• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kylling i karry med sprøde grøntsager
et billede med kylling i karry serveret på tallerken
Kylling i karry er en populær ret til aftensmad, og denne opskrift er med sprøde grøntsager, der kun gør karryretten endnu bedre. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kylling i karry med sprøde grøntsager

Del gerne opskriften:
Facebook9PinterestMessengerEmailPrintSMS
9
SHARES
Gå til opskrift

Du skal prøve denne opskrift på kylling i karry med sprøde grøntsager. En god og sundere udgave af en populær karryret til hele familien.

Kylling i karry er altså en fantastisk ret, og så er den nem at lave.

Den udgave af den klassiske og populære karryret er med sprøde grøntsager, og det gør den både sundere og endnu mere lækker.

Opskriften er beregnet til fire personer som aftensmad.

Opskrift på kylling i karry

et billede med kylling i karry serveret på tallerken

Kylling i karry

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 50 g cashewnødder usaltede
  • 1 pose gulerødder små, skyllet og skåret i grove stykker
  • 1 rødløg i smalle både
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 broccoli skåret i små buketter, stilken skrællet og skåret i mindre stykker
  • 3 kyllingebrystfileter skåret i strimler
  • 3 tsk. karry måske lidt mere
  • 1½ spsk. oystersauce
  • ½ spsk. honning flydende
  • 1 spsk. fishsauce
  • 1 lime saft fra 1 lime
  • salt og friskkværnet peber
  • ½ liter madlavningsfløde eller fløde
  • olie til stegning
  • 2 forårsløg snittet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Rist cashewnødder på en tør pande i nogle minutter, til de bliver let gyldne. Stil dem til side, inden de hakkes groft.
  • Gør alle grøntsagerne klar som anvist.
  • Varm olie op i en sauterpande, gryde eller wok og tilsæt først gulerødder og broccolistilk, lad dem stege i et par minutter - rør i dem af og til.
  • Tilsæt så rødløg og broccoli, svits i yderligere et par minutter, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt til sidst hvidløg og lad det stege med i et minuts tid under omrøring. Grøntsagerne skal nu være stegte, men stadig godt sprøde. Hæld det hele op i en dyb tallerken.
  • Stil gryden tilbage på varmen og tilsæt lidt mere olie.
  • Tilsæt kylling og lad det brune, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Når det er gyldent tilsættes karry og det vendes godt rundt. Mængden af karry afhænger af hvor stærk du ønsker din kylling i karry.
  • Hæld fløde, honning og oystersauce ved, lad det simre i et par minutter.
  • Hæld grøntsagerne i og lad dem varme igennem.
  • Smag til med fishsauce og limesaft. Tag din kylling i karry af varmen, grøntsagerne skal stadig være sprøde.

Næringsindhold

Kylling i karry
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige kylling i karry pyntes med forårsløg og cashewnødder.

Server karryretten med ris eller nudler.

Se flere lækre madopskrifter:

Skøn opskrift på boller i karry med grøntsager

Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød

Forloren hare med lækker vildtsovs

Se disse opskrifter:

  • Butterdejspakker med kylling og æg
  • Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld
  • Beignetdej - nem frituredej med øl
  • Pandekager med oksekød og grøntsager
  • Ovnbagt frittata med æg, peberfrugt og parmesan
  • Ribbensteg i ovn - opskrift med stegetid

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med braiseret oksebov

Braiseret oksebov med rødvinssauce som simreret

billede med kartoffelklodser

Kartoffelklodser - kogte og smørstegte

et billede med vafler

Vafler - bedste opskrift en sprød vaffel

butterdejssnegle med oliventapenade

Butterdejssnegle med oliventapenade

billede med hjemmelavet hvidløgsdressing

Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum

billede med orientalsk gryderet

Orientalsk gryderet med kylling og ris

billede med hvidkålsrouletter

Nemme hvidkålsrouletter i ovn (kåldolmer)

billede til karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

kålbudding med hvidkål og hakket kød

Kålbudding med hvidkål og hakket kød

billede til opskrift med spinatpandekager

Spinatpandekager - nemme og lækre

billede til spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese - pasta med kødsovs

billede med citronpasta

Citronpasta med kylling, nødder og ost

Smørkage med marcipan og chokolade

Smørkage med marcipan og chokolade

billede med dark and stormy cocktail

Sådan laver du Dark and Stormy drink

spidskålssalat

Spidskålssalat med ærter og dressing

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required