• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Morgenmad

billede med huevos rancheros
Huevos rancheros er klassisk mexicansk morgenmad med æg og bønner. En lækker æggeret fra Mexico. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Huevos rancheros - lækker mexicansk morgenmad

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her får du den bedste opskrift på huevos rancheros. En populær æggeret fra Mexico, som serveres til morgenmad. Med bønner, æg og salsa.
  2. Opskrift på huevos rancheros
  3. Huevos rancheros
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

Her får du den bedste opskrift på huevos rancheros. En populær æggeret fra Mexico, som serveres til morgenmad. Med bønner, æg og salsa.

Huevos rancheros er virkelig lækker morgenmad fra Mexico, og den er ret nem at lave.

Der findes forskellige udgaver af den populære æggeret med salsa, men denne er virkelig lækker.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men brug knapperne under mængde i opskriftsboksen til at justere antallet af personer.

Opskrift på huevos rancheros

billede med huevos rancheros

Huevos rancheros

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Morgenmad
Køkken: Mexikansk
Tid: 30 minutter min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 2 tortillas gerne fuldkorns
  • 4 æg
  • 1 dåse refried beans eller hjemmelavet, se opskrift på refried beans her
  • Lidt olie
  • Lidt cheddar revet
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 1 avocado
  • 1 lime lidt friskpresset limesaft

Hjemmelavet salsa

  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. spidskommen
  • ½ tsk. koriander stødt
  • 1 lime saft af ½ lime
  • salt
  • 1 chili rød chili, udkernet og meget finthakket

Sådan gør du 

  • Start med at lave salsa til dine huevos rancheros, gerne dagen før. Bland alle ingredienserne sammen og smag den til. Dæk den til og stil den i køleskabet for at trække.
  • Pensl tortillas med ganske lidt olie og sæt dem i ovnen ved 200 grader (varmluft) i 5 minutters tid.
  • Hæld salsaen i en pande og lav fordybninger i det, slå æggene i hullerne, læg låg på og lad dem stå i et par minutters tid, til de er næsten tilberedte.
  • Varm refried beans op i mikroovn eller i en gryde og fordel på de to tortillas.
  • Skær avocado i tern og vend med lidt limesaft, salt og friskkværnet peber.
  • Når æggene er næsten færdige, lægges de ovenpå, sammen med salsa.
  • Drys dine huevos rancheros med lidt ost og gratiner i ovnen, til osten er smeltet.
  • Tag dem ud og top med en spiseskefuld creme fraiche og avocadotern.

Næringsindhold

Huevos rancheros
Mængde pr. portion
Kalorier
170
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Huevos rancheros er lækker morgenmad a la Mexico, og den serveres straks.

Du kan også bruge hele, flåede tomater fra dåse. Skær hvidløg, chili, limesaft og et lille løg i grove stykker og kom i en foodprocessor/blender og kør til det er findelt. Tilsæt de hele, flåede tomater med væde og krydderierne. Kør til tomaterne er så findelte som du ønsker dem. Smag til og lad det trække.

Se flere skønne mexicanske opskrifter:

Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød

Opskrift på guacamole - en lækker avocado dip

Mexicansk fad med oksekød og tortillachips

« Hjemmelavede crabcakes med krabbekød fra dåse
Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

vegetar opskrift på porrer a la nicoise

Vegetar opskrift: Porrer a la Nicoise

billede med bøf med spejlæg

Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa

billede med pariserbøf

Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele

billede med frikadeller

Gammeldags frikadeller - nem opskrift med danskvand

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.