• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Salat med kylling, druer og valnødder
Salat med kylling, druer og valnødder
En lækker og nem salat med kylling, druer og valnødder, der smager virkelig godt Salaten vendes med en skøn dressing. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Salat med kylling, druer og valnødder

Del gerne opskriften:
Facebook19PinterestMessengerEmailPrintSMS
19
SHARES
Gå til opskrift

Her er en skøn opskrift på salat med kylling, druer og valnødder, hvor den nemme og lækre kyllingesalat også vendes med en god dressing.

Lav en nem og lækker salat med kylling og druer, der passer perfekt som et nemt måltid til aftensmad.

Her er der også tilsat vindruer og valnødder, men du kan i det hele taget sagtens justere opskriften til efter eget ønske og behov.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op.

Opskrift på salat med kylling

Salat med kylling, druer og valnødder

Salat med kylling, druer og valnødder

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

Salat med kylling

  • 300 g kylling rest af stegt eller kogt kylling, skåret i mindre stykker
  • 2 stængler bladselleri i tynde skiver
  • 2 håndfulde vindruer blå og grønne druer uden sten, halveret
  • 1 håndfuld valnødder grofthakket
  • 10 blade mynte finthakket
  • 2 forårsløg fintsnittet

Dressing

  • 3 spsk. creme fraiche 9%
  • 1 spsk. mayonnaise evt. Hellmanns
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Bland alle ingredienserne til din salat med kylling sammen i en skål. Du kan bruge en rest af kogt eller stegt kylling - eller bare stege et par kyllingebrystfileter på panden i ca. 10 minutter.
  • Rør creme fraiche med mayonnaise og smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Vend det i kyllingesalaten, der skal kun lige være nok til at det binder det sammen.

Næringsindhold

Salat med kylling, druer og valnødder
Mængde pr. portion
Kalorier
403
% Daglig værdi*
Fedt
 
29
g
45
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
13
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
57
mg
19
%
Natrium
 
1318
mg
57
%
Kalium
 
523
mg
15
%
Kulhydrater
 
20
g
7
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
14
g
16
%
Protein
 
18
g
36
%
Vitamin A
 
598
IU
12
%
Vitamin C
 
10
mg
12
%
Calcium
 
66
mg
7
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Salat med kylling og druer serveres med brød, evt. et par skiver hjemmebagt ciabattabrød.

Mængde af dressing tilpasses i øvrigt til den mængde salat der haves.

Den mængde, der er angivet her, passer fint, men salaten skal endelig ikke svømme i dressing, kun bindes sammen, så tilsæt den lidt efter lidt.

Flere lækre salater

  • billede med kyllingesalat med rhode island dressing
    Kyllingesalat med Rhode Island dressing
  • billede med cæsarsalat med kylling
    Lækker cæsarsalat med kylling
  • billede med thailandsk kyllingesalat
    Thailandsk kyllingesalat - lækker thaimad

Se disse opskrifter:

  • Nem aspargessalat med grønne asparges
  • Perlespeltsalat med varmrøget laks
  • Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg
  • Gulerodssalat med bolsjebeder
  • Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble
  • Lækker melonsalat med pinjekerner

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required