• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær
billede med peachmelba bradepandekage
Den færdige peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær, der er klar til servering. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær

Opdateret: 5. jul 2022 · Udgivet: 5. jul 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Lav en lækker peachmelba brandepandekage, der smager af sommer. Bradeppandekagen er med fersken og hindbær, og den er rimelig nem at bage.

Peachmelba bradepandekage er en lækker kage, der virkelig smager af sol og sommer.

Kagen er blandt andet med fersken og hindbær, og den smager altså aldeles fremragende.

Peachmelba-kagen er nok til i hvert fald seks personer.

Opskrift på peachmelba bradepandekage

billede med peachmelba bradepandekage

Peachmelba bradepandekage

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 6 personer

Ingredienser

  • 4 æg
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 150 g sukker
  • 125 g smør
  • 1 citron fintrevet skal af 1 citron
  • 500 g ferskner friske eller fra dåse
  • 100 g hindbær friske
  • Lidt flormelis til pynt
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Forvarm din ovn til 180 grader.
  • Beklæd en lille bradepande/ovnfast fad eller springform med bagepapir.
  • Tag to røreskåle frem og del de fire æg i blommer og hvider, hvider i den ene skål og blommer i den anden.
  • Pisk æggehviderne helt stive med en el-mikser.
  • Tag en tredje skål frem og bland mel, bagepulver og sukker sammen i den.
  • Smelt smørret ved lav varme og pisk det i æggeblommerne sammen med fintrevet citronskal.
  • Hæld æggeblomme-massen i skålen med de tørre ingredienser.
  • Tilsæt ⅓ af de stiftpiskede æggehvider og rør med en ske til det bliver en jævn dej.
  • Vend FORSIGTIGT resten af de stiftpiskede æggehvider, uden at slå luften ud af dem (de behøver ikke at være helt rørt ud).
  • Hæld dejen i den valgte bageform.
  • Skær ferskner i både og læg dem i et jævnt lag ovenpå dejen.
  • Bag din peachmelba bradepandekage i 30-40 minutter til den er gyldenbrun. Bemærk, at bagetiden er vejledende, og det kan være kagen er færdigbagt lidt før.

Næringsindhold

Peachmelba bradepandekage
Mængde pr. portion
Kalorier
431
% Daglig værdi*
Fedt
 
20
g
31
%
Mættet fedt
 
12
g
75
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
154
mg
51
%
Natrium
 
370
mg
16
%
Kalium
 
200
mg
6
%
Kulhydrater
 
57
g
19
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
34
g
38
%
Protein
 
8
g
16
%
Vitamin A
 
965
IU
19
%
Vitamin C
 
11
mg
13
%
Calcium
 
36
mg
4
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad din peachmelba bradepandekage køle helt af i formen, inden der pyntes med hindbær og sigtes flormelis over.

Se flere lækre kageopskrifter

Rabarbercrumble - skøn crumblekage med rabarber

Lækker sandkage med revet citronskal

Verdens bedste chokoladekage opskrift - mums

Se disse opskrifter:

  • Sådan laver du italiensk marengs
  • Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)
  • Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld
  • Herregårds smørkage med vaniljecreme
  • Jødekager - lækre småkager til jul
  • Bradepandekage med banan og karamelglasur

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med stegt spidskål med sprød bacon

Spidskål med bacon som tilbehør

billede med farsbrød med bacon

Farsbrød med bacon og BBQ sauce

big mac roulade burgerroulade

Nem big mac roulade - lækker burger roulade

bagte kartofler bagekartofler

Sådan laver du bagte kartofler af bagekartofler

billede til svenske kødboller med flødesovs og mos

Svenske kødboller med flødesovs og mos

billede med rabarbersaft

Hjemmelavet rabarbersaft af friske rabarber

svinemørbrad i fad

Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt

billede med langtidsstegt kylling

Langtidsstegt kylling med kartofler

billede med mormor boller

Boller

billede med nemme rabarbermuffins

Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber

billede med guacamole avocado dip

Guacamole - lækker avocado dip

billede til spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese - pasta med kødsovs

hjemmelavet apple butter

Apple butter - opskrift på æblesmør

billede til pandebøf med kartoffelbåde

Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)

billede med hjemmelavede crabcakes

Hjemmelavede crabcakes med krabbekød fra dåse

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required