• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Hjemmelavet pizza med pizzadej fra Pizza Hut
billede med hjemmelavet pizzadej a la Pizza Hut
En lækker og hjemmelavet pizza med pizzadej fra Pizza Hut. Pizzadejen er nem at lave, og den giver dig fantastiske pizzaer. Foto: iStock.com.

Hjemmelavet pizza med pizzadej fra Pizza Hut

Opdateret: 23. jul 2022 · Udgivet: 23. jul 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Den bedste opskrift på hjemmelavet pizza. Det er opskriften på den dej, som Pizza Hut bruger til deres pizzaer, og den er virkelig god.

Lav en hjemmelavet a la Pizza Hut. Her er nemlig opskriften på pizzadejen fra den berømte pizzakæde, og den er altså god.

Længere nede kan du også læse en test af den såkaldte Pizzarette, hvis du ønsker at bruge den til at bage dine pizzaer i. Men det er ikke nødvendigt.

Du får pizza til to personer af denne opskrift, men det afhænger selvfølgelig af hvor store dine pizzaer skal være.

I forhold til mel i dejen, så er mængden vejledende. Så kom ikke det hele i, men prøv dig frem indtil pizzadejen slipper kanten på røreskålen. Måske skal der lidt mere mel til.

Du kan selvfølgelig også ælte pizzadejen i hånden.

Opskrift på hjemmelavet pizzadej

billede med hjemmelavet pizzadej a la Pizza Hut

Hjemmelavet pizza med pizzadej fra Pizza Hut

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Pizza
Køkken: Italiensk
Tid: 2 timer t
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2½ dl vand
  • 2 tsk. sukker
  • 1 ¼ tsk. salt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1½ tsk. tørgær
  • ¼ tsk. løgpulver
  • ¼ tsk. hvidløgspulver
  • 350 g hvedemel ca. mængde, helst i tipo 00 mel
  • 2 spsk. majsmel
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til denne opskrift på hjemmelavet pizza er dejen super nem at lave, For du starter med at komme alle ingredienserne i en skål til din røremaskine - undtagen majsmel.
  • Ælt nu dejen ved middel hastighed i ca. 15 minutter. Tilsæt om nødvendigt lidt mere mel.
  • Læg et viskestykke over dejen, og lad den hæve til dobbelt størrelse i ca. 1 time ved stuetemperatur.
  • Tag pizzadejen ud på køkkenbordet, og del den i to lige store stykker. Trilles til kugler, der nu hviler i yderligere 15 minutter. Så er din hjemmelavede pizza nemmere at rulle ud.
  • Rul pizza ud som ønsket, men lav gerne en god kant, der bliver lidt tykkere under bagningen.
  • Læg pizzaerne på bageplade og drys lidt majsmel over. Lad igen pizzaerne hvile i ca. 10 minutter.
  • Kom ønsket fyld på og bag hjemmelavet pizza i ca. 8-10 minutter ved høj varme.

Næringsindhold

Hjemmelavet pizza med pizzadej fra Pizza Hut
Mængde pr. portion
Kalorier
859
% Daglig værdi*
Fedt
 
17
g
26
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
10
g
Natrium
 
2210
mg
96
%
Kalium
 
311
mg
9
%
Kulhydrater
 
153
g
51
%
Kostfibre
 
8
g
33
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
23
g
46
%
Vitamin A
 
42
IU
1
%
Vitamin C
 
0.1
mg
0
%
Calcium
 
79
mg
8
%
Jern
 
9
mg
50
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Hjemmelavet pizza serveres straks, og fyldet varieres efter eget ønske.

Se flere opskrifter

  • billede med calzone pizza
    Calzone pizza - lukket UFO pizza
  • billede med nem pizzadej til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza
  • billede med pizzasauce pizzasovs
    Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza

Test af Pizzarette

I forbindelse med denne opskrift på pizza testede Newyorker By Heart en pizzaovn, der går under navnet Pizzarette.

Da flere brugere har ønsket at genlæse denne test, bringes den hermed igen. God læselyst - og god bagelyst med de hjemmelavede pizzaer.

Jeg har fået lov til at afprøve en Pizzarette, der - som navnet antyder - bruges til at bage pizzaer i. Den er elektrisk og rigtig fin udformet.

Den består af en varmeplade, hvor der er en bageplade ovenpå. Det hele dækkes med en terrakotta kuppel, som holder på varmen og gør, at pizzaerne også får varme ovenfra.

Testen fortsætter under billedet.

billede til test af pizzarette
Sådan ser en Pizzarette ud, hvor du kan bage små og lækre pizzaer. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Dejen udstikkes med den medfølgende udstikker og så laves pizzaerne på de små pizzaspader, som stikkes ind i ovnen og så er det bare at vente i godt 5 minutter, til den er gylden og sprød!!

Konceptet er ret genialt synes jeg. Det leder lidt tankerne hen på raclette, hvor hver person også selv sidder og laver sin mad.

Det er super hyggeligt og noget som man kan sidde og hygge sig over i lang tid. Tror børn vil elske at få lov til at lave deres egen pizza på denne måde - bare pas på for både pizzaspade og "ovnen" bliver MEGET varm!!

Jeg skal ærlig indrømme at jeg ikke havde de største forventninger til den - måske især i sammenligning med den udendørs pizzaovn - men jeg må sige at den oversteg mine forventninger.

Ikke at den overgår den udendørs pizzaovn, hvor der bruges brændsel, men man får pizzaer hvor bundene virkelig er sprøde og lækre. Jeg vil klart hellere have pizza bagt i Pizzarette'en end i en almindelig ovn.

Fordelene ved den er, at den er hurtig. Den skal bare stå og opvarme i et kvarters tid, så er den klar til bagning. Man sidder samlet ved bordet og laver sine pizzaer.

Ulemper ved en Pizzarette

Der er dog også nogle få ulemper, som man skal være opmærksom på.

- Den oser en del når fedtstof fra f. eks. pepperoni kommer ned på bagepladen.
- Jeg synes, at bagepladen er lidt svær at få ren igen efter pizzabagningen.

Pizzaovnen fås i to størrelser til henholdsvis 4 og til 6 personer.

Konklusion af testen

Det er en ret smart måde at bage pizzaer på og virkelig HYGGELIGT for både børn og voksne. Det er bare at stille en masse forskellige toppings frem, trykke en masse små pizzaer ud med udstikkeren og så kan hver især ellers bare gå i gang med at lave sin pizza.

I kan prøve sjove sammensætninger, komme det på som I ellers normalt ikke kommer på, fordi andre ikke kan lide det, du kan lave gourmetpizzaer og så videre.

I kan spise jeres egen, bytte med sidemanden eller dele dem. Jeg er solgt til ideen, som jeg synes er sjov og hyggelig.

Tip til pizzadej til Pizzarette

Jeg udstak pizzaer med en udstikker, og så lagde jeg dem i en stak med bagepapir imellem.

Så var det bare lige at vende dejen ud på sin pizzaspade og trække bagepapiret af. Det er nemt.

Bliver meget varm!

Pas på terrakotta-kuplen den bliver VARM!!! Sæt heller ikke ting for tæt på ovnen (drikkevarer, plastikting osv.).

Pas på at børn ikke sætter hænderne på den (den ser så sød og indbydende ud).

Vask IKKE terrakotta-kuplen i vand. Tør den bare af med en fugtig klud, hvis det er nødvendigt.

Se disse opskrifter:

  • Wraps med kylling, avocado, bacon og mango
  • Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris
  • Butterdejspakker med kylling og æg
  • Forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til opskrifter med kylling

Opskrifter med kylling - de 12 bedste kyllingeretter

pandekager med oksekød og grøntsager

Pandekager med oksekød og grøntsager

billede med grillet svinemørbrad

Grillet svinemørbrad med spicy rub

billede med pizzasauce pizzasovs

Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza

et billede med kartoffelrøsti

Sprøde kartoffelrøsti i ovn - nem opskrift

billede med makronmuffins med chokolade

Makronmuffins med chokolade

verdens bedste kokostoppe med chokolade

Verdens bedste kokostoppe med chokolade

billede med nøddebund

Nøddebund med jordbær og flødeskum

billede med brownie bagt i kop

Brownie bagt i kop - lækker kageopskrift på 1 minut

billede med waldorfsalat

Waldorfsalat - nem opskrift på den klassiske salat

billede med koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller - nemme at bage

billede med grillet kyllingebryst

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

billede med brunkager

Brunkager - den bedste brunkagedej

billede med sommersalat

Sommersalat med ferskner, serranoskinke og halloumi ost

billede til blomkålsgratin med salat

Nem blomkålsgratin med salat

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required