• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Butterdejspakker med kylling og æg
billede til butterdejspakker med kylling og æg
Butterdejspakker med kylling og æg er rimelig nemme at lave, og så smager de altså fantastisk godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Butterdejspakker med kylling og æg

Del gerne opskriften:
Facebook12PinterestMessengerEmailPrintSMS
12
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du lækre butterdejspakker med kylling og æg. En nem opskrift på pakker af butterdej med lækkert fyld, og de er gode som aftensmad.

Buttedejspakker med kylling og æg er super lækre som aftensmad, hvor de kan serveres med stuvet spinat, en god salat eller hvad du synes.

Fyldet i pakker med butterdej kan varieres efter eget ønske, men disse pakker smager fremragende, så de kan anbefales.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på butterdejspakker

billede til butterdejspakker med kylling og æg

Butterdejspakker med kylling og æg

5 fra 4 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

Butterdejspakker

  • 4 plader butterdej optøet
  • 2 stk. kyllingebrystfileter
  • Green Harissa fra Santa Maria
  • salt og friskkværnet peber
  • 200 g champignon skåret i skiver
  • 2 fed hvidløg knust og finthakket
  • 4 spsk. persille finthakket
  • 4 spsk. purløg finthakket
  • 4 æg pillede og kogte
  • 2 spsk. olie til stegning
  • 1 spsk. smør
  • 1 æg til pensling

Drys

  • 2 spsk. parmesan revet
  • 2 tsk. rosmarin finthakket
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Krydr kyllingefileter med Green Harissa, salt og friskkværnet peber, steg dem i lidt olie på en pande, til de er netop gennemstegte. Tag dem af panden og lad dem afkøle lidt.
  • Kom en lille klat smør på panden og svits champignon, krydr med salt og friskkværnet peber. Lad dem stege, til de bliver gyldne og den væde de afgiver er kogt ind.
  • Tilsæt hvidløg, purløg og persille - lad det stege med i ½ minuts tid - vend det rundt af og til. Tag af varmen.
  • Træk kyllingekødet fra hinanden med to gafler eller skær det i mindre stykker.
  • Rul hver butterdejsplade ud til en firkant på ca. 20 x 20 cm. Kom kylling, champignon og et æg på (tryk ægget ned i resten af fyldet).
  • Pak butterdejen sammen som en butterdejspakke, fugt evt. kanterne, så de klistrer.
  • Læg dine butterdejspakker med sammenføjningerne nedad.
  • Pisk et æg let sammen og pensl pakkerne med det.
  • Skær et par snit i hver pakke, med en skarp kniv. Bland rosmarin og ost, drys det på.
  • Sæt butterdejspakkerne i en 200 °C forvarmet ovn, og bag dem i ca. 20 minutter, til de bliver gyldne og sprøde

Næringsindhold

Butterdejspakker med kylling og æg
Mængde pr. portion
Kalorier
559
% Daglig værdi*
Fedt
 
42
g
65
%
Mættet fedt
 
11
g
69
%
Transfedt
 
0.2
g
Flerumættet fedt
 
7
g
Enkelumættet fedt
 
20
g
Kolesterol
 
270
mg
90
%
Natrium
 
873
mg
38
%
Kalium
 
440
mg
13
%
Kulhydrater
 
20
g
7
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
26
g
52
%
Vitamin A
 
979
IU
20
%
Vitamin C
 
10
mg
12
%
Calcium
 
87
mg
9
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De lækre butterdejspakker kan både serveres varme og kolde.

Pakker med butterdej er også gode til en brunch eller frokost.

Se flere opskrifter

  • billede med indbagt laks i spinat
    Indbagt laks med spinat - laks i butterdej
  • billede med lakseroulade med rejer
    Lakseroulade - nem og lækker opskrift
  • butterdejsstang
    Lækker butterdejsstang med broccoli og flødeost

Se disse opskrifter:

  • Oksekødsfad med kartofler
  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs
  • Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)
  • Ribbensteg i ovn - opskrift med stegetid
  • Marinade til lammekølle
  • Græsk gyros med kylling og tzatziki

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required