• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Grill & BBQ » Grillet and med ahornsirup og mango chutney
billede med grillet and
Grillet and med ahornsirup og mangochutney er en lækker måde at grille andebryst på. Foto: iStock.com.

Grillet and med ahornsirup og mango chutney

Opdateret: 29. jun 2022 · Udgivet: 29. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Få en opskrift på grillet and med ahornsirup og mango chutney. En lækker måde at lave grillet andebryst på, og det smager himmelsk godt.

Grillet and smager fantastisk, og denne opskrift er virkelig lækker.

Her grillet andebryst med en blanding af ahornsirup og mangechutney, hvilket giver det grillede andekød en skøn smag.

Andebryst fileterne grilles ved direkte varme, og det er uanset om du bruger en kuglegrill eller gasgrill.

Opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op.

Opskrift på grillet and

billede med grillet and

Grillet and med ahornsirup og mango chutney

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. andebryst fileter
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 spsk. ahornsirup
  • 1 spsk. mango chutney
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Rids skindet på andebrysterne i rudemønster.
  • Forbered grillen til inddirekte varme og vent til kullene er rigtig gode. Eller grill andebryst fileterne på en gasgrill, men altså ved inddirekte varme.
  • Kom ahornsirup og mango chutney i en gryde og varm op ved lav varme. Tag af varmen.
  • Krydr andebrystfileterne og læg dem med skindsiden nedad - over inddirekte varme - lad dem stege i ca. 15 minutter.
  • Vend kødet og steg i yderligere 10-15 minutter, alt efter hvordan kødet ønskes.
  • I de sidste ca. 5 minutter pensles kødet med mango chutney-blandingen, vendes og pensles på den anden side.
  • Gør det nogle gange, hold øje med at det ikke branker. Så smager grillet and altså bedst.
  • Tag de grillede andebryst fileter varmen og lad det trække i 10 minutter, inden kødet skæres i skiver.

Næringsindhold

Grillet and med ahornsirup og mango chutney
Mængde pr. portion
Kalorier
333
% Daglig værdi*
Fedt
 
10
g
15
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Kolesterol
 
174
mg
58
%
Natrium
 
1296
mg
56
%
Kalium
 
636
mg
18
%
Kulhydrater
 
14
g
5
%
Kostfibre
 
0.1
g
0
%
Sukker
 
11
g
12
%
Protein
 
45
g
90
%
Vitamin A
 
120
IU
2
%
Vitamin C
 
15
mg
18
%
Calcium
 
20
mg
2
%
Jern
 
10
mg
56
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Grillet and serveres straks, og gerne sammen med den lækre sommersalat.

Se flere inspirerende grillopskrifter:

Grillede koteletter med lækker krydderiblanding

Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen

Grillet culottesteg - sådan steges en culotte i grill

Se disse opskrifter:

  • Kyllingespyd marineret med soja og honning
  • Fyldte squash
  • Butterdejspakker med kylling og æg
  • Nem kalvegryde med squash og champignon
  • Mørbradbøffer med svampe og kartoffelmos
  • Rosenkålssalat med æble og avocado

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med hindbærroulade

Lækker hindbærroulade på 20 minutter

billede med rabarbertærte

Rabarbertærte - lækker tærte med rabarber

billede til bøf i folie

Bøf i folie med lækker sauce

hjemmelavet jordbæris

Jordbæris (opskrift på hjemmelavet is med jordbær)

knuste kartofler med hvidløgssmør

Knuste kartofler med hvidløgssmør

billede med grydebrød

Grydebrød - sådan bager du brød i gryde

spaghetti med kødsovs

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

billede med hindbærsnitter

Hindbærsnitter - hjemmelavet kage med hindbær

billede med oliventapenade

Opskrift på hjemmelavet oliventapenade

billede med kyllingelasagne

Kyllingelasagne - lækker lasagne med kylling

hjemmelavet tzatziki

Sådan laver du en græsk tzatziki

billede til karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Wok med skinke og mangochutney

Wok med skinke og mangochutney

et billede med persillesovs

Klassisk persillesovs opskrift

billede til braiseret kylling med skummende sauce

Braiseret kylling med skummende sauce

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required