• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Fisk og skaldyr » Laksetoast med varmrøget laks
billede til laksetoast med varmrøget laks
Laksetoast med varmrøget laks er en lækker toast, som du kan servere til en lækker forret. Meget nem at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Laksetoast med varmrøget laks

Del gerne opskriften:
Facebook11PinterestMessengerEmailPrintSMS
11
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du en lækker laksetoast med varmrøget laks. En nem opskrift på toast med laks og creme fraiche, der er perfekt som skøn forret.

Laksetoast er en meget nem og lækker forret, som ikke tager mange minutter at lave. Og så smager den altså fremragende.

Toasten laves blandt andet med røget laks og lidt creme fraiche, og det er heller ikke en tung forret. Opskriften er beregnet som forret til fire personer.

Mængden af varmrøget laks afhænger selvfølgelig af, hvor store stykker røget laks du køber.

Opskrift på laksetoast

billede til laksetoast med varmrøget laks

Laksetoast med varmrøget laks

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2 stykker laks varmrøget laksefilet
  • 1 bdt. forårsløg fintsnittet
  • 1 bdt. dild finthakket
  • 1 lime saft af 1 lime
  • Lidt tabasco
  • salt og friskkværnet peber gerne flagesalt
  • 4 spsk. creme fraiche eller mere
  • 4 skiver toastbrød ristes og halveres
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pil skindet af den varmrøgede laks, og pluk den i mindre stykker. Kommes i en skål.
  • Kom forårsløg og dild i, rør det sammen.
  • Tilsæt limesaft og lidt tabasco, rør godt rundt.
  • Kom så meget creme fraiche i, til det binder ingredienserne sammen.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Anret laksetoast på sprøde stykker toastbrød.

Næringsindhold

Laksetoast med varmrøget laks
Mængde pr. portion
Kalorier
143
% Daglig værdi*
Fedt
 
4
g
6
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Kolesterol
 
28
mg
9
%
Natrium
 
735
mg
32
%
Kalium
 
296
mg
8
%
Kulhydrater
 
14
g
5
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
12
g
24
%
Vitamin A
 
58
IU
1
%
Vitamin C
 
5
mg
6
%
Calcium
 
39
mg
4
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Laksetoast kan pyntes med agurk, citron og lime, og forretten er nem at lave.

Kan sagtens forberedes, så der bare lige skal ristes toast når det skal serveres.

Se flere opskrifter

  • billede med grilled cheese sandwich
    Grilled cheese sandwich - ostesandwich
  • billede til kyllingesandwich med bacon og guacamole
    Kyllingesandwich med bacon og guacamole
  • billede med parisertoast og croque monsieur
    Parisertoast - Croque Monsieur

Se disse opskrifter:

  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce
  • Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand
  • Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
  • Laksefrikadeller med grønsagsbiks
  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Perlespeltsalat med varmrøget laks

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med mørbradbøffer med svampe og kartoffelmos

Mørbradbøffer med svampe og kartoffelmos

beignetdej nem frituredej med øl

Beignetdej - nem frituredej med øl

flæskesteg med sprød svær

Flæskesteg i ovn med lækker sovs

billede med marmorkage

Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage

billede til stegte kammuslinger

Sådan steger du kammuslinger perfekt

billede med squashpandekager

Squashpandekager - sunde pandekager med squash

billede til hjemmelavede kødboller

Hjemmelavede kødboller til suppe

ristede mandler med lakrids og chokolade

Ristede mandler med lakrids og chokolade

billede med kyllingespyd

Kyllingespyd marineret med soja og honning

billede med frosting

Sådan laver du frosting til dine kager

billede med medister og medisterpølse

Medister

billede med hvidkålsrouletter

Nemme hvidkålsrouletter i ovn (kåldolmer)

hjemmelavet kagecreme

Kagecreme - opskrift på hjemmelavet vaniljecreme

billede med ovnkartofler med citron og parmesan

Ovnkartofler med citron og parmesan

græsk gyros med kylling og tzatziki

Græsk gyros med kylling og tzatziki

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required