• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Tilbehør » Hjemmelavede kødboller til suppe
billede til hjemmelavede kødboller
Hjemmelavede kødboller, der er klar til en skøn suppe. Kødbollerne er nemme at lave med denne opskrift. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hjemmelavede kødboller til suppe

Del gerne opskriften:
Facebook23PinterestMessengerEmailPrintSMS
23
SHARES
Gå til opskrift

Her får du den bedste opskrift på hjemmelavede kødboller til suppe. De traditionelle suppeboller, der uundværlig i en hjemmelavet suppe.

Sådan laver du hjemmelavede kødboller til din suppe, og det er meget nemmere end du tror.

Mange køber færdige kød- og melboller fra virksomheder som Mou's, og dem er er der bestemt ikke noget galt med.

Men prøv at lave kødbollerne selv. Det er altså ret nemt. Du får ca. 700 gram kødboller af denne portion, og de kan bruges straks eller fryses til senere anvendelse.

Opskrift på kødboller

billede til hjemmelavede kødboller

Hjemmelavede kødboller

5 fra 9 brugere
Print Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket kalv og flæsk meget magert
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 æg
  • 3 spsk. hvedemel
  • 1 løg fintrevet eller blendet
  • 1 dl mælk
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Rør det hakkede kød godt sammen med de øvrige ingredienser,
  • Dæk til og stil i køleskab i 30 minutter.
  • Bring en gryde med vand i kog, tilsæt lidt salt og skru ned.
  • Nu skal vandet holdes UNDER kogepunktet, mens der formes små kødboller med en teske.
  • Når kødbollerne kommer op til overfladen er de nok, og tages op med en hulske.
  • Forsæt, indtil al farsen er brugt.

Næringsindhold

Hjemmelavede kødboller
Mængde pr. portion
Kalorier
391
% Daglig værdi*
Fedt
 
28
g
43
%
Mættet fedt
 
11
g
69
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
12
g
Kolesterol
 
134
mg
45
%
Natrium
 
678
mg
29
%
Kalium
 
458
mg
13
%
Kulhydrater
 
8
g
3
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
24
g
48
%
Vitamin A
 
109
IU
2
%
Vitamin C
 
3
mg
4
%
Calcium
 
62
mg
6
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De hjemmelavede kødboller køles, og derefter har du de bedste boller til eks. en gammeldags hønsekødssuppe.

Eller til en klassisk oksekødssuppe kogt på ben.

Selvfølgelig sammen med de hjemmelavede melboller.

Kødbollerne kan sagtens fryses ned til senere brug.

Se flere suppeopskrifter

  • hjemmelavet aspargessuppe
    Aspargessuppe med hvide og grønne asparges
  • billede til blomkålssuppe med ristet blomkål
    Blomkålssuppe med ristet blomkål
  • kartoffel porre suppe opskrift
    Kartoffel porre suppe med bacon og purløg

Se disse opskrifter:

  • Stegt rødkål med valnødder og tranebær
  • Sweet potato fritter - sprøde og ovnbagte
  • Blomkålskarry med gulerødder og spinat
  • Majs i mikroovn - den nemme guide
  • Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.
  • Hjemmelavet brombærmarmelade (syltetøj)

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

pastafad med champignon, kylling og frisk spinat

Pastafad med champignon, kylling og spinat 

billede med gryderet med spidskål, oksekød og bacon

Gryderet med spidskål, oksekød og bacon

billede med sauce tartare

Sauce tartare - perfekt til fisk, skaldyr og kylling

billede til opskrift på klejner

Klejner - den bedste klejne opskrift til jul

billede med calzone pizza

Calzone pizza - lukket UFO pizza

billede med grillet kyllingebryst

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

billede med Laks Walewska

Laks Walewska med kartoffelmos, sovs og rejer

billede med grillet kylling på dåse

Sådan laver du grillet kylling på dåse

billede med havregrynsboller

Havregrynsboller - nemme morgenboller

tunfrikadeller lavet af dåsetun

Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand

billede med lun kartoffelsalat

Lun kartoffelsalat med bacon og purløg

billede med oksekødsgryde

Oksekødsgryde med hvidkål, gulerødder og peberfrugt

Philly cheese steak sandwich

Philly cheese steak sandwich opskrift

Stegt blomkål med parmesan og bacon

Stegt blomkål med parmesan og bacon

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required