• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Pandekager med oksekød og grøntsager
pandekager med oksekød og grøntsager
Pandekager med oksekød og grøntsager er altid et hit i børnefamilierne, og her ligger pandekagerne inden turen i ovnen. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pandekager med oksekød og grøntsager

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Sådan laver du lækre pandekager med oksekød og grøntsager. Den bedste opskrift på fyldte pandekager, der er sikkert hit hos store og små.

Så er der opskrift på pandekager med oksekød og grøntsager, og de smager himmelsk godt.

Her er der altså tale om fyldte pandekager, der kan serveres som en let aftensmad, og det er et sikkert hit i mange børnefamilier.

Se også: Vafler - bedste opskrift en sprød vaffel

Fyldet kan sagtens varieres, og du kan blandt andet udskifte hakket oksekød med hakket kylling, og grøntsagerne kan også udskiftes med andre.

Derfor er det også en god opskrift til dig, der skal have ryddet lidt ud i grøntsagsskuffen i køleskabet.

Du får ca. 8 fyldte pandekager ud af denne opskrift. Hvor rugmel i øvrigt også kan udskiftes med almindeligt hvedemel.

Opskrift på pandekager med oksekød

pandekager med oksekød og grøntsager

Pandekager med oksekød og grøntsager

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 150 gram hvedemel
  • 75 gram rugmel
  • 1 teske salt
  • 4 dl mælk måske lidt mere
  • 2 æg
  • 2 spiseskefulde rapsolie

Oksekødsfyld

  • 400 gram hakket oksekød
  • 1 løg finthakket
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • 0,5 squash skåret i skiver og skiverne i "strimler"
  • 4 gulerødder i små tern
  • 100 gram champignon i skiver
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 teske timian tørret
  • 1 teske rosmarin tørret
  • 200 gram Philadelphia Light

Desuden

  • 200 gram mozzarella revet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til pandekager med oksekød og grøntsager starter du med, at bland de to meltyper og salt sammen.
  • Hæld mælken i og pisk godt, så klumperne piskes ud. Tilsæt æg og olie - pisk igen godt.
  • Smør en slip-let pande ganske let med lidt olie til den første pandekage, men ellers behøves der ikke fedtstof. Bag til al dejen er opbrugt, ca. 8 stk.
  • Oksekødsfyld: Varm lidt olie op og sauter løg til de bliver bløde, men uden at de tager farve. Tilsæt hakket kød og lad det stege med, til det får farve, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt gulerødder og krydderier, lad det stege i et par minutter inden champignon tilsættes.
  • Når de er blevet bløde tilsættes peberfrugter og squash, steg i et par minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Bland flødeoste i og rør det godt ud.
  • Stil til side, så det kan afkøle lidt.
  • Læg en pandekage på et skærebræt og kom lidt af kødfyldet på.
  • Rul pandekagen sammen om fyldet og læg det i et smurt, ovnfast fad. Fortsæt med resten af pandekagerne og fyldet.
  • Drys med mozzarella og gratiner de fyldte pandekager med oksekød i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca. 15 minutter.

Næringsindhold

Pandekager med oksekød og grøntsager
Mængde pr. portion
Kalorier
904
% Daglig værdi*
Fedt
 
53
g
82
%
Mættet fedt
 
23
g
144
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
20
g
Kolesterol
 
230
mg
77
%
Natrium
 
1740
mg
76
%
Kalium
 
1086
mg
31
%
Kulhydrater
 
63
g
21
%
Kostfibre
 
7
g
29
%
Sukker
 
13
g
14
%
Protein
 
44
g
88
%
Vitamin A
 
12151
IU
243
%
Vitamin C
 
50
mg
61
%
Calcium
 
481
mg
48
%
Jern
 
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Tips

De færdige pandekager med oksekød og grøntsager kan serveres med lækker salat.

Se også: Spinatpandekager - nemme og lækre

Se disse opskrifter:

  • Kalkungryde med grønne peberkorn
  • Oksekødsfad med kartofler
  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs
  • Italienske kødboller med pastasalat
  • Italienske wraps med skinke og mozzarella
  • Svinemørbrad med soja i ovn

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required