• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Sovs og sauce » Sauce Populaire - sådan laves den lækre sovs
billede med Sauce Populaire
Suace Populaire er en lækker sovs, der blandt andet er god til ovnstegte kartoffelbåde og en burger. Foto: Newyorkerbyheaart.dk.

Sauce Populaire - sådan laves den lækre sovs

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her får du den bedste opskrift på Sauce Populaire, der passende nok er en populær sovs til bla. kartoffelbåde, pommes frites og meget andet.

Sauce Populaire kender du måske fra cafeerne, hvor den serveres sammen med en god burger og kartoffelbåde.

Det er en krydret sovs, der smager forrygende godt, og den skal du bestemt selv prøve at lave. Opskriften er her.

Opskrift på Sauce Populaire

billede med Sauce Populaire

Sauce Populaire - sådan laves den lækre sovs

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Sovs
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 5 minutter min
Tid: 5 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 4 spsk. mayonnaise evt. Hellmanns
  • 2 spsk. ketchup evt. Heinz
  • 1 spsk. sød chilisauce
  • 2 fed hvidløg knust og finthakket
  • 4 cornichoner duppet tørre og finthakket
  • salt og friskkværnet peber
  • tabasco efter smag
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Start med at komme mayonnaise, ketchup og sød chilisauce i en lille skål.
  • Hvidløg og cornichoner hakkes fint og kommes ved.
  • Krydr din Sauce Populaire med salt og friskkværnet peber. Smag til med lidt tabasco, så sovsen får den ønskede styrke. Pas på den ikke bliver for stærk.

Næringsindhold

Sauce Populaire - sådan laves den lækre sovs
Mængde pr. portion
Kalorier
121
% Daglig værdi*
Fedt
 
11
g
17
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
6
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
6
mg
2
%
Natrium
 
1593
mg
69
%
Kalium
 
46
mg
1
%
Kulhydrater
 
6
g
2
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
173
IU
3
%
Vitamin C
 
2
mg
2
%
Calcium
 
5
mg
1
%
Jern
 
0.4
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Se flere opskrifter

  • billede med thousand island dressing
    Hjemmelavet Thousand Island dressing
  • billede med hjemmelavet aioli
    Nem opskrift på hjemmelavet aioli
  • billede med sauce tartare
    Sauce tartare - perfekt til fisk, skaldyr og kylling
  • billede med verdens bedste dressing
    Verdens bedste dressing med balsamico

Se disse opskrifter:

  • Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika
  • Sojamarinade med honning til kylling og svinekød
  • Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Koldhævede boller der hæves natten over i køleskabet
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required