• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Morgenmad

billede til æggemuffins med bacon
Lækre æggemuffins med bacon, der er gode til morgenmad eller brunch. De er meget nemme at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Æggemuffins med bacon

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 28. okt, 2022

Oversigt over indhold

  1. Sådan laver du lækre æggemuffins med bacon. De perfekte muffins med æg og bacon til morgenmad, brunch eller frokost. Nemme at lave i en fart.
  2. Opskrift på æggemuffins
  3. Æggemuffins med bacon
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter
5 fra 6 brugere

Sådan laver du lækre æggemuffins med bacon. De perfekte muffins med æg og bacon til morgenmad, brunch eller frokost. Nemme at lave i en fart.

Æggemuffins med bacon er super nemme at lave til morgenmad eller brunch, og de tager ikke lang til at tilberede.

Du skal bruge en muffinsform, altså en af dem med 12 huller, som smøres og fores med bacon.

Du kan også komme lidt spinat eller stegte champignon i, men det er ikke nødvendigt.

Her er der beregnet en æggemuffin til hver.

Opskrift på æggemuffins

billede til æggemuffins med bacon

Æggemuffins med bacon

5 fra 6 brugere
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Morgenmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 15 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver bacon
  • 4 æg
  • 4 tomater gerne San Marzano, skåret i skiver
  • 1 spsk. basilikum hakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 tsk. mozzarella revet
  • 1 spsk. olie
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Smør formen med lidt olie, så dine æggemuffins med bacon nemt slipper igen.
  • Læg bacon rundt i kanten.
  • Kom tomatskiver i bunden og drys med lidt salt, friskkværnet peber og frisk basilikum.
  • Slå et æg ud i hvert hul og drys igen med lidt salt og friskkværnet peber.
  • Drys til sidst med revet mozzarella og sæt i ovnen ved 175 °C varmluft i 7-10 minutter, til æggene har sat sig, men blommen må gerne være lidt blød.

Næringsindhold

Æggemuffins med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
232
% Daglig værdi*
Fedt
 
19
g
29
%
Mættet fedt
 
6
g
38
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
186
mg
62
%
Natrium
 
857
mg
37
%
Kalium
 
329
mg
9
%
Kulhydrater
 
4
g
1
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
3
g
3
%
Protein
 
11
g
22
%
Vitamin A
 
1098
IU
22
%
Vitamin C
 
13
mg
16
%
Calcium
 
87
mg
9
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte æggemuffins med bacon tages ud. Løft dem forsigtigt ud af formen og server.

Se flere opskrifter

  • billede med havregrød
    Havregrød med banan og blåbær
  • billede med huevos rancheros
    Huevos rancheros - lækker mexicansk morgenmad
  • blødkogt æg
    Koge æg: Sådan koges blødkogt æg med succes
  • billede til amerikanske pandekager opskrift
    Opskrift på amerikanske pandekager
  • billede med omelet
    Sådan laver du den bedste omelet
« Fyldt kalkunbryst med mozzarella
Squashsalat med parmesan og pinjekerner »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede med italienske kødboller i tomatsauce

Italienske kødboller i tomatsauce

billede med gryderet med spidskål, oksekød og bacon

Gryderet med spidskål, oksekød og bacon

billede med fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør

billede med luksus mørbradgryde

Luksus mørbradgryde med pølser og champignon

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.