Få en lækker opskrift på fyldte squash med rissalat. Her fyldes halve squash med bla. hakket oksekød, og bages færdige i ovnen. Nem aftensmad.
Fyldte squash med rissalat er både nem og lækker aftensmad, der heller ikke tager så lang tid at lave.
De halve squash fyldes med blandt andet hakket oksekød og taco sauce, og de kan nydes med en god rissalat til.
Den får du opskriften på længere nede.
Prøv også disse opskrifter:
Opskrift på fyldte squash

Ingredienser
- 2 store squash
- 1 tsk. salt
- 400 g hakket oksekød
- 1 spsk. olivenolie
- 3 kviste timian eller lidt tørret
- 3 fed hvidløg
- 3 kviste merian eller tørret merian
- 6 forårsløg
- 4 tomater
- 3 spsk. taco sauce hot eller medium
- 6 spsk. parmesan rives groft
Fremgangsmåde
- Flæk squash på langs og skrab det "bløde" kød ud med en ske.
- Drys hver halve squash med groft salt og lad dem trække i 10-20 minutter.
- Skyl dem og dup dem tørre. Kværn lidt peber ud over dem.
- Oksekødet svitses i olivenolie.
- Forårsløg (hovedsaglig den hvide del) og hvidløg kommes ved og svitser med. De friske timian kviste steges med hele.
- Når kødet næsten er nok, kommes de hakkede tomater og merian bladene ved. Lad det stege med i 1-2 minutter. Brug evt. tørret merian.
- Sluk og tag gryden fra varmen, rør den hotte taco sauce i og smag til med salt og peber.
- Fordel kødfyldet i squash og sæt de fyldte squash i en 220 grader varm ovn i 10 minutter.
- Kom ost på og giv dem yderligere 2-3 minutter.
Næringsindhold
Servering
De fyldte squash med oksekød serveres straks og gerne sammen med en god rissalat.
Opskriften på rissalat får du her:
Kogte basmatiris, kolde
1 rødløg, finthakket
Gulerødder, i fine små tern
Lidt squash, i fine tern
Fetaost
1 rød snackpeber
Lidt agurk, udkernet og skåret i små tern
Velbekomme.
Newyorker By Heart
Tak fordi du bruger opskriften. Hvad synes du om den?