• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Morgenmad
billede til æggemuffins med bacon
Lækre æggemuffins med bacon, der er gode til morgenmad eller brunch. De er meget nemme at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Æggemuffins med bacon

Opdateret: 28. okt 2022 · Udgivet: 28. okt 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook25PinterestMessengerEmailPrintSMS
25
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du lækre æggemuffins med bacon. De perfekte muffins med æg og bacon til morgenmad, brunch eller frokost. Nemme at lave i en fart.

Æggemuffins med bacon er super nemme at lave til morgenmad eller brunch, og de tager ikke lang til at tilberede.

Du skal bruge en muffinsform, altså en af dem med 12 huller, som smøres og fores med bacon.

Du kan også komme lidt spinat eller stegte champignon i, men det er ikke nødvendigt.

Her er der beregnet en æggemuffin til hver.

Opskrift på æggemuffins

billede til æggemuffins med bacon

Æggemuffins med bacon

5 fra 7 brugere
Print Pin
Ret: Morgenmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver bacon
  • 4 æg
  • 4 tomater gerne San Marzano, skåret i skiver
  • 1 spsk. basilikum hakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 tsk. mozzarella revet
  • 1 spsk. olie
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Smør formen med lidt olie, så dine æggemuffins med bacon nemt slipper igen.
  • Læg bacon rundt i kanten.
  • Kom tomatskiver i bunden og drys med lidt salt, friskkværnet peber og frisk basilikum.
  • Slå et æg ud i hvert hul og drys igen med lidt salt og friskkværnet peber.
  • Drys til sidst med revet mozzarella og sæt i ovnen ved 175 °C varmluft i 7-10 minutter, til æggene har sat sig, men blommen må gerne være lidt blød.

Næringsindhold

Æggemuffins med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
232
% Daglig værdi*
Fedt
 
19
g
29
%
Mættet fedt
 
6
g
38
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
186
mg
62
%
Natrium
 
857
mg
37
%
Kalium
 
329
mg
9
%
Kulhydrater
 
4
g
1
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
3
g
3
%
Protein
 
11
g
22
%
Vitamin A
 
1098
IU
22
%
Vitamin C
 
13
mg
16
%
Calcium
 
87
mg
9
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte æggemuffins med bacon tages ud. Løft dem forsigtigt ud af formen og server.

Se flere opskrifter

  • billede til amerikanske pandekager opskrift
    Amerikanske pandekager
  • billede med havregrød
    Havregrød med banan og blåbær
  • billede med huevos rancheros
    Huevos rancheros - lækker mexicansk morgenmad
  • blødkogt æg
    Koge æg: Sådan koges blødkogt æg med succes
  • billede med omelet
    Sådan laver du den bedste omelet

Se disse opskrifter:

  • Gunvor kage med marengs og frisk frugt
  • Risengrød
  • Hel svinemørbrad i ovn - den sikre opskrift
  • Pandekager med oksekød og grøntsager
  • Kalveschnitzel med gorgonzola og tomatsalat
  • Kanelkage med kaffe og kakao glasur

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til opskrift med spinatpandekager

Spinatpandekager - nemme og lækre

Bradepandetærte med fars og fetaost

Bradepandetærte med fars og fetaost

billede med boller i selleri

Boller i selleri med ris eller kartofler

billede til svenske kødboller med flødesovs og mos

Svenske kødboller med flødesovs og mos

billede med koge og dampe grønne asparges

Grønne asparges - sådan skal de koges og dampes

kylling med pikantost i fad

Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)

billede med maskeret blomkål

Maskeret blomkål - populær opskrift fra 1980erne

newyorker gryde med oksekød og perleløg

Newyorker gryde med oksekød og perleløg

billede til karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

billede med roastbeef i ovn

Roastbeef i ovn - gourmetsaltet og utrolig lækker

et billede med kartoffelrøsti

Sprøde kartoffelrøsti i ovn - nem opskrift

billede med verdens nemmeste bananpandekager

Bananpandekager

et billede med koteletter i fad

Koteletter i fad med grønsager og ris

et billede med persillesovs

Klassisk persillesovs opskrift

kylling i fad med bacon

Kylling i fad med bacon, maste kartofler og spinat i fløde

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required