• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Dip og dressing
billede med verdens bedste dressing
Lav nemt verdens bedste dressing med blandt andet balsamico og ketchup. God til blandt andet pastasalat. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Verdens bedste dressing med balsamico

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Få opskrift på verdens bedste dressing a la Newyorker By Heart. Den laves bla. med balsamico og ketchup, og er god til pastasalat med mere.
  2. Opskrift på verdens bedste dressing
  3. Verdens bedste dressing
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
4.86 fra 7 brugere

Få opskrift på verdens bedste dressing a la Newyorker By Heart. Den laves bla. med balsamico og ketchup, og er god til pastasalat med mere.

Her er opskriften på verdens bedste dressing. I hvert fald når det står til Newyorker By Heart.

Dressingen laver du blandt andet med balsamico og ketchup, men selvfølgelig også olie. Her er det dog vigtigt, at du anvender en rapsolie eller majsolie, og ikke en olivenolie.

Samtidig er målene vejledende, så smag dig frem.

Opskrift på verdens bedste dressing

billede med verdens bedste dressing

Verdens bedste dressing

4.86 fra 7 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Dip og dressing
Køkken: Dansk
Tid: 5 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 dl balsamico
  • 0,5 dl rapsolie
  • 3 spsk. ketchup evt. Heinz
  • 1 tsk. sukker
  • 2 fed hvidløg presset
  • friskkværnet peber

Sådan gør du 

  • Hæld balsamico i en skål.
  • I starten piskes olie i ganske lidt ad gangen, næsten dryp efter dryp som når man laver mayonnaise.
  • Lidt efter lidt kan det piskes i en tynd stråle, til det begynder at tykne.
  • Når konsistensen er blevet tyk smages der til med sukker og så kommes ketchup i.
  • Hvidløg efter smag presses i og så tilsættes lidt friskkværnet peber. Husk at smage verdens bedste dressing til.

Næringsindhold

Verdens bedste dressing
Mængde pr. portion
Kalorier
150
% Daglig værdi*
Fedt
 
13
g
20
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Natrium
 
108
mg
5
%
Kalium
 
66
mg
2
%
Kulhydrater
 
9
g
3
%
Kostfibre
 
0.1
g
0
%
Sukker
 
7
g
8
%
Protein
 
0.3
g
1
%
Vitamin A
 
58
IU
1
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
11
mg
1
%
Jern
 
0.2
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Verdens bedste er god til pastasalat og mange andre salater, men det er vigtigt, at du smager dressingen til.

Se flere lækre dressinger:

Hjemmelavet Thousand Island dressing

Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum

Mormorsalat med ægte mormordressing

Mere inspiration

  • billede med oliventapenade
    Opskrift på hjemmelavet oliventapenade
  • billede med blomkålsdip
    Lækker blomkålsdip - dip med blomkål
  • billede med grøn pesto
    Grøn pesto med basilikum - nem opskrift
  • billede med thousand island dressing
    Hjemmelavet Thousand Island dressing

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Kom med din kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Pernille

    juni 11, 2023 at 6:17 pm

    Sur!!!

    Svar

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Rodfrugtmos - opskrift på rustik mos med rodfrugter
  • Kærnemælksfromage - nem dessert med kærnemælk
  • Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter
  • Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet
  • Glaserede perleløg - nem opskrift
  • Lasagne med spidskål og fisk
  • Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri
  • Pæresalat med tørrede tranebær og dressing
  • Sennepskylling med bacon, svampe og mandelgremolata

Inspiration til aftensmad

billede med svinemørbrad med estragon- og flødesauce

Svinemørbrad med estragon- og flødesauce

billede til ølbraiserede svinekæber med polenta

Ølbraiserede svinekæber med polenta

marineret cuvettesteg

Marineret cuvettesteg med hvidløg og rosmarin

Kalvegryde med squash og champignon

Nem kalvegryde med squash og champignon

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.