• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Brød » Hjemmebagte burgerboller
billede med hjemmebagte burgerboller
Intet slår hjemmebagte burgerboller, og disse er i særklasse gode. De perfekte boller til din bruger. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hjemmebagte burgerboller

Opdateret: 21. jan 2023 · Udgivet: 30. mar 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Burgerboller skal være hjemmebagte, og her får du en opskrift på de perfekte boller til din burger. Og de er altså meget nemme at bage.

Intet slår hjemmebagte burgerboller, der er meget bedre end dem, du køber i supermarkedet.

Med denne opskrift er du altid sikker på de perfekte burgerboller, og opskriften giver seks stk.

Du kan evt. drysse burgerbollerne med sesam, hvis du ønsker det.

Opskrift på burgerboller

billede med hjemmebagte burgerboller

Burgerboller

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Hævetid: 1 time t 30 minutter min
Tid: 2 timer t
Servings: 6 stk.

Ingredienser

  • 3½ dl vand lunken
  • 175 g durummel
  • 450 g hvedemel
  • 1½ spsk. vindruekerneolie
  • 25 g gær
  • 1½ tsk. salt
  • 1 spsk. sukker
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Gær røres ud i det lunkne vand sammen med salt, sukker og olie.
  • Durummel og hvedemel tilsættes og det hele røres i røremaskine. Hvis dejen ikke slipper skålen tilsættes lidt mere mel indtil dejen slipper.
  • Lad dejen til dine burgerboller hæve 30 minutter.
  • Form til flade boller på ca. 10 cm. i diameter.
  • Læg dem på bageplade med bagepapir, og lad dem hæve under viskestykke i 1½-2 timer (indtil ønsket tykkelse er nået).
  • Pensl med sammepisket æg og drys med lidt durummel.
  • De hjemmebagte burgerboller bages ca. 15 minutter ved 225 grader.

Næringsindhold

Burgerboller
Mængde pr. portion
Kalorier
384
% Daglig værdi*
Fedt
 
2
g
3
%
Mættet fedt
 
0.3
g
2
%
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
0.2
g
Natrium
 
588
mg
26
%
Kalium
 
231
mg
7
%
Kulhydrater
 
81
g
27
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
12
g
24
%
Vitamin C
 
0.01
mg
0
%
Calcium
 
24
mg
2
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad de bagte burgerboller køle af, inden de skæres ud.

Du kan evt. riste burgerbollerne på skæresiden, så de bliver lidt sprøde.

Se flere opskrifter

  • billede med bollerne
    Bollerne - de bedste hjemmebagte
  • billede med ciabatta
    Ciabatta - italiensk brød med store huller
  • billede med gammeldags franskbrød
    Franskbrød
  • billede med nemme pitabrød
    Nemme pitabrød der altid popper op

Kommentarer fra tilfredse brugere:

"Jeg vil bare lige sige at de her burgerboller er de bedste jeg nogensinde har smagt. Hold da op hvor er de lækre luftige. Mums siger jeg bare!! Bruger dem også til sandwich hvor de er helt fantastiske". Kristine.

"Jeg har nu bagt disse burgerboller i en del år, og de er stadig vores favoritter herhjemme, og især med lidt sesam på toppen. Tak for gode opskrifter." Anne-Grethe.

Se disse opskrifter:

  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Surdejsbrød - nemt og lækkert brød med surdej
  • Grilled cheese sandwich - ostesandwich
  • Squashboller - nemme boller med squash
  • Grove pølsehorn med gulerødder
  • Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med sloppy joe

Sloppy Joe - opskrift på burger med kødsovs

billede med risengrød

Risengrød

Cocktailpølser med bacon, honning og chili

Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili

squashboller

Squashboller - nemme boller med squash

kromandens gryderet med svinemørbrad

Kromandens gryderet med svinemørbrad

suppe med tomater og champignon

Suppe med tomater og champignon

billede med blomkålskarry

Blomkålskarry med gulerødder og spinat

pastafad med champignon, kylling og frisk spinat

Pastafad med champignon, kylling og spinat 

billede til at koge ris

Koge ris? Sådan koger du dine ris helt perfekt

billede med gullasch eller gullash

Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød

billede til kylling i stegepose

Kylling i stegepose med citron og rosmarin

billede gammeldags æggekage i pande

Gammeldags æggekage med bacon

billede med røræg og scrambled eggs

Røræg - opskrift på scrambled eggs

billede med langtidsstegt kylling

Langtidsstegt kylling med kartofler

billede med wokret med kylling og masser af grøntsager

Wokret med kylling og masser af grøntsager

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required