• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Mormors koteletter i fad med champignon
mormors koteletter i fad med champignon
Mormors koteletter i fad med champignon er en klassisk og populær middagsret, der kan serveres med kartoffelmos eller ris. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Mormors koteletter i fad med champignon

Opdateret: 15. apr 2023 · Udgivet: 15. apr 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook35PinterestMessengerEmailPrintSMS
35
SHARES
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på mormors koteletter i fad med champignon, En lækker middagsret, der laves med få ingredienser. Nydes med mos eller ris.

Mormors koteletter i fad med champignon er en virkelig god middagsret, der samtidig er meget nem at lave.

Du skal bruge få ingredienser, og det drejer sig blandt andet om koteletter, champignon, tomat og fløde.

Bemærk, at de hakkede tomater drænes inden de kommes i retten, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på mormors koteletter i fad

mormors koteletter i fad med champignon

Mormors koteletter i fad med champignon

4.72 fra 7 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 4 koteletter
  • 2 mellemstore løg hakkes groft
  • 300 g champignon skåret i skiver
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 5 deciliter piskefløde
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Hæld væden fra tomaterne gennem en sigte.
  • Varm lidt smør og olie op i en pande.
  • Krydr koteletterne på begge sider med salt og friskkværnet peber, brun koteletterne på den godt varme pande. Koteletterne skal bare lige få lidt farve, inden de tages og og lægges i et ovnfast fad.
  • Tilsæt evt. lidt mere fedtstof inden løgene tilsættes, steg dem til de begynder at tage farve.
  • Tilsæt champignon og lad også dem få farve.
  • Hæld blandingen over koteletterne.
  • Hæld de afdryppede tomater på panden sammen med fløden, krydr med lidt salt og friskkværnet peber og lad det koge lidt sammen, inden det hældes over i fadet.
  • Mormors koteletter i fad med champignon sættes i en 175 grader varm ovn (varmluft) i 20 minutter, så koteletterne bliver gennemstegte.

Næringsindhold

Mormors koteletter i fad med champignon
Mængde pr. portion
Kalorier
746
% Daglig værdi*
Fedt
 
58
g
89
%
Mættet fedt
 
33
g
206
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
17
g
Kolesterol
 
265
mg
88
%
Natrium
 
855
mg
37
%
Kalium
 
1241
mg
35
%
Kulhydrater
 
10
g
3
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
8
g
9
%
Protein
 
47
g
94
%
Vitamin A
 
1965
IU
39
%
Vitamin C
 
12
mg
15
%
Calcium
 
130
mg
13
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Mormors koteletter i fad med champignon serveres straks, og retten er god sammen med enten kartoffelmos eller kogte ris.

Dertil gerne en lækker og sund peberfrugtsalat.

Retten kan i øvrigt med lethed i laves i forvejen, så forbereder du bare det hele, undtagen tiden i ovnen.

Når du så taget det ud og sætter det i ovnen skal det måske lige have lidt længere, fordi det hele så har været kold.

Se flere opskrifter

  • gratinerede svinekoteletter
    Gratinerede svinekoteletter på kartoffelbund
  • billede med grillede koteletter
    Grillede koteletter med lækker krydderiblanding
  • et billede med koteletter i fad
    Koteletter i fad med grønsager og ris
  • Billede med koteletter med spidskål i rygeostcreme
    Koteletter med spidskål i rygeostcreme
  • billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande
    Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande
  • billede med panerede koteletter
    Panerede koteletter med panko eller alm. rasp

Se disse opskrifter:

  • Wraps med kylling, avocado, bacon og mango
  • Hjemmelavede falafler, der ikke smuldrer i panden
  • Svinemørbrad med soja i ovn
  • Forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce
  • Ovnbagt frittata med æg, peberfrugt og parmesan
  • Pandekager med oksekød og grøntsager

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

billede med pølsebrød og hotdogbrød

Hjemmebagte pølsebrød - nemme hotdogbrød

billede til blomkålsgratin med salat

Nem blomkålsgratin med salat

bagte kartofler bagekartofler

Sådan laver du bagte kartofler af bagekartofler

billede til hjemmelavede kødboller

Hjemmelavede kødboller til suppe

et billede til sprøde pommes frites i ovn

Sprøde pommes frites i ovn - forkogte

billede til opskrift med spinatpandekager

Spinatpandekager - nemme og lækre

billede med smørstegte kartofler

Smørstegte kartofler med rosmarin og hvidløg

Lækker spinatburger med hjemmelavede grovfritter

Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo

billede med pizzasnegle

Pizzasnegle - nem opskrift til madpakken

billede til at koge ris

Koge ris? Sådan koger du dine ris helt perfekt

et billede med citronmåne hjemmebagt

Hjemmebagt citronmåne

billede med hjemmelavet tomatketchup

Hjemmelavet tomatketchup lavet af tomatpure

billede med boller i selleri

Boller i selleri med ris eller kartofler

billede til svinemørbrad med soja i ovn

Svinemørbrad med soja i ovn

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required