• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Fisk og skaldyr » Laksetoast med varmrøget laks
billede til laksetoast med varmrøget laks
Laksetoast med varmrøget laks er en lækker toast, som du kan servere til en lækker forret. Meget nem at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Laksetoast med varmrøget laks

Opdateret: 15. aug 2022 · Udgivet: 15. aug 2022 af Newyorker By Heart ·

billede til laksetoast med varmrøget laks

Laksetoast med varmrøget laks

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2 stykker laks varmrøget laksefilet
  • 1 bdt. forårsløg fintsnittet
  • 1 bdt. dild finthakket
  • 1 lime saft af 1 lime
  • Lidt tabasco
  • salt og friskkværnet peber gerne flagesalt
  • 4 spsk. creme fraiche eller mere
  • 4 skiver toastbrød ristes og halveres
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pil skindet af den varmrøgede laks, og pluk den i mindre stykker. Kommes i en skål.
  • Kom forårsløg og dild i, rør det sammen.
  • Tilsæt limesaft og lidt tabasco, rør godt rundt.
  • Kom så meget creme fraiche i, til det binder ingredienserne sammen.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Anret laksetoast på sprøde stykker toastbrød.

Næringsindhold

Laksetoast med varmrøget laks
Mængde pr. portion
Kalorier
143
% Daglig værdi*
Fedt
 
4
g
6
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Kolesterol
 
28
mg
9
%
Natrium
 
735
mg
32
%
Kalium
 
296
mg
8
%
Kulhydrater
 
14
g
5
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
12
g
24
%
Vitamin A
 
58
IU
1
%
Vitamin C
 
5
mg
6
%
Calcium
 
39
mg
4
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook11PinterestMessengerEmailPrintSMS
11
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du en lækker laksetoast med varmrøget laks. En nem opskrift på toast med laks og creme fraiche, der er perfekt som skøn forret.

Laksetoast er en meget nem og lækker forret, som ikke tager mange minutter at lave. Og så smager den altså fremragende.

Toasten laves blandt andet med røget laks og lidt creme fraiche, og det er heller ikke en tung forret. Opskriften er beregnet som forret til fire personer.

Mængden af varmrøget laks afhænger selvfølgelig af, hvor store stykker røget laks du køber.

Opskrift på laksetoast

billede til laksetoast med varmrøget laks

Laksetoast med varmrøget laks

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2 stykker laks varmrøget laksefilet
  • 1 bdt. forårsløg fintsnittet
  • 1 bdt. dild finthakket
  • 1 lime saft af 1 lime
  • Lidt tabasco
  • salt og friskkværnet peber gerne flagesalt
  • 4 spsk. creme fraiche eller mere
  • 4 skiver toastbrød ristes og halveres
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pil skindet af den varmrøgede laks, og pluk den i mindre stykker. Kommes i en skål.
  • Kom forårsløg og dild i, rør det sammen.
  • Tilsæt limesaft og lidt tabasco, rør godt rundt.
  • Kom så meget creme fraiche i, til det binder ingredienserne sammen.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Anret laksetoast på sprøde stykker toastbrød.

Næringsindhold

Laksetoast med varmrøget laks
Mængde pr. portion
Kalorier
143
% Daglig værdi*
Fedt
 
4
g
6
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Kolesterol
 
28
mg
9
%
Natrium
 
735
mg
32
%
Kalium
 
296
mg
8
%
Kulhydrater
 
14
g
5
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
12
g
24
%
Vitamin A
 
58
IU
1
%
Vitamin C
 
5
mg
6
%
Calcium
 
39
mg
4
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Laksetoast kan pyntes med agurk, citron og lime, og forretten er nem at lave.

Kan sagtens forberedes, så der bare lige skal ristes toast når det skal serveres.

Se flere opskrifter

  • billede med grilled cheese sandwich
    Grilled cheese sandwich - ostesandwich
  • billede til kyllingesandwich med bacon og guacamole
    Kyllingesandwich med bacon og guacamole
  • billede med parisertoast og croque monsieur
    Parisertoast - Croque Monsieur

Se disse opskrifter:

  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce
  • Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand
  • Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
  • Laksefrikadeller med grønsagsbiks
  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Perlespeltsalat med varmrøget laks

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med parisertoast og croque monsieur

Parisertoast - Croque Monsieur

et billede med chateaubriand

Chateaubriand - fransk bøf af oksemørbrad

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

billede med cæsarsalat med kylling

Lækker cæsarsalat med kylling

billede med pandekagestabel

Pandekagestabel - en stak fyldte pandekager i lag

billede til hakkebøffer med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

billede med hjemmelavede tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver

Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver

billede med squashpandekager

Squashpandekager - sunde pandekager med squash

billede med stuvet spidskål

Stuvet spidskål i en lidt mere sund opskrift

ild i røret

Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød

billede med marmorkage

Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage

billede med braiseret oksebov

Braiseret oksebov med rødvinssauce som simreret

billede med melonsalat

Lækker melonsalat med pinjekerner

billede med herregårdskage sølvkage

Herregårdskage - kendt som sølvkage

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required