Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Kalvebøffer med kantareller
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
Kalvebøffer
▢
500
g
hakket kalvekød
▢
1
dl
fløde
▢
salt og friskkværnet peber
Topping
▢
250
g
kantareller
▢
1
forårsløg
i tynde skiver
▢
smør
▢
1
tsk.
flagesalt
▢
1
spsk.
olie
Dijondressing:
▢
1
spsk.
sennep
gerne dijon
▢
½
dl
olie
▢
1
spsk.
vand
Desuden:
▢
4
skiver
rugbrød
▢
1
hovedsalat
eller anden salat
▢
1
håndfuld
tranebær
tørrede
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Rør hakket kalvekød med fløde, salt og friskkværnet peber til en smidig fars.
Form til fire flade bøffer.
Pisk dressingen sammen.
Rens kantareller forsigtigt (brug endelig ikke for meget vand, det er bedst bare at børste evt. jord af), skær dem evt. i mindre stykker.
Steg svampene i smør i 3-4 minutter og vend forårsløg i, når svampene næsten er nok vendes forårsløg i og det krydres med lidt flagesalt.
Steg kalvebøffer i smør og lidt olivenolie ved middelvarme i 3-5 minutter på hver side.
Kom salatblade på rugbrød, læg bøfferne ovenpå, så kantarel-blandingen, lidt tørrede tranebær og tilsidst dryppes med dijondressingen.
Næringsindhold
Kalvebøffer med kantareller
Mængde pr. portion
Kalorier
550
% Daglig værdi*
Fedt
38
g
58
%
Mættet fedt
12
g
75
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
6
g
Enkelumættet fedt
17
g
Kolesterol
138
mg
46
%
Natrium
1542
mg
67
%
Kalium
882
mg
25
%
Kulhydrater
23
g
8
%
Kostfibre
6
g
25
%
Sukker
4
g
4
%
Protein
30
g
60
%
Vitamin A
14128
IU
283
%
Vitamin C
9
mg
11
%
Calcium
117
mg
12
%
Jern
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]