• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Morgenmad » Huevos rancheros - lækker mexicansk morgenmad
billede med huevos rancheros
Huevos rancheros er klassisk mexicansk morgenmad med æg og bønner. En lækker æggeret fra Mexico. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Huevos rancheros - lækker mexicansk morgenmad

Opdateret: 19. apr 2022 · Udgivet: 19. apr 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med huevos rancheros

Huevos rancheros

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Morgenmad
Køkken: Mexikansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 tortillas gerne fuldkorns
  • 4 æg
  • 1 dåse refried beans eller hjemmelavet, se opskrift på refried beans her
  • Lidt olie
  • Lidt cheddar revet
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 1 avocado
  • 1 lime lidt friskpresset limesaft

Hjemmelavet salsa

  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. spidskommen
  • ½ tsk. koriander stødt
  • 1 lime saft af ½ lime
  • salt
  • 1 chili rød chili, udkernet og meget finthakket
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Start med at lave salsa til dine huevos rancheros, gerne dagen før. Bland alle ingredienserne sammen og smag den til. Dæk den til og stil den i køleskabet for at trække.
  • Pensl tortillas med ganske lidt olie og sæt dem i ovnen ved 200 grader (varmluft) i 5 minutters tid.
  • Hæld salsaen i en pande og lav fordybninger i det, slå æggene i hullerne, læg låg på og lad dem stå i et par minutters tid, til de er næsten tilberedte.
  • Varm refried beans op i mikroovn eller i en gryde og fordel på de to tortillas.
  • Skær avocado i tern og vend med lidt limesaft, salt og friskkværnet peber.
  • Når æggene er næsten færdige, lægges de ovenpå, sammen med salsa.
  • Drys dine huevos rancheros med lidt ost og gratiner i ovnen, til osten er smeltet.
  • Tag dem ud og top med en spiseskefuld creme fraiche og avocadotern.

Næringsindhold

Huevos rancheros
Mængde pr. portion
Kalorier
170
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du den bedste opskrift på huevos rancheros. En populær æggeret fra Mexico, som serveres til morgenmad. Med bønner, æg og salsa.

Huevos rancheros er virkelig lækker morgenmad fra Mexico, og den er ret nem at lave.

Der findes forskellige udgaver af den populære æggeret med salsa, men denne er virkelig lækker.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men brug knapperne under mængde i opskriftsboksen til at justere antallet af personer.

Opskrift på huevos rancheros

billede med huevos rancheros

Huevos rancheros

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Morgenmad
Køkken: Mexikansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 tortillas gerne fuldkorns
  • 4 æg
  • 1 dåse refried beans eller hjemmelavet, se opskrift på refried beans her
  • Lidt olie
  • Lidt cheddar revet
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 1 avocado
  • 1 lime lidt friskpresset limesaft

Hjemmelavet salsa

  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. spidskommen
  • ½ tsk. koriander stødt
  • 1 lime saft af ½ lime
  • salt
  • 1 chili rød chili, udkernet og meget finthakket
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Start med at lave salsa til dine huevos rancheros, gerne dagen før. Bland alle ingredienserne sammen og smag den til. Dæk den til og stil den i køleskabet for at trække.
  • Pensl tortillas med ganske lidt olie og sæt dem i ovnen ved 200 grader (varmluft) i 5 minutters tid.
  • Hæld salsaen i en pande og lav fordybninger i det, slå æggene i hullerne, læg låg på og lad dem stå i et par minutters tid, til de er næsten tilberedte.
  • Varm refried beans op i mikroovn eller i en gryde og fordel på de to tortillas.
  • Skær avocado i tern og vend med lidt limesaft, salt og friskkværnet peber.
  • Når æggene er næsten færdige, lægges de ovenpå, sammen med salsa.
  • Drys dine huevos rancheros med lidt ost og gratiner i ovnen, til osten er smeltet.
  • Tag dem ud og top med en spiseskefuld creme fraiche og avocadotern.

Næringsindhold

Huevos rancheros
Mængde pr. portion
Kalorier
170
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Huevos rancheros er lækker morgenmad a la Mexico, og den serveres straks.

Du kan også bruge hele, flåede tomater fra dåse. Skær hvidløg, chili, limesaft og et lille løg i grove stykker og kom i en foodprocessor/blender og kør til det er findelt. Tilsæt de hele, flåede tomater med væde og krydderierne. Kør til tomaterne er så findelte som du ønsker dem. Smag til og lad det trække.

Se flere skønne mexicanske opskrifter:

Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød

Opskrift på guacamole - en lækker avocado dip

Mexicansk fad med oksekød og tortillachips

Se disse opskrifter:

  • Æggemuffins med bacon
  • Sloppy Joe - opskrift på burger med kødsovs
  • Nemme ovnbagte rodfrugter
  • Butterdejssnegle med oliventapenade
  • Kakaokage med kokoslåg til bradepande
  • Tomatsalat med oliven og mozzarella

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med pizzasauce pizzasovs

Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza

billede med braiseret oksebov

Braiseret oksebov med rødvinssauce som simreret

billede til hjemmelavet coleslaw opskrift

Hjemmelavet coleslaw med lækker dressing

Salat med kylling, druer og valnødder

Salat med kylling, druer og valnødder

billede med stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret

Kikærteburger med BBQ sauce og cheddarost

Kikærteburger med BBQ sauce og cheddarost

billede med chimichurri

Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika

billede med cowboygryde med oksekød og chili

Cowboygryde med oksekød og chili

billede med fastelavnsboller

Fastelavnsboller med creme og chokolade

billede med grove pølsehorn med gulerødder

Grove pølsehorn med gulerødder

billede til blomkålsgratin med salat

Nem blomkålsgratin med salat

billede med bærtærte

Bærtærte med frosne eller friske bær

billede med hummus

Hummus - nem og hjemmelavet med kikærter

billede med one pot pasta

One pot pasta - verdens nemmeste pastaret

et billede med moscow mule cocktail

Moscow Mule cocktail med vodka og ginger beer

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required