Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Butterdejsstang
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
pakke
butterdej
4 plader eller 1 stor plade
▢
1
pakke
bacon
i tern
▢
250
g
champignon
i skiver
▢
1
løg
finthakket
▢
1
pakke
skinke
i strimler
▢
1
broccoli
i små buketter
▢
1
pakke
flødeost
naturel
▢
2
spsk.
dijonsennep
eller efter smag
▢
1
spsk.
sennep
sød fransk
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Vis fotos
Fotos fra
Svits bacon af først, så det tager farve.
Tilsæt løg og champignon, lad det svitse med og simre til væden fra champignon er kogt næsten helt ind.
Tilsæt de bittesmå broccolibuketter og lad dem varme igennem.
Kom skinkestrimlerne i og vend det bare lige rundt, så det hele er godt fordelt.
Tilsæt flødeost, sennep, salt og friskkværnet peber. Rør til ost og sennep er godt og ligeligt fordelt.
Lad blandingen stå og afkøle lidt.
Rul butterdejspladen ud så den passer til en stor bradepande.
Læg al fyldet på miden og klip siderne af butterdejen i strimler, så de ligesom kan flettes ind over midten på din butterdejsstang.
Pensl butterdejsstangen med let sammenpisket æg og sæt i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter.
Næringsindhold
Butterdejsstang
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]