• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Lækker butterdejsstang med broccoli og flødeost
butterdejsstang
En nem og lækker butterdejsstang, hvor fyld af blandt andet broccoli og flødeost pakkes ind i butterdej. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækker butterdejsstang med broccoli og flødeost

Opdateret: 21. jun 2023 · Udgivet: 13. apr 2022 af Newyorker By Heart ·

butterdejsstang

Butterdejsstang

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke butterdej 4 plader eller 1 stor plade
  • 1 pakke bacon i tern
  • 250 g champignon i skiver
  • 1 løg finthakket
  • 1 pakke skinke i strimler
  • 1 broccoli i små buketter
  • 1 pakke flødeost naturel
  • 2 spsk. dijonsennep eller efter smag
  • 1 spsk. sennep sød fransk
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Svits bacon af først, så det tager farve.
  • Tilsæt løg og champignon, lad det svitse med og simre til væden fra champignon er kogt næsten helt ind.
  • Tilsæt de bittesmå broccolibuketter og lad dem varme igennem.
  • Kom skinkestrimlerne i og vend det bare lige rundt, så det hele er godt fordelt.
  • Tilsæt flødeost, sennep, salt og friskkværnet peber. Rør til ost og sennep er godt og ligeligt fordelt.
    Flødeost naturel og sennep røres i
  • Lad blandingen stå og afkøle lidt.
  • Rul butterdejspladen ud så den passer til en stor bradepande.
  • Læg al fyldet på miden og klip siderne af butterdejen i strimler, så de ligesom kan flettes ind over midten på din butterdejsstang.
    Fyldet kommes på butterdejen
  • Pensl butterdejsstangen med let sammenpisket æg og sæt i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter.

Næringsindhold

Butterdejsstang
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook8PinterestMessengerEmailPrintSMS
8
SHARES
Gå til opskrift

Her er en opskrift på lækker butterdejsstang med fyld af blandt andet broccoli og flødeost, hvor fyldet nemt pakkes ind i butterdej.

Butterdejsstang med fyld er en lækker ret til aftensmad, men du kan også bruge den til en buffet eller som forret.

Her er butterdejen fyldt med flødeost, champignon og broccoli, og det giver altså en dejlig smag.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på butterdejsstang

butterdejsstang

Butterdejsstang

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke butterdej 4 plader eller 1 stor plade
  • 1 pakke bacon i tern
  • 250 g champignon i skiver
  • 1 løg finthakket
  • 1 pakke skinke i strimler
  • 1 broccoli i små buketter
  • 1 pakke flødeost naturel
  • 2 spsk. dijonsennep eller efter smag
  • 1 spsk. sennep sød fransk
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Svits bacon af først, så det tager farve.
  • Tilsæt løg og champignon, lad det svitse med og simre til væden fra champignon er kogt næsten helt ind.
  • Tilsæt de bittesmå broccolibuketter og lad dem varme igennem.
  • Kom skinkestrimlerne i og vend det bare lige rundt, så det hele er godt fordelt.
  • Tilsæt flødeost, sennep, salt og friskkværnet peber. Rør til ost og sennep er godt og ligeligt fordelt.
    Flødeost naturel og sennep røres i
  • Lad blandingen stå og afkøle lidt.
  • Rul butterdejspladen ud så den passer til en stor bradepande.
  • Læg al fyldet på miden og klip siderne af butterdejen i strimler, så de ligesom kan flettes ind over midten på din butterdejsstang.
    Fyldet kommes på butterdejen
  • Pensl butterdejsstangen med let sammenpisket æg og sæt i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter.

Næringsindhold

Butterdejsstang
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdigbagte butterdejsstang serveres med en god salat - eventuelt en spidskålssalt.

Butterdejsstangen med fyld egner sig som aftensmad, frokost eller til en god buffet.

Se flere lækre madopskrifter:

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

Æggekage bagt i ovn med bacon og tomat

Gammeldags pandekager med nem pandekagedej

Se disse opskrifter:

  • Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
  • Laks med bacon og pasta
  • Chicken parmesan - klassisk italiensk ret
  • Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer
  • Græsk kylling a la souvlaki med salat og tortillas
  • Sådan laver du æbleflæsk - den bedste opskrift

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med gullasch eller gullash

Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød

billede med lakseroulade med rejer

Lakseroulade - nem og lækker opskrift

ovnbagte rodfrugter

Nemme ovnbagte rodfrugter

billede med varm chokolade og kakao med flødeskum

Varm chokolade med flødeskum

billede til scones med eller uden chokolade

Scones - opskrift med og uden chokolade

billede til hjemmelavet coleslaw opskrift

Hjemmelavet coleslaw med lækker dressing

billede med tunsalat med æg og rejer

Tunsalat med æg og rejer til forret eller frokost

billede til hjemmelavet burger med kryddermayo

Hjemmelavet burger med kryddermayo

amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

billede med hjemmelavet andefond

Hjemmelavet andefond - nem opskrift

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

billede med hvidløgsbrød

Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg

billede med langtidsstegt kylling

Langtidsstegt kylling med kartofler

billede med thailandsk kyllingesalat

Thailandsk kyllingesalat - lækker thaimad

et billede med pastasalat med kylling

Pastasalat med kylling og grøntsager

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required