• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris
billede med eksotisk mørbrad
Eksotisk mørbrad er en dejlig og nem ret til aftensmad, der bla. laves med svinemørbrad og kokosmælk. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris

Opdateret: 21. jun 2023 · Udgivet: 10. jul 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook23PinterestMessengerEmailPrintSMS
23
SHARES
Gå til opskrift

Eksotisk mørbrad er en lækker ret i fad, der serveres med ris. Her er den nemme opskrift med bla. svinemørbrad, kokosmælk og peberfrugt.

Lav en lækker eksotisk mørbrad, der er nem aftensmad med svinemørbrad.

Retten er nem at lave i et fad, og her skal du blandt andet bruge svinemørbrad og kokosmælk.

Serveres gerne med ris, men en kartoffelmos er også god. Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på eksotisk mørbrad

billede med eksotisk mørbrad

Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad afpudset
  • 3 porrer i tynde ringe
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 250 g champignon i mindre stykker/skiver
  • 1 dåse kokosmælk måske lidt mere væde/vand
  • 1 dåse tomatpure lille
  • salt og friskkværnet peber friskkværnet peber, paprika
  • 1 tsk. paprika
  • 2 spsk. olivenolie
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Afpuds svinemørbrad for sølvsene og fedt.
  • Krydr den med salt, friskkværnet peber og paprika, derefter brunes den godt på alle sider i olivenolie.
  • Tag den op og læg den i et dybt fad.
  • Svits champignon, porrer og peber sammen et par minutter og hæld derefter kokosmælk og tomatpure ved. Smag til med salt og peber. Lad det simre et par minutter.
  • Hæld det over mørbraden og sæt det i ovnen ved 200 grader i 30-45 minutter.
  • Tag mørbraden op af saucen og skær den i skiver, put derefter skiverne tilbage i fadet, og nu har du en eksotisk mørbrad klar til servering.

Næringsindhold

Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris
Mængde pr. portion
Kalorier
305
% Daglig værdi*
Fedt
 
12
g
18
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
5
g
Kolesterol
 
82
mg
27
%
Natrium
 
804
mg
35
%
Kalium
 
1065
mg
30
%
Kulhydrater
 
20
g
7
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
10
g
11
%
Protein
 
30
g
60
%
Vitamin A
 
2350
IU
47
%
Vitamin C
 
53
mg
64
%
Calcium
 
98
mg
10
%
Jern
 
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Eksotisk mørbrad serveres med kogte ris og grøntsager. Evt. kogt blomkål.

Se flere opskrifter med mørbrad:

Luksus mørbradgryde med pølser og champignon

Ovnbagt svinemørbrad med grønsager

Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt

Se disse opskrifter:

  • Pandekager med oksekød og grøntsager
  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Græsk kylling a la souvlaki med salat og tortillas
  • Fyldt kalkunbryst med mozzarella
  • Marinade til lammekølle
  • Ovnbagt frittata med æg, peberfrugt og parmesan

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med hjemmelavet karamelsauce

Karamelsauce - hjemmelavet og vanedannende

billede til cosmopolitan cocktail

Cosmopolitan cocktail - kendt fra Sex And The City

big mac roulade burgerroulade

Nem big mac roulade - lækker burger roulade

svinemørbrad i fad

Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt

blødkogt æg

Koge æg: Sådan koges blødkogt æg med succes

billede med grillet kylling på dåse

Sådan laver du grillet kylling på dåse

billede med marmorkage

Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage

billede med fastelavnsboller

Fastelavnsboller med creme og chokolade

billede til overnight oats med jordbær

Overnight oats med chiafrø og jordbær

kylling med pikantost i fad

Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)

rugbrød med varmrøget laks og urtecreme

Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme

billede med hummus

Hummus - nem og hjemmelavet med kikærter

billede til kokos og kokosnød

Kokos og kokosnød - fakta og opskrifter

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

billede med fyldte svinekoteletter

Fyldte svinekoteletter med æble og timian

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required