Grillede grønne asparges er perfekte som tilbehør, og her får du den super nemme opskrift på lækre sommerspise.
Grønne asparges er perfekte at grille som tilbehør, og det er både nemt, hurtigt og godt.
Allerbedst er de nye danske asparges, men du kan sagtens også bruge de udenlandske på andre tider af året.
Den danske sæson for grønne asparges er jo ganske kort og slutter ved Sankt Hans.
Til fire personer anvendes et stort bundt asparges.
Opskrift på grillede grønne asparges

Ingredienser
- 1 bdt. grønne asparges
- olivenolie
- flagesalt
Sådan gør du
- Knæk det nederste af de grønne asparges og skyl dem. Dup aspargesene tørre.
- Dryp dem med lidt olivenolie og læg dem på en varm grill ved direkte varme.
- Grill dem et 1-2 minutter på hver side til de får grillmærker. Men de skal stadig være lidt sprøde.
- Tag de grillede asparges af, dryp med en anelse god olivenolie, drys med flagesalt og server straks.
Næringsindhold
Noter
De grønne asparges serveres straks til eks. grillede nakkekoteletter.
Se flere lækre opskrifter med asparges:
Kom med din kommentar