• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Sådan laver du den bedste omelet
billede med omelet
En klassisk og lækker omelet der kan serveres som den er, eller fyldes med skinke, kylling og meget andet. Foto: iStock.com.

Sådan laver du den bedste omelet

Del gerne opskriften:
Facebook6PinterestMessengerEmailPrintSMS
6
SHARES
Gå til opskrift

Omelet er en klassisk ret til både morgenmad, brunch, frokost og let aftensmad. Her er den rigtige opskrift på omeletter med eller uden fyld.

Omelet med eller uden fyld. Uanset hvad, så er omeletter altid populær mad, og de er jo både hurtige og nemme at lave.

Her er den klassiske opskrift med æg og lidt vand, og den er klar på minutter.

Steg din omelet i en smule olie på en varm pande, og nyd den uden fyld - eller fyld den med skinke, kylling, spinat, rucola eller noget helt femte. Det er op til dig.

Dog bør du altid klippe lidt purløg over dine omeletter inden servering.

Opskriften er beregnet til en person.

Opskrift på omelet

billede med omelet

Sådan laver du den bedste omelet

4.67 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Fransk
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Tid: 10 minutter min
Servings: 1 person

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2 spsk. vand eller mælk
  • olie til stegning
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom de to æg i en lille skål, og pisk æggene sammen med lidt vand. Du kan også bruge mælk til din omelet.
  • Pisk æggemassen let sammen med en gaffel og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Varm en pande godt op, og hæld en smule olie på panden.
  • Hæld æggemassen i panden og steg nu omeletten i ca. halvandet minut.
  • Her kan du nu lægge lidt fyld på omeletten, og det kan være spinat, løg, rucula, peberfrugt eller eks. purløg. Lige hvad du synes. Kom fyldet på lige efter æggemassen har sat sig, og det tager få sekunder.
  • Fold så omeletten sammen på midten, steg 15 sekunder mere og anret straks.

Næringsindhold

Sådan laver du den bedste omelet
Mængde pr. portion
Kalorier
130
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige omelet serveres straks, og den er altså god til såvel morgenmad, en brunch, frokost eller som let aftensmad.

Er omeletten et hovedmåltid, kan den fyldes med skiver af stegt kyllingebryst, skinke, spinat, dampet broccoli, spidskål og meget andet.

Se flere lækre opskrifter med æg:

Æggekage bagt i ovn med bacon og tomat

Koge æg: Sådan koger du blødkogt æg med succes

Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa

Se disse opskrifter:

  • Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo
  • Oksekødsgryde med hvidkål, gulerødder og peberfrugt
  • Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand
  • Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele
  • Ribbensteg i ovn - opskrift med stegetid
  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Stegt blomkål med parmesan og bacon

Stegt blomkål med parmesan og bacon

hjemmelavet fish 'n' chips

Hjemmelavet fish 'n' chips - den bedste opskrift

billede til opskrifter med svinemørbrad

Opskrifter med svinemørbrad - retter med mørbrad

billede med grillede grønne asparges

Sådan griller du grønne asparges

billede til opskrifter med kylling

Opskrifter med kylling - de 12 bedste kyllingeretter

billede til blomkålsgratin med salat

Nem blomkålsgratin med salat

Smørkage med marcipan og chokolade

Smørkage med marcipan og chokolade

kylling caprese med mozzarella og tomat

Kylling caprese med mozzarella og tomat

billede til kokos og kokosnød

Kokos og kokosnød - fakta og opskrifter

billede med stegt spidskål med sprød bacon

Spidskål med bacon som tilbehør

Wok med skinke og mangochutney

Wok med skinke og mangochutney

blødkogt æg

Koge æg: Sådan koges blødkogt æg med succes

billede til tærte med skinke

Tærte med skinke og champignon

Pasta a la creme med porre og laks

Pasta a la creme med porre og laks

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required