• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Sådan laver du den bedste omelet
billede med omelet
En klassisk og lækker omelet der kan serveres som den er, eller fyldes med skinke, kylling og meget andet. Foto: iStock.com.

Sådan laver du den bedste omelet

Opdateret: 31. okt 2023 · Udgivet: 14. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook6PinterestMessengerEmailPrintSMS
6
SHARES
Gå til opskrift

Omelet er en klassisk ret til både morgenmad, brunch, frokost og let aftensmad. Her er den rigtige opskrift på omeletter med eller uden fyld.

Omelet med eller uden fyld. Uanset hvad, så er omeletter altid populær mad, og de er jo både hurtige og nemme at lave.

Her er den klassiske opskrift med æg og lidt vand, og den er klar på minutter.

Steg din omelet i en smule olie på en varm pande, og nyd den uden fyld - eller fyld den med skinke, kylling, spinat, rucola eller noget helt femte. Det er op til dig.

Dog bør du altid klippe lidt purløg over dine omeletter inden servering.

Opskriften er beregnet til en person.

Opskrift på omelet

billede med omelet

Sådan laver du den bedste omelet

4.67 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Fransk
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Tid: 10 minutter min
Servings: 1 person

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2 spsk. vand eller mælk
  • olie til stegning
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom de to æg i en lille skål, og pisk æggene sammen med lidt vand. Du kan også bruge mælk til din omelet.
  • Pisk æggemassen let sammen med en gaffel og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Varm en pande godt op, og hæld en smule olie på panden.
  • Hæld æggemassen i panden og steg nu omeletten i ca. halvandet minut.
  • Her kan du nu lægge lidt fyld på omeletten, og det kan være spinat, løg, rucula, peberfrugt eller eks. purløg. Lige hvad du synes. Kom fyldet på lige efter æggemassen har sat sig, og det tager få sekunder.
  • Fold så omeletten sammen på midten, steg 15 sekunder mere og anret straks.

Næringsindhold

Sådan laver du den bedste omelet
Mængde pr. portion
Kalorier
130
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige omelet serveres straks, og den er altså god til såvel morgenmad, en brunch, frokost eller som let aftensmad.

Er omeletten et hovedmåltid, kan den fyldes med skiver af stegt kyllingebryst, skinke, spinat, dampet broccoli, spidskål og meget andet.

Se flere lækre opskrifter med æg:

Æggekage bagt i ovn med bacon og tomat

Koge æg: Sådan koger du blødkogt æg med succes

Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa

Se disse opskrifter:

  • Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo
  • Oksekødsgryde med hvidkål, gulerødder og peberfrugt
  • Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand
  • Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele
  • Ribbensteg i ovn - opskrift med stegetid
  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med bærtærte

Bærtærte med frosne eller friske bær

billede med sprød kartoffelpizza

Sprød kartoffelpizza lavet fra bunden

billede til ferskensuppe med rejer og karry

Ferskensuppe med karry og rejer

billede til risalamande med kirsebærsauce

Risalamande

coq au vin opskrift

Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet

billede med fiskefilet florentine

Fiskefilet Florentine med spinat, mornay og ost

billede med blomkål kogetid

Kogetid på blomkål - sådan koger du kålen perfekt

billede til gammeldags hønsekødssuppe

Gammeldags hønsekødssuppe

pæresalat med tørrede tranebær

Pæresalat med tørrede tranebær og dressing

billede med oksekød i paprika flødesovs

Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris

billede til hel svinemørbrad i ovn

Hel svinemørbrad i ovn - den sikre opskrift

billede med sydamerikansk chiligryde

Sydamerikansk chiligryde med oksekød

et billede med chokoladekage

Chokoladekage

billede med ovnbagt svinemørbrad med grønsager

Ovnbagt svinemørbrad med grønsager

billede med Tortellini salat med kylling og peberfrugt

Tortellini salat med kylling og peberfrugt

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required