• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg
et billede med svensk pølseret med pølser og kartofler
Svensk pølseret med pølser og kartofler er en af de mest populære retter, og den nydes af både børn og voksne. Og så er pølseretten nem at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

Opdateret: 21. jun 2023 · Udgivet: 18. apr 2022 af Newyorker By Heart ·

et billede med svensk pølseret med pølser og kartofler

Svensk pølseret

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 bakke kartofler kogte, pillede, afkølede og skåret i tykke skiver
  • 3 løg i halve ringe
  • ¾ liter sødmælk eller anden mælk
  • 2-3 tsk. paprika
  • 1 dåse tomatpure koncentreret
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 pakke pølser evt. røde pølser, skåret i skrå skiver
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom lidt oliemargarine (eller bare smør) i en gryde og svits løgene til de bliver bløde.
  • Tilsæt pølser og lad dem stege lidt med. Kom paprika ved og rør det godt rundt. Til svensk pølseret kan du bruge røde pølser, wienerpølser eller hvad du synes.
  • Tilsæt så sødmælk, kartofler, koncentreret tomatpure, salt og friskkværnet peber.
  • Lad pølseretten simre i ca. 15 minutter, til kartoflerne bliver gennemvarme og saucen bliver lidt tykkere.
  • Smag det til og en svensk pølseret kan evt. jævnes med lidt majsstivelse.

Næringsindhold

Svensk pølseret
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
FacebookPinterestMessengerEmailPrintSMS
Gå til opskrift

En lækker opskrift på svensk pølseret. En klassisk børnefamilieret med pølser, kartofler og løg. Nem aftensmad på ca. 30 minutter.

Svensk pølseret er en vaskeægte børneret med pølser, kartofler og løg, og det er altså en populær klassiker.

Pølseretten kan varieres på mange måder, og du kan blandt andet også med fordel tilsætte lidt tomatketchup.

Pølser kan være hvad du synes, og det betyder ikke så meget om det er røde pølser, wienerpølser, frankfurter, kålpølser eller andre slags.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på svensk pølseret

et billede med svensk pølseret med pølser og kartofler

Svensk pølseret

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 bakke kartofler kogte, pillede, afkølede og skåret i tykke skiver
  • 3 løg i halve ringe
  • ¾ liter sødmælk eller anden mælk
  • 2-3 tsk. paprika
  • 1 dåse tomatpure koncentreret
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 pakke pølser evt. røde pølser, skåret i skrå skiver
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom lidt oliemargarine (eller bare smør) i en gryde og svits løgene til de bliver bløde.
  • Tilsæt pølser og lad dem stege lidt med. Kom paprika ved og rør det godt rundt. Til svensk pølseret kan du bruge røde pølser, wienerpølser eller hvad du synes.
  • Tilsæt så sødmælk, kartofler, koncentreret tomatpure, salt og friskkværnet peber.
  • Lad pølseretten simre i ca. 15 minutter, til kartoflerne bliver gennemvarme og saucen bliver lidt tykkere.
  • Smag det til og en svensk pølseret kan evt. jævnes med lidt majsstivelse.

Næringsindhold

Svensk pølseret
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Svensk pølseret serveres straks, og pølseretten kan pyntes med lidt hakket purløg eller persille.

Se flere gode madopskrifter:

Pølsemix med kartoffelmos

Medister: Kogetid og stegetid på medisterpølse

Luksus mørbradgryde med pølser og champignon

Se disse opskrifter:

  • Butterdejspakker med kylling og æg
  • Oksekødsfad med kartofler
  • Pandekager med oksekød og grøntsager
  • Kalkungryde med grønne peberkorn
  • Sennepskylling med bacon, svampe og mandelgremolata
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med marineret svinemørbrad

Marineret svinemørbrad med soja, lime og hvidløg

svinemørbrad med sennep og champignon

Svinemørbrad med sennep og champignon

billede til butterdejspakker med kylling og æg

Butterdejspakker med kylling og æg

billede med medaljer kage

Medaljer - lækre kager med kakao

billede med djævlekylling

Djævlekylling med chili og hvidløg

billede til kyllingesandwich med bacon og guacamole

Kyllingesandwich med bacon og guacamole

et billede med chateaubriand

Chateaubriand - fransk bøf af oksemørbrad

laks med bacon og pasta

Laks med bacon og pasta

billede til hjemmelavet mørdej

Sådan laver du mørdej - nem opskrift

billede til risengrød i ovn

Opskrift på risengrød i ovn

billede til rødkålssalat

Rødkålssalat med æble og appelsin

billede med brunkager

Brunkager - den bedste brunkagedej

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

billede med hjemmelavet pizzadej a la Pizza Hut

Hjemmelavet pizza med pizzadej fra Pizza Hut

tærte med bacon og broccoli

Tærte med bacon og broccoli

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required