• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Grill & BBQ » Grillet and med ahornsirup og mango chutney
billede med grillet and
Grillet and med ahornsirup og mangochutney er en lækker måde at grille andebryst på. Foto: iStock.com.

Grillet and med ahornsirup og mango chutney

Opdateret: 29. jun 2022 · Udgivet: 29. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Få en opskrift på grillet and med ahornsirup og mango chutney. En lækker måde at lave grillet andebryst på, og det smager himmelsk godt.

Grillet and smager fantastisk, og denne opskrift er virkelig lækker.

Her grillet andebryst med en blanding af ahornsirup og mangechutney, hvilket giver det grillede andekød en skøn smag.

Andebryst fileterne grilles ved direkte varme, og det er uanset om du bruger en kuglegrill eller gasgrill.

Opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op.

Opskrift på grillet and

billede med grillet and

Grillet and med ahornsirup og mango chutney

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. andebryst fileter
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 spsk. ahornsirup
  • 1 spsk. mango chutney
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Rids skindet på andebrysterne i rudemønster.
  • Forbered grillen til inddirekte varme og vent til kullene er rigtig gode. Eller grill andebryst fileterne på en gasgrill, men altså ved inddirekte varme.
  • Kom ahornsirup og mango chutney i en gryde og varm op ved lav varme. Tag af varmen.
  • Krydr andebrystfileterne og læg dem med skindsiden nedad - over inddirekte varme - lad dem stege i ca. 15 minutter.
  • Vend kødet og steg i yderligere 10-15 minutter, alt efter hvordan kødet ønskes.
  • I de sidste ca. 5 minutter pensles kødet med mango chutney-blandingen, vendes og pensles på den anden side.
  • Gør det nogle gange, hold øje med at det ikke branker. Så smager grillet and altså bedst.
  • Tag de grillede andebryst fileter varmen og lad det trække i 10 minutter, inden kødet skæres i skiver.

Næringsindhold

Grillet and med ahornsirup og mango chutney
Mængde pr. portion
Kalorier
333
% Daglig værdi*
Fedt
 
10
g
15
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Kolesterol
 
174
mg
58
%
Natrium
 
1296
mg
56
%
Kalium
 
636
mg
18
%
Kulhydrater
 
14
g
5
%
Kostfibre
 
0.1
g
0
%
Sukker
 
11
g
12
%
Protein
 
45
g
90
%
Vitamin A
 
120
IU
2
%
Vitamin C
 
15
mg
18
%
Calcium
 
20
mg
2
%
Jern
 
10
mg
56
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Grillet and serveres straks, og gerne sammen med den lækre sommersalat.

Se flere inspirerende grillopskrifter:

Grillede koteletter med lækker krydderiblanding

Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen

Grillet culottesteg - sådan steges en culotte i grill

Se disse opskrifter:

  • Kyllingespyd marineret med soja og honning
  • Fyldte squash
  • Butterdejspakker med kylling og æg
  • Nem kalvegryde med squash og champignon
  • Mørbradbøffer med svampe og kartoffelmos
  • Rosenkålssalat med æble og avocado

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med pandestegt laks med citron- og flødesauce

Pandestegt laks med citron- og flødesauce

Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.

Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.

billede af ribbensteg med sprøde svær

Ribbensteg i ovn - opskrift med stegetid

billede med grillet kyllingebryst

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

hjemmelavet kagecreme

Kagecreme - opskrift på hjemmelavet vaniljecreme

kokosmuffins med kakao

Lækre kokosmuffins med kakao

billede med grillet svinemørbrad

Grillet svinemørbrad med spicy rub

billede med fastelavnsboller

Fastelavnsboller med creme og chokolade

billede med kartoffelfad

Kartoffelfad med hakket kød og grøntsager

et billede til kalkungryde med grønne peberkorn

Kalkungryde med grønne peberkorn

billede til kringle med marcipan og chokolade

Kringle med marcipan og chokolade

billede med bærtærte

Bærtærte med frosne eller friske bær

billede til svinemørbrad med soja i ovn

Svinemørbrad med soja i ovn

billede med havregrynsboller

Havregrynsboller - nemme morgenboller

billede med hvidkålsrouletter

Nemme hvidkålsrouletter i ovn (kåldolmer)

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required