• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær
billede med peachmelba bradepandekage
Den færdige peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær, der er klar til servering. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær

Opdateret: 5. jul 2022 · Udgivet: 5. jul 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Lav en lækker peachmelba brandepandekage, der smager af sommer. Bradeppandekagen er med fersken og hindbær, og den er rimelig nem at bage.

Peachmelba bradepandekage er en lækker kage, der virkelig smager af sol og sommer.

Kagen er blandt andet med fersken og hindbær, og den smager altså aldeles fremragende.

Peachmelba-kagen er nok til i hvert fald seks personer.

Opskrift på peachmelba bradepandekage

billede med peachmelba bradepandekage

Peachmelba bradepandekage

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 6 personer

Ingredienser

  • 4 æg
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 150 g sukker
  • 125 g smør
  • 1 citron fintrevet skal af 1 citron
  • 500 g ferskner friske eller fra dåse
  • 100 g hindbær friske
  • Lidt flormelis til pynt
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Forvarm din ovn til 180 grader.
  • Beklæd en lille bradepande/ovnfast fad eller springform med bagepapir.
  • Tag to røreskåle frem og del de fire æg i blommer og hvider, hvider i den ene skål og blommer i den anden.
  • Pisk æggehviderne helt stive med en el-mikser.
  • Tag en tredje skål frem og bland mel, bagepulver og sukker sammen i den.
  • Smelt smørret ved lav varme og pisk det i æggeblommerne sammen med fintrevet citronskal.
  • Hæld æggeblomme-massen i skålen med de tørre ingredienser.
  • Tilsæt ⅓ af de stiftpiskede æggehvider og rør med en ske til det bliver en jævn dej.
  • Vend FORSIGTIGT resten af de stiftpiskede æggehvider, uden at slå luften ud af dem (de behøver ikke at være helt rørt ud).
  • Hæld dejen i den valgte bageform.
  • Skær ferskner i både og læg dem i et jævnt lag ovenpå dejen.
  • Bag din peachmelba bradepandekage i 30-40 minutter til den er gyldenbrun. Bemærk, at bagetiden er vejledende, og det kan være kagen er færdigbagt lidt før.

Næringsindhold

Peachmelba bradepandekage
Mængde pr. portion
Kalorier
431
% Daglig værdi*
Fedt
 
20
g
31
%
Mættet fedt
 
12
g
75
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
154
mg
51
%
Natrium
 
370
mg
16
%
Kalium
 
200
mg
6
%
Kulhydrater
 
57
g
19
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
34
g
38
%
Protein
 
8
g
16
%
Vitamin A
 
965
IU
19
%
Vitamin C
 
11
mg
13
%
Calcium
 
36
mg
4
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad din peachmelba bradepandekage køle helt af i formen, inden der pyntes med hindbær og sigtes flormelis over.

Se flere lækre kageopskrifter

Rabarbercrumble - skøn crumblekage med rabarber

Lækker sandkage med revet citronskal

Verdens bedste chokoladekage opskrift - mums

Se disse opskrifter:

  • Sådan laver du italiensk marengs
  • Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)
  • Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld
  • Herregårds smørkage med vaniljecreme
  • Jødekager - lækre småkager til jul
  • Bradepandekage med banan og karamelglasur

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med helstegt oksefilet

Helstegt oksefilet med kernetemperatur

billede med grillet oksecuvette

Grillet oksecuvette med citron- og hvidløgsmarinade

et billede med t-bone steak

Sådan steger du en T-bone steak perfekt

Italiensk lammesteg a la Elsebeth Gerner Nielsen, rødvins-:flødesauce og rosenkålssalat

Italiensk lammesteg med rødvinssauce og rosenkålssalat

billede med pariserbøf

Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele

marineret cuvettesteg

Marineret cuvettesteg med hvidløg og rosmarin

Chokolade Pavlova med banan, jordbær og kiwi

Chokolade Pavlova med frugt og bær

apple pie amerikansk æbletærte

Apple pie - amerikansk æbletærte

kartoffelsalat med kylling, bacon og karrydressing

Kartoffelsalat med kylling, bacon og karrydressing

billede med broccolisalat

Broccolisalat med feta og lækker dressing

græsk gyros med kylling og tzatziki

Græsk gyros med kylling og tzatziki

avocadosala

Nem avocadosalsa - opskrift på salsa med avocado

Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce

Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce

hjemmelavet rødvinssauce

Hjemmelavet rødvinssauce - nem sovs med rødvin

billede med bananmuffins

Bananmuffins med chokolade og kokos

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required