• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

billede til kyllingesandwich med bacon og guacamole
En lækker og nem kyllingesandwich med bacon og guacamole, der smager himmelsk godt. Brug den evt. til madpakken. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kyllingesandwich med bacon og guacamole

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 30. jul, 2022

Oversigt over indhold

  1. Her er en nem opskrift på kyllingesandwich med bacon og guacamole. En lækker og hjemmelavet sandwich, der er god til aftensmad eller frokost.
  2. Opskrift på kyllingesandwich
  3. Kyllingesandwich med bacon og guacamole
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter
5 fra 1 bruger

Her er en nem opskrift på kyllingesandwich med bacon og guacamole. En lækker og hjemmelavet sandwich, der er god til aftensmad eller frokost.

Kyllingesandwich er en virkelig lækker sandwich, og denne er i særdeles lækker.

Her får du en lækker sandwich med stegt kyllingebryst, bacon og guacamole, og den kan du altså sagtens nyde til din aftensmad.

Kyllingesandwichen er dog også fin til en frokost eller madpakken, og i dette link kan du se, hvordan du nemt laver en guacamole.

Opskriften er beregnet til to personer, men nem at gange op til flere.

Opskrift på kyllingesandwich

billede til kyllingesandwich med bacon og guacamole

Kyllingesandwich med bacon og guacamole

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 25 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 4 skiver toastbrød gerne grovtoast, ristet
  • 2 store tomater skåret i skiver
  • 1 salat godt skyllet og slynget tør
  • 2 kyllingebrystfileter
  • salt og friskkværnet peber
  • BBQ Mesquite krydderi
  • ½ rødløg i skiver
  • 4 skiver bacon stegt sprødt og dryppet af på køkkenrulle
  • 3 spsk. mayonnaise jeg bruger Hellmann's
  • 1 tsk. chipotle eller chilipuulver
  • 1 lime saft af ½ lime
  • 2 spiseskefulde guacamole eller lidt mere
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Krydr kyllingebrystfileter med salt, friskkværnet peber og BBQ Mesquite krydderi (du kan selvfølgelig også vælge en anden krydderi eller bare bruge salt og friskkværnet peber).
  • Steg dem i lidt olie til de er netop gennemstegte og skær dem så i skiver. Stegetiden er typisk ca. 10 minutter i alt.
  • Rør mayonnaise med chipotle puré og limesaft.
  • Rist toastbrød og smør dem med chipotle-mayonnaisen.
  • Læg to af dem på hver sin tallerken og læg salatblade ovenpå, derefter tomater som krydres med lidt salt, løgringe, bacon, kylling og guacamole.
  • Slut din kyllingesandwich af med endnu et stykke toast, smurt med lidt af chipotle-mayonnaisen.

Næringsindhold

Kyllingesandwich med bacon og guacamole
Mængde pr. portion
Kalorier
806
% Daglig værdi*
Fedt
 
57
g
88
%
Mættet fedt
 
14
g
88
%
Transfedt
 
0.2
g
Flerumættet fedt
 
18
g
Enkelumættet fedt
 
21
g
Kolesterol
 
132
mg
44
%
Natrium
 
1998
mg
87
%
Kalium
 
1001
mg
29
%
Kulhydrater
 
40
g
13
%
Kostfibre
 
6
g
25
%
Sukker
 
9
g
10
%
Protein
 
36
g
72
%
Vitamin A
 
1988
IU
40
%
Vitamin C
 
45
mg
55
%
Calcium
 
111
mg
11
%
Jern
 
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Kyllingesandwich med bacon og guacamole serveres straks, evt. sammen med lidt chips.

Se flere opskrifter

  • billede med bøf med spejlæg
    Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa
  • billede med grilled cheese sandwich
    Grilled cheese sandwich - ostesandwich
  • billede med madpandekager
    Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker
  • big mac roulade burgerroulade
    Nem big mac roulade - lækker burger roulade
« Grilled cheese sandwich - ostesandwich
Kartoffelfad med hakket kød og grøntsager »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

enebærgryde med bagt kartoffelmos

Enebærgryde med bagt kartoffelmos

billede med hakkebøf med fyld

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

billede med marineret svinemørbrad

Marineret svinemørbrad med soja, lime og hvidløg

billede med majspandekager med kylling- og spinatfyld

Majspandekager med kylling- og spinatfyld

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.