Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Fyldte squash
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Forb. tid:
20
minutter
min
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
40
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
2
store
squash
▢
1
tsk.
salt
▢
400
g
hakket oksekød
▢
1
spsk.
olivenolie
▢
3
kviste
timian
eller lidt tørret
▢
3
fed
hvidløg
▢
3
kviste
merian
eller tørret merian
▢
6
forårsløg
▢
4
tomater
▢
3
spsk.
taco sauce
hot eller medium
▢
6
spsk.
parmesan
rives groft
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Flæk squash på langs og skrab det "bløde" kød ud med en ske.
Drys hver halve squash med groft salt og lad dem trække i 10-20 minutter.
Skyl dem og dup dem tørre. Kværn lidt peber ud over dem.
Oksekødet svitses i olivenolie.
Forårsløg (hovedsaglig den hvide del) og hvidløg kommes ved og svitser med. De friske timian kviste steges med hele.
Når kødet næsten er nok, kommes de hakkede tomater og merian bladene ved. Lad det stege med i 1-2 minutter. Brug evt. tørret merian.
Sluk og tag gryden fra varmen, rør den hotte taco sauce i og smag til med salt og peber.
Fordel kødfyldet i squash og sæt de fyldte squash i en 220 grader varm ovn i 10 minutter.
Kom ost på og giv dem yderligere 2-3 minutter.
Næringsindhold
Fyldte squash
Mængde pr. portion
Kalorier
374
% Daglig værdi*
Fedt
26
g
40
%
Mættet fedt
9
g
56
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
12
g
Kolesterol
76
mg
25
%
Natrium
791
mg
34
%
Kalium
1053
mg
30
%
Kulhydrater
12
g
4
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
8
g
9
%
Protein
23
g
46
%
Vitamin A
1621
IU
32
%
Vitamin C
51
mg
62
%
Calcium
165
mg
17
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]