Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Hjemmelavede kødboller
[the_ad id="1609"]
5
fra
9
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
500
g
hakket kalv og flæsk
meget magert
▢
salt og friskkværnet peber
▢
1
æg
▢
3
spsk.
hvedemel
▢
1
løg
fintrevet eller blendet
▢
1
dl
mælk
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Rør det hakkede kød godt sammen med de øvrige ingredienser,
Dæk til og stil i køleskab i 30 minutter.
Bring en gryde med vand i kog, tilsæt lidt salt og skru ned.
Nu skal vandet holdes UNDER kogepunktet, mens der formes små kødboller med en teske.
Når kødbollerne kommer op til overfladen er de nok, og tages op med en hulske.
Forsæt, indtil al farsen er brugt.
Næringsindhold
Hjemmelavede kødboller
Mængde pr. portion
Kalorier
391
% Daglig værdi*
Fedt
28
g
43
%
Mættet fedt
11
g
69
%
Transfedt
0.01
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
12
g
Kolesterol
134
mg
45
%
Natrium
678
mg
29
%
Kalium
458
mg
13
%
Kulhydrater
8
g
3
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
2
g
2
%
Protein
24
g
48
%
Vitamin A
109
IU
2
%
Vitamin C
3
mg
4
%
Calcium
62
mg
6
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]