• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Pastaretter » Citronpasta med kylling, nødder og ost
billede med citronpasta
Citronpasta med kylling, nødder og ost er en dejlig nem og lækker pastaret med masser af smag. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Citronpasta med kylling, nødder og ost

Opdateret: 21. jun 2023 · Udgivet: 10. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Lav en lækker omgang citronpasta med kylling, nødder og ost. Her får du den nemme opskrift på en vidunderlig pastaret med pasta og citron.

Citronpasta er en nem og hurtig pastaret, og her får du den serveret med kylling. nødder og ost.

Pasta og citron passer godt sammen i en pastaret, og når man så tilsætter lidt ost og fløde, ja så går det hele op i en højere enhed.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men brug skydeknappen under Antal i opskriftsboksen til at vælge andet antal.

Opskrift på citronpasta

billede med citronpasta

Citronpasta med kylling, nødder og ost

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Pastaretter
Køkken: Italiensk
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 250 g pappardelle gerne frisk pasta
  • 2 kyllingebrystfileter skåret i grove stykker
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt olie
  • 1 håndfuld basilikum bladene rulles sammen og skæres i strimler
  • Lidt hasselnødder hakket
  • ½ pakke ost Castello Mild Økologisk, skåret i mindre stykker
  • 1 dl piskefløde madlavningsfløde eller kaffefløde
  • 1 citron fintrevet skal af 1 økologisk citron, saft af ½ citron
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Krydr kyllingestykkerne med salt og friskkværnet peber og steg dem i lidt olie, til de er netop gennemstegte.
  • Skær stykkerne i mindre stykker.
  • Varm fløde og osten langsomt op til osten smelter.
  • Kog pappardelle efter anvisning i rigelig, godt saltet vand, til den er al dente. Der kan selvfølgelig også anvendes andre pastatyper til citronpasta.
  • Hæld vandet fra og lad pastaen dryppe af.
  • Vend pastaen med oste-fløden, kylling, basilikum, nødder, citronsaft og -skal.

Næringsindhold

Citronpasta med kylling, nødder og ost
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Citronpasta serveres straks, og gerne sammen med et stykke brød.

En tomatsalat passer også fint til.

Se flere lækre pastaopskrifter:

Opskrift på lasagne - hjemmelavet og italiensk

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

Pasta med svampe, asparges og bacon

Se disse opskrifter:

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Laks med bacon og pasta
  • Spaghetti med mørbrad og bacon
  • Tortellini salat med kylling og peberfrugt
  • Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta
  • Pasta med tigerrejer og tomater

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

rodfrugtmos

Rodfrugtmos - opskrift på rustik mos med rodfrugter

billede med pommes frites

Hjemmelavede pommes frites - sprøde og lækre

billede med gammeldags franskbrød

Franskbrød

billede til gryderetter

Gryderetter - de bedste opskrifter på mad i gryde

Ovnbagt frittata

Ovnbagt frittata med æg, peberfrugt og parmesan

billede til spaghetti med kødboller

Spaghetti med kødboller og tomatsovs

billede til perlespeltsalat med varmrøget laks

Perlespeltsalat med varmrøget laks

Philly cheese steak sandwich

Philly cheese steak sandwich opskrift

billede til brownie med valnødder

Lækker brownie med valnødder

squashsalat med parmesan

Squashsalat med parmesan og pinjekerner

Kalvegryde med squash og champignon

Nem kalvegryde med squash og champignon

billede med bagt blomkålssalat

Bagt blomkålssalat med lækker dressing

Bagte æg i butterdej med bacon og ost

Bagte æg i butterdej med bacon og ost

kålbudding med hvidkål og hakket kød

Kålbudding med hvidkål og hakket kød

billede med helstegt kylling i ovn

Kylling i ovn

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required