• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Kanelgifler med lækker creme og remonce
billede til kanelgifler
Lækre og hjemmebagte kanelgifler med creme og remonce, og kanelgiflerne smager fantastisk godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kanelgifler med lækker creme og remonce

Opdateret: 24. jan 2023 · Udgivet: 12. dec 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook7PinterestMessengerEmailPrintSMS
7
SHARES
Gå til opskrift

Her er den bedste opskrift på hjemmebagte kanelgifler med creme og remonce. Bag lækre, nemme, snaskede og svampede gifler med kanel.

Sådan bager du verdens bedste kanelgifler, der er fyldt med både creme og remonce.

Kanelgiflerne er nemme at bage, og de smager jo altid fantastisk godt. Bag eventuelt en god portion til kollegerne på jobbet, veninderne eller hvem du gerne vil overraske med lidt god kage.

Afhængig af hvor tykke du skårer kanelgiflerne ud, får du ca. 15 stk. af denne opskrift.

Opskrift på kanelgifler

billede til kanelgifler

Kanelgifler

5 fra 4 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t 30 minutter min
Servings: 15 stk.

Ingredienser

Dej til kanelgifler

  • 35 g gær
  • 125 g vand lunkent
  • 35 g sukker
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. kardemomme kan udelades
  • 1 æg
  • 35 g smør
  • 425 g hvedemel

Remonce

  • 150 g smør blødt
  • 125 g sukker
  • 1 spsk. kanel

Creme

  • 2 æggeblommer
  • 2 spsk. sukker
  • vaniljesukker
  • 3,5 dl mælk
  • 1,5 spsk. majsstivelse
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Creme til kanelgifler: Rør maizena ud i lidt af mælken. Kom resten af mælken, æggeblommer, sukker og vanilje i en gryde og varm det op, mens der piskes. Tilsæt maizena-blandingen og kog det igennem et par minutter, pisk hele tiden. Stil det til side og lad det køle helt af.
  • Remonce: Rør det hele sammen.
  • Dej: Smuldt gæren i det lunkne vand. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt det til en smidig dej. Stil det lunt i 15-20 minutter.
  • Rul det ud til en aflang plade på ca. 50 cm. x 20 cm.
  • Fordel først remoncen og derefter cremen. Rul dejen sammen på den lange led. Tryk den lidt flad.I stedet for at rulle kan du også folde dejen sammen på den lange led.
  • Skær den i skiver på 3-4 cm. Kanelgiflerne skal IKKE lægges ned som snegle, men stå op som birkes.
  • Lad den efterhæve i 45-50 minutter.
  • Pensl dine kanelgifler med æg, og bag dem i 8-9 minutter ved 235 °C.

Næringsindhold

Kanelgifler
Mængde pr. portion
Kalorier
272
% Daglig værdi*
Fedt
 
12
g
18
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.4
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Kolesterol
 
66
mg
22
%
Natrium
 
250
mg
11
%
Kalium
 
93
mg
3
%
Kulhydrater
 
37
g
12
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
13
g
14
%
Protein
 
5
g
10
%
Vitamin A
 
398
IU
8
%
Vitamin C
 
0.1
mg
0
%
Calcium
 
47
mg
5
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte kanelgifler køles af, hvorefter de er klar til servering.

Kanelgiflerne kan sagtens fryses ned til senere brug. Kan blot tøs op ved stuetemperatur.

Se flere opskrifter

  • et billede med et stykke fynsk brunsviger kage
    Fynsk brunsviger - opskrift på snasket brunsvigerkage
  • Nutella cookies
    Nutella cookies - lækre kager med Nutella
  • kanelstang med remonce
    Opskrift på Lagkagehusets kanelstang
  • billede med kanelsnegle med lækkert remoncefyld
    Verdens bedste kanelsnegle med lækker remonce

Se disse opskrifter:

  • Kanelsneglekage - lækker skærekage med kanel
  • Klejner - den bedste klejne opskrift til jul
  • Kakaokage med kokoslåg til bradepande
  • Småkager med lakrids og tranebær
  • Verdens bedste kokostoppe med chokolade
  • Orangesnegle med appelsin og nougat

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med chili con carne chiligryde

Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød

kylling caprese med mozzarella og tomat

Kylling caprese med mozzarella og tomat

pandekager med oksekød og grøntsager

Pandekager med oksekød og grøntsager

billede med fiskefrikadeller med broccolimos

Fiskefrikadeller med broccolimos

billede med hjemmelavet tiramisu

Tiramisu - italiensk dessert med ladyfingers

billede til risengrød i ovn

Opskrift på risengrød i ovn

billede med brun sovs i sovsekande

Brun sovs - grundopskrift

billede med tikka masala

Tikka masala kylling - lækker indisk ret

gulerodssalat med bolsjebeder

Gulerodssalat med bolsjebeder

hjemmelavet kagecreme

Kagecreme - opskrift på hjemmelavet vaniljecreme

hjemmelavet tzatziki

Sådan laver du en græsk tzatziki

øllebrød

Opskrift på øllebrød lavet fra bunden

billede til risalamande med kirsebærsauce

Risalamande

Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta

Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta

billede med squashfrikadeller

Verdens bedste squashfrikadeller

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required