• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Kagecreme - opskrift på hjemmelavet vaniljecreme
hjemmelavet kagecreme
En nem og hjemmelavet kagecreme, der selvfølgelig er perfekt til kager. Foto: iStock.com/Marco Bagnoli.

Kagecreme - opskrift på hjemmelavet vaniljecreme

Opdateret: 28. jan 2023 · Udgivet: 14. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook5PinterestMessengerEmailPrintSMS
5
SHARES
Gå til opskrift

Skøn og nem opskrift på hjemmelavet kagecreme. En god og smagfuld vaniljecreme, der kan bruges til kager som kanelstang og meget andet.

Kagecreme er super nem at lave selv, og med denne opskrift får du en god og bagefast kagecreme til dine kager.

Der er tale om en lækker vaniljecreme med den helt rigtige smag, og derfor skal du også bruge en vaniljestang til den.

Vaniljestangen kan dog udskiftes med et to teskefulde vaniljesukker.

Opskrift på kagecreme

hjemmelavet kagecreme

Hjemmelavet kagecreme

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Servings: 1 portion

Ingredienser

  • 2 æg
  • 3 spsk. sukker
  • 3 spsk. hvedemmel
  • 3 dl mælk
  • 1 vaniljestang korn af 1 stang vanilje
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom alle ingredienserne til kagecremen i en gryde - også den tomme vaniljestang - og pisk det godt sammen.
  • Varm op ved middel varme, under konstant piskning og lad det koge igennem til det bliver tykt. Ønskes en tyndere vaniljecreme kan der tilsættes lidt mere mælk.
  • Tag din kagecreme af varmen, fisk vaniljestangen op, hæld cremen i en skål og lad det køle helt af inden brug.

Næringsindhold

Hjemmelavet kagecreme
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige kagecreme køles af, og er derefter klar til brug i eks. en kanelstang.

Se flere skønne kageopskrifter:

Manhattanstyle strawberry cheesecake

Scones - opskrift med og uden chokolade

Chokolademuffins med kakao og chokolade

Sådan laver du mørdej - nem opskrift

Se disse opskrifter:

  • Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld
  • Store Daim muffins med banan
  • Sådan laver du italiensk marengs
  • Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
  • Jødekager - lækre småkager til jul
  • Herregårds smørkage med vaniljecreme

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Skinke med whiskymarinade

Skinke med whiskymarinade

billede med gryderet med spidskål, oksekød og bacon

Gryderet med spidskål, oksekød og bacon

billede til blomkålssuppe med ristet blomkål

Blomkålssuppe med ristet blomkål

minestrone suppe med kyllinge kødboller

Minestronesuppe med kyllinge kødboller

billede med dampet broccoli

Dampet broccoli med kogetid og gode tips

billede med brunede kartofler

Brunede kartofler - brune sukkerkartofler

et billede med koteletter i fad

Koteletter i fad med grønsager og ris

billede med trøfler

Trøfler med kokos lavet af kagerester

billede med ovnbagte andelår

Ovnbagte andelår der er super møre

rodfrugt biksemad med halloumi

Rodfrugt biksemad med halloumi

Rosenkål med bacon

Rosenkål med bacon - nemt og lækkert tilbehør

billede med æbleflæsk

Sådan laver du æbleflæsk - den bedste opskrift

billede med hjemmelavede falafler

Hjemmelavede falafler, der ikke smuldrer i panden

kyllingelår med sød chili og nudelsalat

Kyllingelår i ovn med sød chili og nudelsalat

billede med grønkål til grønlangkål

Sønderjysk grønlangkål med kartofler

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required