• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili
Kyllingekødboller
De lækre kyllingekødboller med æble, cheddar og chili, som du kan servere med pasta og tomatsovs. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES

Få en lækker opskrift på kyllingekødboller med æble og chili. Lækre kødboller med hakket kylling, der kan serveres med pasta og tomatsauce.

Sådan laver du lækre kyllingekødboller med æble, cheddar og chili, der smager super godt.

Kødbollerne er gode som aftensmad, men de kan også bruges til brunch eller en madpakke sammen med rugbrød.

Se også: Kylling i karry med sprøde grøntsager

Bemærk, at opskriften er beregnet til seks personer, men rester kan jo sagtens gemmes til dagen efter.

Kyllingekødbollerne kan også fryses ned.

Opskrift på kyllingekødboller

Kyllingekødboller

Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili

5 fra 1 bruger
Print Pin Kom i gang med opskriften
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 6 personer

Ingredienser

  • 650 g hakket kylling
  • 1 æble skrællet og revet groft
  • 1,5 dl cheddar revet
  • 1 løg finthakket
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 2 spsk. sød chilisauce
  • 1 æg
  • 1 dl rasp
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk olivenolie til stegning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til kyllingekødboller starter du med, at blande alle ingredienserne sammen til en god fars.
  • Dæk skålen med fars til og stil den på køl i en halv times tid.
  • Varm olie op på en pande, form farsen til den størrelse du ønsker og steg dem til de er gennemstegte. Steg dem på alle sider, så de blive brune over det hele, det giver det bedste resultat. Steg ikke ved for høj varme, for den søde chilisauce karamelliserer nemt og gør dem lidt for mørke.
  • Forsæt på den måde til al farsen er brug op.

Næringsindhold

Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili
Mængde pr. portion
Kalorier
344
% Daglig værdi*
Fedt
 
19
g
29
%
Mættet fedt
 
6
g
38
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
133
mg
44
%
Natrium
 
694
mg
30
%
Kalium
 
675
mg
19
%
Kulhydrater
 
19
g
6
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
7
g
8
%
Protein
 
25
g
50
%
Vitamin A
 
182
IU
4
%
Vitamin C
 
3
mg
4
%
Calcium
 
131
mg
13
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Tips

De færdige kyllingekødboller serveres straks sammen med pasta og tomatsauce.

Eller hvad du ellers synes passer godt til.

Se også: Gammeldaws kylling med skilt sovs

Se disse opskrifter:

  • Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Pandekager med oksekød og grøntsager
  • Hjemmelavede falafler, der ikke smuldrer i panden
  • Butterdejspakker med kylling og æg
  • Wok med skinke og mangochutney

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili

Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili

Ingredienser

  • 650 g hakket kylling
  • 1 æble (skrællet og revet groft)
  • 1,5 dl cheddar (revet)
  • 1 løg (finthakket)
  • 3 fed hvidløg (knust og finthakket)
  • 2 spsk. sød chilisauce
  • 1 æg
  • 1 dl rasp
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk olivenolie (til stegning)

Equipment

  • Pande
1
Til kyllingekødboller starter du med, at blande alle ingredienserne sammen til en god fars.
2
Dæk skålen med fars til og stil den på køl i en halv times tid.
3
Varm olie op på en pande, form farsen til den størrelse du ønsker og steg dem til de er gennemstegte. Steg dem på alle sider, så de blive brune over det hele, det giver det bedste resultat. Steg ikke ved for høj varme, for den søde chilisauce karamelliserer nemt og gør dem lidt for mørke.
4
Forsæt på den måde til al farsen er brug op.

Håber du kunne lide opskriften. Giv den gerne din vurdering.

trin 1 of 4