• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver
billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver
Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver er lækker aftensmad til hele familien, og sådan en pebersovs smager altså fantastisk. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på kyllingebryst i pebersovs, der serveres med squash og kartoffelskiver. Det er lækker aftensmad til hele familien.

Kyllingebryst i pebersovs er lækker aftensmad, og her er retten serveret med bagte skiver af kartofler og squash.

Pebersovs laves med de syltede, grønne madagascar peberkorn, og de er altså lækre i denne ret.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men brug knapperne under Antal i opskriftsboksen til at lave en større mængde.

Opskrift på kyllingebryst i pebersovs

billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver

Kyllingebryst i pebersovs

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebrystfileter
  • olie og smør til stegning
  • 2 bagekartofler
  • 1 squash
  • salt og friskkværnet peber gerne flagesalt
  • olivenolie til pensling
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl creme fraiche 38%
  • 50 g madagascarpeber grønne, syltede peberkorn - købes i en lille dåse i supermarkeder
  • Lidt sovsekulør
  • Lidt majsstivelse til jævning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Bagekartofler kan med eller uden skræl, det er op til dig. Skær dem i ½ cm. tykke skiver. Dup dem godt tørre og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Pensl dem på begge sider med lidt olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Sæt kartoffelskiverne i en 210 grader varm ovn i 20 - 25 minutter.
  • Skær squash i 1 cm. tykke skiver, pensl med olivenolie, krydr med salt og friskkværnet peber og læg dem på sammen med kartoflerne i de sidste 10 minutter.
  • Varm olivenolie og smør på en pande, til smørret er brust af.
  • Krydr kyllingefileterne med salt og friskkværnet peber. Brun dem først af, til de får farve på hver side, skru ned til middelvarme og steg videre i ca. 10 minutter, til de er gennemstegte. Tag dem af varmen og hold dem varme under stanniol.
  • Hæld bouillon på panden og skrab evt. stegerester op fra bunden af panden.
  • Kom afdryppede madagascarpeber og creme fraiche ved, pisk igennem og lad det koge igennem. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Kom evt. lidt kulør i og saucen kan også jævnes lidt, hvis det ønskes.
  • Læg kyllingebrystfileterne tilbage i saucen og hæld lidt af saucen over dem. Nu er du klar til at servere kyllingebryst i pebersovs.

Næringsindhold

Kyllingebryst i pebersovs
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Anretning af kyllingebryst med pebersovs: Læg kartoffel- og squashskiver på tallerkner.

Læg kyllingebrystfilet på toppen og kom lidt saucen udenom og over.

Se flere opskrifter:

Lækker cæsarsalat med kylling

Kylling Cordon Bleu med asparges og sauce

Kyllingesalat med Rhode Island dressing

Se disse opskrifter:

  • Butterdejspakker med kylling og æg
  • Oksekødsfad med kartofler
  • Oksekødsgryde med hvidkål, gulerødder og peberfrugt
  • Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele
  • Italienske wraps med skinke og mozzarella
  • Pandekager med oksekød og grøntsager

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required