Få den bedste opskrift på mormors koteletter i fad med champignon, En lækker middagsret, der laves med få ingredienser. Nydes med mos eller ris.
Mormors koteletter i fad med champignon er en virkelig god middagsret, der samtidig er meget nem at lave.
Du skal bruge få ingredienser, og det drejer sig blandt andet om koteletter, champignon, tomat og fløde.
Bemærk, at de hakkede tomater drænes inden de kommes i retten, og opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på mormors koteletter i fad

Ingredienser
- 4 koteletter
- 2 mellemstore løg hakkes groft
- 300 g champignon skåret i skiver
- 1 dåse hakkede tomater
- 5 deciliter piskefløde
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Hæld væden fra tomaterne gennem en sigte.
- Varm lidt smør og olie op i en pande.
- Krydr koteletterne på begge sider med salt og friskkværnet peber, brun koteletterne på den godt varme pande. Koteletterne skal bare lige få lidt farve, inden de tages og og lægges i et ovnfast fad.
- Tilsæt evt. lidt mere fedtstof inden løgene tilsættes, steg dem til de begynder at tage farve.
- Tilsæt champignon og lad også dem få farve.
- Hæld blandingen over koteletterne.
- Hæld de afdryppede tomater på panden sammen med fløden, krydr med lidt salt og friskkværnet peber og lad det koge lidt sammen, inden det hældes over i fadet.
- Mormors koteletter i fad med champignon sættes i en 175 grader varm ovn (varmluft) i 20 minutter, så koteletterne bliver gennemstegte.
Næringsindhold
Noter
Mormors koteletter i fad med champignon serveres straks, og retten er god sammen med enten kartoffelmos eller kogte ris.
Dertil gerne en lækker og sund peberfrugtsalat.
Retten kan i øvrigt med lethed i laves i forvejen, så forbereder du bare det hele, undtagen tiden i ovnen.
Når du så taget det ud og sætter det i ovnen skal det måske lige have lidt længere, fordi det hele så har været kold.
Kom med din kommentar