Her får du den bedste opskrift på hjemmelavede kødboller til suppe. De traditionelle suppeboller, der uundværlig i en hjemmelavet suppe.
Sådan laver du hjemmelavede kødboller til din suppe, og det er meget nemmere end du tror.
Mange køber færdige kød- og melboller fra virksomheder som Mou's, og dem er er der bestemt ikke noget galt med.
Men prøv at lave kødbollerne selv. Det er altså ret nemt. Du får ca. 700 gram kødboller af denne portion, og de kan bruges straks eller fryses til senere anvendelse.
Opskrift på kødboller

Ingredienser
- 500 g hakket kalv og flæsk meget magert
- salt og friskkværnet peber
- 1 æg
- 3 spsk. hvedemel
- 1 løg fintrevet eller blendet
- 1 dl mælk
Fremgangsmåde
- Rør det hakkede kød godt sammen med de øvrige ingredienser,
- Dæk til og stil i køleskab i 30 minutter.
- Bring en gryde med vand i kog, tilsæt lidt salt og skru ned.
- Nu skal vandet holdes UNDER kogepunktet, mens der formes små kødboller med en teske.
- Når kødbollerne kommer op til overfladen er de nok, og tages op med en hulske.
- Forsæt, indtil al farsen er brugt.
Næringsindhold
Noter
De hjemmelavede kødboller køles, og derefter har du de bedste boller til eks. en gammeldags hønsekødssuppe.
Eller til en klassisk oksekødssuppe kogt på ben.
Selvfølgelig sammen med de hjemmelavede melboller.
Kødbollerne kan sagtens fryses ned til senere brug.
Kom med din kommentar