• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Morgenmad » Huevos rancheros - lækker mexicansk morgenmad
billede med huevos rancheros
Huevos rancheros er klassisk mexicansk morgenmad med æg og bønner. En lækker æggeret fra Mexico. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Huevos rancheros - lækker mexicansk morgenmad

Opdateret: 19. apr 2022 · Udgivet: 19. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du den bedste opskrift på huevos rancheros. En populær æggeret fra Mexico, som serveres til morgenmad. Med bønner, æg og salsa.

Huevos rancheros er virkelig lækker morgenmad fra Mexico, og den er ret nem at lave.

Der findes forskellige udgaver af den populære æggeret med salsa, men denne er virkelig lækker.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men brug knapperne under mængde i opskriftsboksen til at justere antallet af personer.

Opskrift på huevos rancheros

billede med huevos rancheros

Huevos rancheros

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Morgenmad
Køkken: Mexikansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 tortillas gerne fuldkorns
  • 4 æg
  • 1 dåse refried beans eller hjemmelavet, se opskrift på refried beans her
  • Lidt olie
  • Lidt cheddar revet
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 1 avocado
  • 1 lime lidt friskpresset limesaft

Hjemmelavet salsa

  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. spidskommen
  • ½ tsk. koriander stødt
  • 1 lime saft af ½ lime
  • salt
  • 1 chili rød chili, udkernet og meget finthakket
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Start med at lave salsa til dine huevos rancheros, gerne dagen før. Bland alle ingredienserne sammen og smag den til. Dæk den til og stil den i køleskabet for at trække.
  • Pensl tortillas med ganske lidt olie og sæt dem i ovnen ved 200 grader (varmluft) i 5 minutters tid.
  • Hæld salsaen i en pande og lav fordybninger i det, slå æggene i hullerne, læg låg på og lad dem stå i et par minutters tid, til de er næsten tilberedte.
  • Varm refried beans op i mikroovn eller i en gryde og fordel på de to tortillas.
  • Skær avocado i tern og vend med lidt limesaft, salt og friskkværnet peber.
  • Når æggene er næsten færdige, lægges de ovenpå, sammen med salsa.
  • Drys dine huevos rancheros med lidt ost og gratiner i ovnen, til osten er smeltet.
  • Tag dem ud og top med en spiseskefuld creme fraiche og avocadotern.

Næringsindhold

Huevos rancheros
Mængde pr. portion
Kalorier
170
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Huevos rancheros er lækker morgenmad a la Mexico, og den serveres straks.

Du kan også bruge hele, flåede tomater fra dåse. Skær hvidløg, chili, limesaft og et lille løg i grove stykker og kom i en foodprocessor/blender og kør til det er findelt. Tilsæt de hele, flåede tomater med væde og krydderierne. Kør til tomaterne er så findelte som du ønsker dem. Smag til og lad det trække.

Se flere skønne mexicanske opskrifter:

Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød

Opskrift på guacamole - en lækker avocado dip

Mexicansk fad med oksekød og tortillachips

Se disse opskrifter:

  • Æggemuffins med bacon
  • Sloppy Joe - opskrift på burger med kødsovs
  • Nemme ovnbagte rodfrugter
  • Butterdejssnegle med oliventapenade
  • Kakaokage med kokoslåg til bradepande
  • Tomatsalat med oliven og mozzarella

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til rødkålssalat

Rødkålssalat med æble og appelsin

surdejsbrød opskrift

Surdejsbrød - nemt og lækkert brød med surdej

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

et billede med kartoffelrøsti

Sprøde kartoffelrøsti i ovn - nem opskrift

billede til ølbraiserede svinekæber med polenta

Ølbraiserede svinekæber med polenta

hjemmelavet rødvinssauce

Hjemmelavet rødvinssauce - nem sovs med rødvin

billede med mormor boller

Boller

billede med sojamarinade

Sojamarinade med honning til kylling og svinekød

billede med æbleflæsk

Sådan laver du æbleflæsk - den bedste opskrift

Chokolade Pavlova med banan, jordbær og kiwi

Chokolade Pavlova med frugt og bær

Bagte æg i butterdej med bacon og ost

Bagte æg i butterdej med bacon og ost

billede med hjemmelavet tomatketchup

Hjemmelavet tomatketchup lavet af tomatpure

billede til rød karry suppe med mango og kylling

Rød karry suppe med mango og kylling

billede til svenske kødboller med flødesovs og mos

Svenske kødboller med flødesovs og mos

billede til hvordan varmer man en and op i ovn

Hvordan varmer man en and op i ovn?

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required