne opskrift er der beregnet et andelår til hver person, men det kan du jo ændres i forhold til hvor sultne I er. Nogle kan måske spise to stykker.

Opskrift på ovnbagte andelår

billede med ovnbagte andelår

Ovnbagte andelår

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 4 andelår
  • 1 spsk. flagesalt
  • 1 spsk. rørsukker
  • 2 spsk. rosmarin nåle, finthakket
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

Dagen før

  • Gå andelårene efter for urenheder. Dup dem tørre.
  • Bland rørsukker, flagesalt og rosmarin godt sammen.
  • Gnid lårene godt ind i blandingen, over det hele.
  • Dæk dem til og stil dem i køleskabet natten over.

Næste dag

  • Andelår tages ud af køleskabet og stilles i en 200 grader varm ovn - med skindsiden opad - i 45-50 minutter. Alt efter størrelse, til de er gennemstegte.
  • Hvis lårene bliver for mørke, pga. sukkeret, så dæk dem med stanniol.

Næringsindhold

Ovnbagte andelår
Mængde pr. portion
Kalorier
389
% Daglig værdi*
Fedt
 
20
g
31
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
10
g
Kolesterol
 
197
mg
66
%
Natrium
 
1934
mg
84
%
Kalium
 
10
mg
0
%
Kulhydrater
 
4
g
1
%
Kostfibre
 
0.4
g
2
%
Sukker
 
3
g
3
%
Protein
 
46
g
92
%
Vitamin A
 
31
IU
1
%
Vitamin C
 
3
mg
4
%
Calcium
 
31
mg
3
%
Jern
 
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Ovnbagte andelår serveres med smørstegte kartofler og en lækker rødkålssalat.

Se flere opskrifter med and

  • billede med stegt andebryst
    Andebryst - sådan laver du stegt andebrystfilet
  • billede med andesovs
    Andesovs - nem opskrift på lækker andesauce
  • billede med andesteg - langtidsstegt and
    Andesteg - opskrift på langtidsstegt and

Se disse opskrifter:

  • Hjemmelavede falafler, der ikke smuldrer i panden
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Lasagne med spidskål og fisk
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts
  • Sådan laver du æbleflæsk - den bedste opskrift

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med hele panerede pandestegte rødspætter

Hele panerede pandestegte rødspætter

forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

Forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

billede med klatkager

Opskrift på de bedste klatkager af risengrød

billede brødmed naan og naan

Indisk naan - opskrift på lækkert naanbrød

billede med panerede koteletter

Panerede koteletter med panko eller alm. rasp

billede med brombærmarmelade syltetøj

Hjemmelavet brombærmarmelade (syltetøj)

billede med grove flutes

Grove flutes - koldhævet groft flute

billede med stegt spidskål med sprød bacon

Spidskål med bacon som tilbehør

butterdejsstang

Lækker butterdejsstang med broccoli og flødeost

tilbehør til steg kartofler med rosenkål og bacon

Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon

billede med saltindbagt svinemørbrad

Saltindbagt svinemørbrad - mørbrad i saltdej

cremede flødekartofler i ovn opskrift

Super nemme flødekartofler i ovn

billede med iskaffe

Hjemmelavet iskaffe - nem og god opskrift

billede med rabarberkompot

Hjemmelavet rabarberkompot i ovn

lagkagehusets blommekage

Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required