3peberfrugter i forskellige farver, grillede og uden skind, i mindre stykker
1rødløgi fine tern
½mangoi skiver
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Skær frøstolen ud af peberfrugterne, skær den i kvarte og læg dem på bagepapir - med skindsiden opad - i et ovnfast fad.
Stil det i ovnen højt oppe ved 250 grader og lad det bage til skindet på peberfrugterne bliver sort.
Læg peberfrugtstykkerne i en lille skål eller dyb tallerken og læg film over. Lad dem afkøle og træk så skindet af. Skær dem evt. i lidt mindre stykker.
Grillet flanksteak: Kødet grilles over direkte varme, det skal ikke have så længe - selvfølgelig efter hvor rødt det ønskes. Men beregn ca. 4-5 minutter pr. side.
Krydr kødet med salt og friskkværnet peber og smøres evt. med lidt god BBQ sauce. Tag det af varmen og lad det trække lidt under stanniol.
Kom det klargjorte spinat i et halvdybt fad, læg agurkeskiver, grillede peberfrugtstykker, rødløg og mango.
Skær den grillede flanksteak i tynde lidt skrå skiver og læg kødet øverst på din spinatsalat.
Næringsindhold
Grillet flanksteak
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.