• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Dip og dressing » Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum
billede med hjemmelavet hvidløgsdressing
En nem og lækker hjemmelavet hvidløgsdressing, der smager super skønt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum

Opdateret: 19. apr 2022 · Udgivet: 19. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en lækker opskrift på hjemmelavet hvidløgsdressing. En klassisk og velsmagende dressing med hvidløg og creme fraiche.

Hvidløgsdressing er super nem at lave selv, og her får du den lette og hurtige opskrift på en skøn dressing med hvidløg.

Du laver blandt andet dressingen med creme fraiche, og her er der også tilsæt nogle friske krydderurter i form af basilikum og mynte.

Du kan sagtens lave en ren hvidløgsdressing ved at undlade krydderurterne, eller udskifte dem med lidt hakket purløg.

Opskrift på hvidløgsdressing

billede med hjemmelavet hvidløgsdressing

Hvidløgsdressing

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Dip og dressing
Køkken: Dansk
Tid: 5 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2½ dl creme fraiche 18%
  • 1 fed hvidløg presset
  • basilikumblade hakkes
  • mynteblade hakkes
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom creme fraiche i en lille skål, og en creme fraiche 18% er perfekt til en hjemmelavet hvidløgsdressing.
  • Pil et fed hvidløg og pres hvidløget ned i skålen. Rør det godt sammen.
  • Hak lidt frisk basilikum og mynte, og vend det i dressingen.
  • Smag til med salt, friskkværnet peber og evt. en smule friskpresset citronsaft.

Næringsindhold

Hvidløgsdressing
Mængde pr. portion
Kalorier
160
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Hvidløgsdressing serveres straks eller opbevares på køl.

Se flere lækre opskrifter:

Mormorsalat med ægte mormordressing

Nem opskrift på hjemmelavet aioli

Opskrift på guacamole - en lækker avocado dip

Se disse opskrifter:

  • Verdens bedste dressing med balsamico
  • Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon
  • Rabarbertærte - lækker tærte med rabarber
  • Verdens bedste squashfrikadeller
  • Forloren hare
  • Sådan laver du glaseret hamburgerryg

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til perlespeltsalat med varmrøget laks

Perlespeltsalat med varmrøget laks

billede med cæsarsalat med kylling

Lækker cæsarsalat med kylling

billede til cosmopolitan cocktail

Cosmopolitan cocktail - kendt fra Sex And The City

billede med farserede porrer

Farserede porrer - opskrift på indbagt porre

coq au vin opskrift

Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet

billede med butterfly kylling

Butterfly kylling - lækker, sprød og ovnstegt

tærte med bacon og broccoli

Tærte med bacon og broccoli

billede til opskrifter med æg

Opskrifter med æg: Hvad kan du bruge æg til?

et billede med vafler

Vafler - bedste opskrift en sprød vaffel

billede til rødkålssalat

Rødkålssalat med æble og appelsin

et billede med kartoffelrøsti

Sprøde kartoffelrøsti i ovn - nem opskrift

ris med rosiner til suppe

Ris med rosiner til suppe

et billede med whiskysauce

Whiskysauce - uhyre nem sovs med whisky

pasta med kantareller og skinke

Pasta med kantareller og skinke

samosa med fyld af hakket oksekød og ris

Samosa med fyld af hakket oksekød og ris

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required