• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Pastaretter » Slowfood: Spaghetti med kødsovs
spaghetti med kødsovs
En lækker og klassisk spaghetti med kødsovs, der får tid til at simre som en rigtig slowfood. Og det kan smages. Foto: Newyorkerbyherat.dk.

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

Opdateret: 26. jan 2023 · Udgivet: 8. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook5PinterestMessengerEmailPrintSMS
5
SHARES
Gå til opskrift

Her er en skøn opskrift på spaghetti med kødsovs, der smager himmelsk godt. Det er nemlig slowfood, hvor kødsovsen simrer i lang tid.

Spaghetti med kødsovs er en virkelig populær ret i de danske køkkener, og denne udgave er særlig god, da kødsovsen får lov til at simre i lang tid.

Men selv om der er tale om slowfood, så er pastaretten faktisk både nem og hurtig at lave, da kødsovsen jo mest bare passer sig selv i de 2-3 timer, hvor den står og simrer.

Opskriften er beregnet til fire personer, og det er fremragende mad.

Opskrift på spaghetti med kødsovs

spaghetti med kødsovs

Spaghetti med kødsovs

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Tid: 3 timer t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 løg hakket
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 pakke bacon skåret i tern
  • 500 g hakket oksekød
  • 250 g champignon skåret i kvarter
  • 2 dåser hakkede tomater
  • timian finthakkdet
  • oregano bladene af 3 stilke , finhakket
  • 30 g smør koldt
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld basilikum rullet sammen og hakket
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm olie op i en gryde og tilsæt bacon, lad det stege til det begynder at tage farve.
  • Tilsæt løg og steg dem med til de begynder at tage farve.
  • Kom kødet i og steg det med, til det får farve og derefter tilsættes champignon, som steges til de får lidt farve.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt hvidløg, oregano og timian - vend det godt rundt i kødblandingen. Det giver god smag til en spaghetti med kødsovs.
  • Tilsæt de hakkede tomater og smørret, bring det i kog og skru så ned, så det kun står og simrer.
  • Lad kødsovs stå og simre i 2-3 timer som rigtig slowfood, der samler smag.
  • Tag låget af i den sidste halve time, skru lidt op for varmen og lad det koge lidt ind, så det bliver lidt tykkere.
  • Server kødsovs med friskkogt spaghetti og frisk, fintrevet parmesan.
    den færdige spaghetti med kødsovs

Næringsindhold

Spaghetti med kødsovs
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Spaghetti med kødsovs serveres straks, evt. sammen med et godt stykke brød. En salat passer også fint til.

Se flere lækre opskrifter:

Lækker spaghetti carbonara med hvidløg

Grøntsagslasagne med ricotta (kødfri)

Se disse opskrifter:

  • Laks med bacon og pasta
  • Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta
  • Spaghetti med mørbrad og bacon
  • Pasta med kantareller og skinke
  • Pasta med tigerrejer og tomater
  • Spaghetti med kødboller og tomatsovs

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til baconruller med tomatsauce

Baconruller med tomatsauce og pasta

billede til rød karry suppe med mango og kylling

Rød karry suppe med mango og kylling

billede til opskrifter med hakket svinekød

Opskrifter med hakket svinekød og fars

billede med pasta med svampe, asparges, tomater og bacon

Pasta med svampe, asparges og bacon

figensalat salat med friske figner

Figensalat - lækker salat med friske figner

ris med rosiner til suppe

Ris med rosiner til suppe

Pasta a la creme med porre og laks

Pasta a la creme med porre og laks

billede med Bacontærte med porrer og kartofler

Bacontærte med porrer og kartofler

et billede med moscow mule cocktail

Moscow Mule cocktail med vodka og ginger beer

billede med madpandekager

Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

et billede med twix cookies

Du vil knuselske disse Twix cookies

billede med grillet oksecuvette

Grillet oksecuvette med citron- og hvidløgsmarinade

Rissalat med urter og parmesan

Rissalat med urter og parmesan

billede til blomkålsgratin med salat

Nem blomkålsgratin med salat

billede til langtidsstegt flæskesteg

Langtidsstegt flæskesteg med sprøde flæskesvær

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required