Få en lækker opskrift på kyllingekødboller med æble og chili. Lækre kødboller med hakket kylling, der kan serveres med pasta og tomatsauce.
Sådan laver du lækre kyllingekødboller med æble, cheddar og chili, der smager super godt.
Kødbollerne er gode som aftensmad, men de kan også bruges til brunch eller en madpakke sammen med rugbrød.
Se også: Kylling i karry med sprøde grøntsager
Bemærk, at opskriften er beregnet til seks personer, men rester kan jo sagtens gemmes til dagen efter.
Kyllingekødbollerne kan også fryses ned.
Opskrift på kyllingekødboller

Ingredienser
- 650 g hakket kylling
- 1 æble skrællet og revet groft
- 1,5 dl cheddar revet
- 1 løg finthakket
- 3 fed hvidløg knust og finthakket
- 2 spsk. sød chilisauce
- 1 æg
- 1 dl rasp
- salt og friskkværnet peber
- 2 spsk olivenolie til stegning
Fremgangsmåde
- Til kyllingekødboller starter du med, at blande alle ingredienserne sammen til en god fars.
- Dæk skålen med fars til og stil den på køl i en halv times tid.
- Varm olie op på en pande, form farsen til den størrelse du ønsker og steg dem til de er gennemstegte. Steg dem på alle sider, så de blive brune over det hele, det giver det bedste resultat. Steg ikke ved for høj varme, for den søde chilisauce karamelliserer nemt og gør dem lidt for mørke.
- Forsæt på den måde til al farsen er brug op.
Næringsindhold
Tips
De færdige kyllingekødboller serveres straks sammen med pasta og tomatsauce.
Eller hvad du ellers synes passer godt til.
Se også: Gammeldaws kylling med skilt sovs
Comments
No Comments