• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kalvebøffer med kantareller og dijondressing
billede til kalvebøffer med kantareller og dijondressing
Kalvebøffer med kantareller og dijondressing er aftensmad med masser af smag, og retten er rimelig let at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kalvebøffer med kantareller og dijondressing

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du lækre kalvebøffer med kantareller, som du anretter på et stykke rugbrød. En skøn opskrift på virkelig dejlig aftensmad.

Kalvebøffer med kantareller er en skøn og velsmagende ret, der er god som det lette hovedmåltid - eller prøv at servere den som en lækker frokost.

Her laves bøfferne af hakket kalvekød, som derefter steges og anrettes sammen med salat, kantareller og en fantastisk dijondressing.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kalvebøffer med kantareller

billede til kalvebøffer med kantareller og dijondressing

Kalvebøffer med kantareller

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

Kalvebøffer

  • 500 g hakket kalvekød
  • 1 dl fløde
  • salt og friskkværnet peber

Topping

  • 250 g kantareller
  • 1 forårsløg i tynde skiver
  • smør
  • 1 tsk. flagesalt
  • 1 spsk. olie

Dijondressing:

  • 1 spsk. sennep gerne dijon
  • ½ dl olie
  • 1 spsk. vand

Desuden:

  • 4 skiver rugbrød
  • 1 hovedsalat eller anden salat
  • 1 håndfuld tranebær tørrede
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Rør hakket kalvekød med fløde, salt og friskkværnet peber til en smidig fars.
  • Form til fire flade bøffer.
  • Pisk dressingen sammen.
  • Rens kantareller forsigtigt (brug endelig ikke for meget vand, det er bedst bare at børste evt. jord af), skær dem evt. i mindre stykker.
  • Steg svampene i smør i 3-4 minutter og vend forårsløg i, når svampene næsten er nok vendes forårsløg i og det krydres med lidt flagesalt.
  • Steg kalvebøffer i smør og lidt olivenolie ved middelvarme i 3-5 minutter på hver side.
  • Kom salatblade på rugbrød, læg bøfferne ovenpå, så kantarel-blandingen, lidt tørrede tranebær og tilsidst dryppes med dijondressingen.

Næringsindhold

Kalvebøffer med kantareller
Mængde pr. portion
Kalorier
550
% Daglig værdi*
Fedt
 
38
g
58
%
Mættet fedt
 
12
g
75
%
Transfedt
 
0.2
g
Flerumættet fedt
 
6
g
Enkelumættet fedt
 
17
g
Kolesterol
 
138
mg
46
%
Natrium
 
1542
mg
67
%
Kalium
 
882
mg
25
%
Kulhydrater
 
23
g
8
%
Kostfibre
 
6
g
25
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
30
g
60
%
Vitamin A
 
14128
IU
283
%
Vitamin C
 
9
mg
11
%
Calcium
 
117
mg
12
%
Jern
 
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Kalvebøffer med kantareller serveres straks, og du kan altså bruge dem som et let hovedmåltid, eller som en let anretning til eks. frokost.

Se flere opskrifter

  • hakkebøffer i fad i ovn
    Alt i et fad med hakkebøffer og kartofler
  • billede med hakkebøf med fyld
    Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg
  • billede med millionbøf
    Millionbøf med kartoffelmos - lækker opskrift
  • billede med mørbradbøffer med svampe og kartoffelmos
    Mørbradbøffer med svampe og kartoffelmos

Se disse opskrifter:

  • Pizzabøffer med friske tomater og urter
  • Italienske wraps med skinke og mozzarella
  • Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili
  • Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele
  • Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)
  • Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required