Til kyllingekødboller starter du med, at blande alle ingredienserne sammen til en god fars.
Dæk skålen med fars til og stil den på køl i en halv times tid.
Varm olie op på en pande, form farsen til den størrelse du ønsker og steg dem til de er gennemstegte. Steg dem på alle sider, så de blive brune over det hele, det giver det bedste resultat. Steg ikke ved for høj varme, for den søde chilisauce karamelliserer nemt og gør dem lidt for mørke.
Forsæt på den måde til al farsen er brug op.
Næringsindhold
Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili
Mængde pr. portion
Kalorier
344
% Daglig værdi*
Fedt
19
g
29
%
Mættet fedt
6
g
38
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
8
g
Kolesterol
133
mg
44
%
Natrium
694
mg
30
%
Kalium
675
mg
19
%
Kulhydrater
19
g
6
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
7
g
8
%
Protein
25
g
50
%
Vitamin A
182
IU
4
%
Vitamin C
3
mg
4
%
Calcium
131
mg
13
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.