Sådan laver du lækre æggemuffins med bacon. De perfekte muffins med æg og bacon til morgenmad, brunch eller frokost. Nemme at lave i en fart.
Æggemuffins med bacon er super nemme at lave til morgenmad eller brunch, og de tager ikke lang til at tilberede.
Du skal bruge en muffinsform, altså en af dem med 12 huller, som smøres og fores med bacon.
Du kan også komme lidt spinat eller stegte champignon i, men det er ikke nødvendigt.
Her er der beregnet en æggemuffin til hver.
Opskrift på æggemuffins

Ingredienser
- 4 skiver bacon
- 4 æg
- 4 tomater gerne San Marzano, skåret i skiver
- 1 spsk. basilikum hakket
- salt og friskkværnet peber
- 4 tsk. mozzarella revet
- 1 spsk. olie
Sådan gør du
- Smør formen med lidt olie, så dine æggemuffins med bacon nemt slipper igen.
- Læg bacon rundt i kanten.
- Kom tomatskiver i bunden og drys med lidt salt, friskkværnet peber og frisk basilikum.
- Slå et æg ud i hvert hul og drys igen med lidt salt og friskkværnet peber.
- Drys til sidst med revet mozzarella og sæt i ovnen ved 175 °C varmluft i 7-10 minutter, til æggene har sat sig, men blommen må gerne være lidt blød.
Næringsindhold
Noter
De færdigbagte æggemuffins med bacon tages ud. Løft dem forsigtigt ud af formen og server.
Kom med din kommentar