Her er en opskrift på lækker butterdejsstang med fyld af blandt andet broccoli og flødeost, hvor fyldet nemt pakkes ind i butterdej.
Butterdejsstang med fyld er en lækker ret til aftensmad, men du kan også bruge den til en buffet eller som forret.
Her er butterdejen fyldt med flødeost, champignon og broccoli, og det giver altså en dejlig smag.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på butterdejsstang

Ingredienser
- 1 pakke butterdej 4 plader eller 1 stor plade
- 1 pakke bacon i tern
- 250 g champignon i skiver
- 1 løg finthakket
- 1 pakke skinke i strimler
- 1 broccoli i små buketter
- 1 pakke flødeost naturel
- 2 spsk. dijonsennep eller efter smag
- 1 spsk. sennep sød fransk
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Svits bacon af først, så det tager farve.
- Tilsæt løg og champignon, lad det svitse med og simre til væden fra champignon er kogt næsten helt ind.
- Tilsæt de bittesmå broccolibuketter og lad dem varme igennem.
- Kom skinkestrimlerne i og vend det bare lige rundt, så det hele er godt fordelt.
- Tilsæt flødeost, sennep, salt og friskkværnet peber. Rør til ost og sennep er godt og ligeligt fordelt.
- Lad blandingen stå og afkøle lidt.
- Rul butterdejspladen ud så den passer til en stor bradepande.
- Læg al fyldet på miden og klip siderne af butterdejen i strimler, så de ligesom kan flettes ind over midten på din butterdejsstang.
- Pensl butterdejsstangen med let sammenpisket æg og sæt i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter.
Næringsindhold
Noter
Den færdigbagte butterdejsstang serveres med en god salat - eventuelt en spidskålssalt.
Butterdejsstangen med fyld egner sig som aftensmad, frokost eller til en god buffet.
Se flere lækre madopskrifter:
Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke
Kom med din kommentar