• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Pastaretter » Slowfood: Spaghetti med kødsovs
spaghetti med kødsovs
En lækker og klassisk spaghetti med kødsovs, der får tid til at simre som en rigtig slowfood. Og det kan smages. Foto: Newyorkerbyherat.dk.

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

Opdateret: 26. jan 2023 · Udgivet: 8. apr 2022 af Newyorker By Heart ·

spaghetti med kødsovs

Spaghetti med kødsovs

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Tid: 3 timer t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 løg hakket
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 pakke bacon skåret i tern
  • 500 g hakket oksekød
  • 250 g champignon skåret i kvarter
  • 2 dåser hakkede tomater
  • timian finthakkdet
  • oregano bladene af 3 stilke , finhakket
  • 30 g smør koldt
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld basilikum rullet sammen og hakket
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm olie op i en gryde og tilsæt bacon, lad det stege til det begynder at tage farve.
  • Tilsæt løg og steg dem med til de begynder at tage farve.
  • Kom kødet i og steg det med, til det får farve og derefter tilsættes champignon, som steges til de får lidt farve.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt hvidløg, oregano og timian - vend det godt rundt i kødblandingen. Det giver god smag til en spaghetti med kødsovs.
  • Tilsæt de hakkede tomater og smørret, bring det i kog og skru så ned, så det kun står og simrer.
  • Lad kødsovs stå og simre i 2-3 timer som rigtig slowfood, der samler smag.
  • Tag låget af i den sidste halve time, skru lidt op for varmen og lad det koge lidt ind, så det bliver lidt tykkere.
  • Server kødsovs med friskkogt spaghetti og frisk, fintrevet parmesan.
    den færdige spaghetti med kødsovs

Næringsindhold

Spaghetti med kødsovs
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook5PinterestMessengerEmailPrintSMS
5
SHARES
Gå til opskrift

Her er en skøn opskrift på spaghetti med kødsovs, der smager himmelsk godt. Det er nemlig slowfood, hvor kødsovsen simrer i lang tid.

Spaghetti med kødsovs er en virkelig populær ret i de danske køkkener, og denne udgave er særlig god, da kødsovsen får lov til at simre i lang tid.

Men selv om der er tale om slowfood, så er pastaretten faktisk både nem og hurtig at lave, da kødsovsen jo mest bare passer sig selv i de 2-3 timer, hvor den står og simrer.

Opskriften er beregnet til fire personer, og det er fremragende mad.

Opskrift på spaghetti med kødsovs

spaghetti med kødsovs

Spaghetti med kødsovs

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Tid: 3 timer t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 løg hakket
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 pakke bacon skåret i tern
  • 500 g hakket oksekød
  • 250 g champignon skåret i kvarter
  • 2 dåser hakkede tomater
  • timian finthakkdet
  • oregano bladene af 3 stilke , finhakket
  • 30 g smør koldt
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld basilikum rullet sammen og hakket
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm olie op i en gryde og tilsæt bacon, lad det stege til det begynder at tage farve.
  • Tilsæt løg og steg dem med til de begynder at tage farve.
  • Kom kødet i og steg det med, til det får farve og derefter tilsættes champignon, som steges til de får lidt farve.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt hvidløg, oregano og timian - vend det godt rundt i kødblandingen. Det giver god smag til en spaghetti med kødsovs.
  • Tilsæt de hakkede tomater og smørret, bring det i kog og skru så ned, så det kun står og simrer.
  • Lad kødsovs stå og simre i 2-3 timer som rigtig slowfood, der samler smag.
  • Tag låget af i den sidste halve time, skru lidt op for varmen og lad det koge lidt ind, så det bliver lidt tykkere.
  • Server kødsovs med friskkogt spaghetti og frisk, fintrevet parmesan.
    den færdige spaghetti med kødsovs

Næringsindhold

Spaghetti med kødsovs
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Spaghetti med kødsovs serveres straks, evt. sammen med et godt stykke brød. En salat passer også fint til.

Se flere lækre opskrifter:

Lækker spaghetti carbonara med hvidløg

Grøntsagslasagne med ricotta (kødfri)

Se disse opskrifter:

  • Laks med bacon og pasta
  • Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta
  • Spaghetti med mørbrad og bacon
  • Pasta med kantareller og skinke
  • Pasta med tigerrejer og tomater
  • Spaghetti med kødboller og tomatsovs

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med maskeret blomkål

Maskeret blomkål - populær opskrift fra 1980erne

billede med stegt andebryst

Andebryst - sådan laver du stegt andebrystfilet

billede med pariserbøf

Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele

stegt rødkål med valnødder og tranebær

Stegt rødkål med valnødder og tranebær

et billede til sprøde pommes frites i ovn

Sprøde pommes frites i ovn - forkogte

billede med kartoffelroulade

Lækker kartoffelroulade med persillepesto

billede med rugbrødslagkage

Rugbrødslagkage - sønderjysk brødtorte

billede med thousand island dressing

Hjemmelavet Thousand Island dressing

billede med tomatsalat med oliven

Tomatsalat med oliven og mozzarella

billede med fastelavnsboller

Fastelavnsboller med creme og chokolade

et billede med citronmåne hjemmebagt

Hjemmebagt citronmåne

billede med helstegt oksefilet

Helstegt oksefilet med kernetemperatur

billede til kanelgifler

Kanelgifler med lækker creme og remonce

Nutella cookies

Nutella cookies - lækre kager med Nutella

et billede med gulerodskage

Gulerodskage

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required