• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Fisk og skaldyr » Fiskefrikadeller med broccolimos
billede med fiskefrikadeller med broccolimos
Fiskefrikadeller med broccolimos er nem aftensmad, og en god måde at spise mere fisk på. Broccolimosen passer perfekt til fiskedellerne. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Fiskefrikadeller med broccolimos

Opdateret: 17. jun 2022 · Udgivet: 17. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her er den bedste opskrift på fiskefrikadeller med broccolimos. Det er skønne og sunde fiskedeller, serveret med en indbydende broccolimos.

Intet slår de hjemmelavede fiskefrikadeller, og her er en opskrift du bliver glad for.

De lækreste fiskedeller eller fiskedunser, som du serverer med en smuk, sund og indbydende broccolimos.

Både fisk og broccoli er sundt, så det er altså en god aftensmad.

Opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op.

Opskrift på fiskefrikadeller

billede med fiskefrikadeller med broccolimos

Fiskefrikadeller med broccolimos

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 250 g fiskefars evt. en færdig fiskefars
  • 1 lille rødløg finthakket
  • 1 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 bdt. dild hakket
  • 1 citron saft af ½ citron
  • salt og friskkværnet peber

Broccolimos:

  • 3 kartofler skåret i små stykker
  • 1 broccoli skåret i mindre stykker. Skræl stokken og skær også den i mindre stykker
  • 2-3 spsk. rapsolie koldpresset
  • 4 forårsløg fintsnittet
  • salt og friskkværnet peber friskkværnet peber

Desuden:

  • 1 citron
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

Fiskefrikadeller

  • Varm lidt olie op på en pande og sauter løg til de bliver bløde, men uden at de tager farve.
  • Tilsæt hvidløg og lad det stege med i ½ minuts tid, under omrøring. Tag af varmen og lad det afkøle lidt.
  • Bland fiskefars, dild, citronsaft, løgblandingen, salt og friskkværnet peber. Rør det sammen til en lind fiskefrikadellefars.
  • Varm olie op på en pande og sæt farsen på panden i skefulde.
  • Steg dine fiskefrikadeller ca. 3 minutter på hver side, til de bliver gyldne og gennemstegte. Server med citronbåde.

Broccolimos

  • Kom kartofler og broccoli i en gryde med vand og kog det til det er helt mørt 10-15 minutter.
  • Hæld vandet fra og mos kartofler og broccoli sammen.
  • Tilsæt rapsolie, forårsløg (gem lidt til pynt), salt og friskkværnet peber - rør det sammen og smag det til.
  • Hæld i en skål og pynt med forårsløg. Server til fiskefrikadellerne.

Næringsindhold

Fiskefrikadeller med broccolimos
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigstegte fiskefrikadeller serveres straks sammen med den smukke og sunde broccolimos.

Se flere lækre fiskeopskrifter:

Fiskefilet Florentine med spinat, mornay og ost

Laks i ovn - så nemt laver du perfekt ovnbagt laks

Hele panerede pandestegte rødspætter

Se disse opskrifter:

  • Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand
  • Perlespeltsalat med varmrøget laks
  • Hjemmelavede crabcakes med krabbekød fra dåse
  • Laksefrikadeller med grønsagsbiks
  • Laks med bacon og pasta
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med nemme og pandebagte fladbrød

Nemme og pandebagte fladbrød med yoghurt

Laksefrikadeller med grønsagsbiks

Laksefrikadeller med grønsagsbiks

billede med hjemmelavet aioli

Nem opskrift på hjemmelavet aioli

samosa med fyld af hakket oksekød og ris

Samosa med fyld af hakket oksekød og ris

Stegt blomkål med parmesan og bacon

Stegt blomkål med parmesan og bacon

surdejsbrød opskrift

Surdejsbrød - nemt og lækkert brød med surdej

kokosmuffins med kakao

Lækre kokosmuffins med kakao

billede med creme brulee

Hjemmelavet creme brulee med sprødt sukkerlåg

billede med gremolata

Gremolata - italiensk grøn sauce

et billede med gulerodskage

Gulerodskage

et billede med langtidsstegt ribbensteg

Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer

billede med makronmuffins med chokolade

Makronmuffins med chokolade

billede med hollandsk biksemad med spaghetti

Hollandsk biksemad med spaghetti

billede med risengrød

Risengrød

spaghetti carbonara opskrift

Lækker spaghetti carbonara med hvidløg

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required