• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Brød

billede med grove pølsehorn med gulerødder
Grove pølsehorn med gulerødder er nemme at bage, og de er gode som et sundt mellemmåltid eller til madpakken. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Grove pølsehorn med gulerødder

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 8. jun, 2022

Oversigt over indhold

  1. Få den bedste opskrift på grove pølsehorn med gulerødder. Sunde og lækre pølsehorn med groft mel og revne gulerødder. Gode til madpakken.
  2. Opskrift på grove pølsehorn med gulerødder
  3. Grove pølsehorn med gulerødder
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

Få den bedste opskrift på grove pølsehorn med gulerødder. Sunde og lækre pølsehorn med groft mel og revne gulerødder. Gode til madpakken.

Bag de lækreste grove pølsehorn med gulerødder, og de er perfekte til madpakken eller til at fryse ned.

Du får 12 fantastiske pølsehorn af denne opskrift, og de er faktisk ganske nemme at bage.

Bemærk: Melmængden er kun cirka angivelse, jeg ved ikke præcist hvor meget jeg brugte. Når jeg bager brød, vejer jeg aldrig melet af, jeg bruger bare så meget, som dejen kan tage.

Du kan bruge hvad du har af mel. Du kan vælge at bruge kun hvedemel, bruge hvede- og grahamsmel eller blande hvad du har lyst til.

Jeg synes at det er sjovt at bruge flere forskellig typer mel i brød, men prøv dig frem. Det er ikke så svært.

Opskrift på grove pølsehorn med gulerødder

billede med grove pølsehorn med gulerødder

Grove pølsehorn med gulerødder

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Tid: 2 t
Antal: 12 stk.

Ingredienser

  • 1 pakke pølser skåret i halve (eller hvilken slags pølser du nu har lyst til at bruge)
  • 25 g gær
  • 2 gulerødder groftrevne
  • 2½ dl vand håndvarmt, 37 grader
  • ½ spsk. olivenolie
  • 1½ tsk. salt
  • 1 æg
  • 2 dl mel forskellige typer, jeg brugte: speltmel, rugmel, fuldkornsdurum og almindelig durum
  • 1,5 dl durummel fin
  • 4 dl hvedemel cirka mængde, prøv dig frem

Desuden

  • ketchup og en god sennep
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Hæld det håndvarme vand i en skål, smuldr gæren i og opløs det i vandet.
  • Tilsæt gulerødder, æg og olie - rør godt.
  • Tilsæt salt og de forskellige meltyper - vent med det almindelige hvedemel - rør godt med en træske.
  • Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, det er ikke sikkert at det hele skal bruges.
  • Hæld dejen ud på bordet og ælt det godt sammen, men brug endelig ikke mere mel, end at det lige netop slippe hænder og bord.
  • Læg dejen tilbage i skålen, dæk det til, stil det et lunt sted og lad det hæve i 1 time.
  • Tag dejen ud på bordet, slå det ned og tril det til en pølse.
  • Del pølsen i 12 stykker (eller hvor mange grove pølsehorn du nu skal bruge).
  • Rul hver stykke ud til en firkant.
  • Smør et lag ketchup og sennep på, læg pølsen på og fold sammen, tryk kanten godt til i den ene side. Skub pølsen, så den ligger midt i.
  • Sæt dine grove pølsehorn med gulerødder på en bageplade med bagepapir, dæk til og lad dem efterhæve i 15 minutter.
  • Brug en skarp kniv til lave små snit med på tværs.
  • Pensl med vand og bag i en forvarmet ovn ved 225 grader (jeg bager ikke med varmluft) i ca. 15-17 minutter.

Næringsindhold

Grove pølsehorn med gulerødder
Mængde pr. portion
Kalorier
175
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De bagte grove pølsebrød køles af på en rist, hvorefter de kan fryses ned.

Du kan selvfølgelig også bage pølsehornene som helt almindelige pølsehorn, altså uden groft mel.

Se flere lækre opskrifter:

Koldhævede grovboller - nemme at bage

Klassiske boller fra mormor (de luftige hjemmebagte)

Lækkert gammeldags franskbrød - nem opskrift

« Gunvor kage med marengs og frisk frugt
Makronmuffins med chokolade »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede til ølbraiserede svinekæber med polenta

Ølbraiserede svinekæber med polenta

billede til kyllingefilet i ovn

Kyllingefilet i ovn - den bedste opskrift

billede med ovnbagt svinemørbrad med grønsager

Ovnbagt svinemørbrad med grønsager

marineret cuvettesteg

Marineret cuvettesteg med hvidløg og rosmarin

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.