• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Grill & BBQ

foto med grillet flanksteak
Grillet flanksteak på spinatbund er lækker aftensmad, hvor kødet nemt laves på grillen. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Grillet flanksteak på spinatbund

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. En super lækker opskrift på grillet flanksteak på spinatbund, og retten er nem at lave. En lækker måde at tilberede flankesteg på grillen.
  2. Opskrift på grillet flanksteak
  3. Grillet flanksteak
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

En super lækker opskrift på grillet flanksteak på spinatbund, og retten er nem at lave. En lækker måde at tilberede flankesteg på grillen.

Grillet flanksteak er lækker aftensmad, og her får du et mørt stykke oksekød med masser af smag.

Du kan med fordel købe et stykke flankesteg der allerede er marineret, og i denne opskrift laves kødet sammen med en dejlig spinatbund.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på grillet flanksteak

foto med grillet flanksteak

Grillet flanksteak

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 40 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1-2 flanksteaks evt. færdigmarinerede
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt BBQ sauce
  • 100 g spinat frisk, godt skyllet og tørret
  • ½ agurk i skiver
  • 3 peberfrugter i forskellige farver, grillede og uden skind, i mindre stykker
  • 1 rødløg i fine tern
  • ½ mango i skiver

Sådan gør du 

  • Skær frøstolen ud af peberfrugterne, skær den i kvarte og læg dem på bagepapir - med skindsiden opad - i et ovnfast fad.
  • Stil det i ovnen højt oppe ved 250 grader og lad det bage til skindet på peberfrugterne bliver sort.
  • Læg peberfrugtstykkerne i en lille skål eller dyb tallerken og læg film over. Lad dem afkøle og træk så skindet af. Skær dem evt. i lidt mindre stykker.
  • Grillet flanksteak: Kødet grilles over direkte varme, det skal ikke have så længe - selvfølgelig efter hvor rødt det ønskes. Men beregn ca. 4-5 minutter pr. side.
  • Krydr kødet med salt og friskkværnet peber og smøres evt. med lidt god BBQ sauce. Tag det af varmen og lad det trække lidt under stanniol.
  • Kom det klargjorte spinat i et halvdybt fad, læg agurkeskiver, grillede peberfrugtstykker, rødløg og mango.
  • Skær den grillede flanksteak i tynde lidt skrå skiver og læg kødet øverst på din spinatsalat.

Næringsindhold

Grillet flanksteak
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Grillet flanksteak serveres straks sammen med den lækre spinatbund. Gerne med et lækkert stykke flute til.

Se flere lækre grillopskrifter:

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Sådan griller du grønne asparges

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

« Bagt blomkålssalat med lækker dressing
Opskrift på klassisk dansk kartoffelsalat (kold) »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

billede med kyllingekroketter som restemad

Kyllingekroketter - nem restemad

marineret cuvettesteg

Marineret cuvettesteg med hvidløg og rosmarin

billede gammeldags æggekage i pande

Gammeldags æggekage med bacon

billede med wokret med kylling og masser af grøntsager

Wokret med kylling og masser af grøntsager

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.