• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Orangesnegle med appelsin og nougat
billede med orangesnegle
Lækre orangesnegle, der er klassiske kagesnegle fyldt med blandt andet appelsin, marcipan og nougat. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Orangesnegle med appelsin og nougat

Opdateret: 29. apr 2022 · Udgivet: 29. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her er den bedste opskrift på orangesnegle. Det er lækre og nemme kagesnegle med fyld af appelsin, marcipan og en blød nougat. Yummi.

Så er der opskrift på himmelske orangesnegle, der smager så englene synger.

Det er nemme kagesnegle, som du laver med blandt andet marcipan, appelsin og en blød nougat.

Opskriften giver ca. 16 kagesnegle, men det afhænger naturligvis af hvor store du laver dem.

Opskrift på orangesnegle

billede med orangesnegle

Orangesnegle

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t 30 minutter min
Servings: 16 stk.

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 2½ dl sødmælk kold
  • 2 spsk. olie smagsneutral, evt. solsikkeolie
  • 1 spsk. rørsukker
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. kardemomme
  • 100 g sigtemel
  • 280 g mel

Remonce

  • 115 g smør blødt
  • 100 g rørsukker
  • 150 g marcipan
  • 2 appelsiner fintrevet skal af 2 økologisk appelsiner
  • 75 g nougat blød

Desuden

  • 30 g chokolade hvid
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pisk gæren ud i den kolde mælk.
  • Rør olie, sukker, salt og kardemomme i, hæld det hele op i røremaskinens skål.
  • Tilsæt sigtemel og lidt af hvedemelet, sæt maskinen i gang og tilsæt resten af melet lidt efter lidt, afhængig af hvor meget dejen kan tage. Se note længere nede.
  • Lad maskinen ælte dejen rigtig godt igennem i ca. 10 minutter eller ælt den i hånden, til dejen er smidig og glat.
  • Smør en skål med smagsneutral olie og kom dejen over i, dæk skålen til og lad det hæve til dobbelt størrelse, ca. 1 time.
  • Imens kommes alle ingredienserne til remoncen i en skål og piskes/røres sammen, til det bliver en ensartet masse.
  • Når dejen er klar, tages den ud på et meldrysset bord og rulles ud til en aflang firkant.
  • Smør remoncen på og rul dejen stramt sammen fra den lange ende, som en roulade.
  • Skær dejen ud i tykke skiver, ca. 3½-4 cm pr stk. og sæt i en lille bradepande (ca. 25 x 20 cm).
  • Bag dine orangesnegle i en 225 grader varm ovn (ikke varmluft) i ca. 12-15 minutter, til de bliver gyldne og gennembagte.
  • Lad orangesneglene køle lidt af.
  • Smelt chokoladen forsigtigt over vandbad og kom den på de afkølede orangesnegle.

Næringsindhold

Orangesnegle
Mængde pr. portion
Kalorier
300
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdige orangesnegle smager bedste friskbagte og lune, men de kan sagtens lunes igen i dagene efter. Jeg vil tro at de sagtens kan fryses.

Mængden af mel varierer fra gang til gang, så stol aldrig helt på de mængder der er opgivet. Du bliver nødt til at prøve dig frem og se hvor meget netop din dej kan tage.

Tilsæt altid hvedemelet lidt efter lidt, så du ikke får for meget i.

Se flere lækre kageopskrifter:

Verdens bedste kanelsnegle med remonce

Opskrift på Lagkagehusets kanelstang

Fynsk brunsviger - opskrift på snasket brunsvigerkage

Se disse opskrifter:

  • Store Daim muffins med banan
  • Kanelsneglekage - lækker skærekage med kanel
  • Verdens bedste kokostoppe med chokolade
  • Sådan laver du italiensk marengs
  • Madeleine - opskrift på franske småkager
  • Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med kartoffelæggekage

Kartoffelæggekage - opskrift på billig aftensmad

billede med klassisk dansk kartoffelsalat

Opskrift på klassisk dansk kartoffelsalat (kold)

svinemørbrad i fad

Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt

billede med blomkålsdip

Lækker blomkålsdip - dip med blomkål

billede med Bacontærte med porrer og kartofler

Bacontærte med porrer og kartofler

billede med langtidsstegt kylling

Langtidsstegt kylling med kartofler

billede med grillet kyllingebryst

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

filodejskurve med rejer

Filodejskurve med tigerrejer

krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler

Krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler

billede med dampet broccoli

Dampet broccoli med kogetid og gode tips

spaghetti med kødsovs

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

billede med småkager med lakrids og tranebær

Småkager med lakrids og tranebær

billede med chimichurri kylling grill

Chimichurri kylling til grill eller ovn

billede til hjemmelavede melboller

Hjemmelavede melboller til suppe

et billede til opskrifter med bacon

Opskrifter med bacon - lækre baconretter

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required