• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Gammeldags makronsnitter med marcipan
billede med makronsnitter
Lækre og gammeldags makronsnitter med marcipan, og de smager himmelsk godt. Du kan lave en hel bradepandefuld snitter med makroner af denne opskrift. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Gammeldags makronsnitter med marcipan

Del gerne opskriften:
Facebook7PinterestMessengerEmailPrintSMS
7
SHARES
Gå til opskrift

Her er den bedste opskrift på gammeldags makronsnitter med marcipan. Du kan her meget nemt lave en hele brandepande snitter med makronfyld.

Sådan bager du de lækreste makronsnitter med marcipan, og hvem elsker ikke sådan en nybagt og gammeldags makronsnitte.

Den gode nyhed er, at du her får en hel bradepande snitter med makroner, som du kan skære ud i ønsket størrelse. Som udgangspunkt er der til i hvert fald 25 makronsnitter.

Bemærk, at jordbærmarmelade kan udskiftes med en hindbærmarmelade eller din egen yndlingsmarmelade.

Opskrift på makronsnitter

billede med makronsnitter

Gammeldags makronsnitter med marcipan

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 25 stk.

Ingredienser

  • 450 g hvedemel
  • 250 g smør koldt, skåret i tern
  • 2 tsk. bagepulver
  • 225 g rørsukker eller alm. sukker
  • 4 æggeblommer

Fyld til makronsnitter

  • 2 dl jordbærmarmelade eller hindbærmarmelade
  • 125 g mørk chokolade hakket

Marcipanmasse

  • 4 æggehvider
  • 300 g flormelis
  • 250 g marcipan groftrevet
  • ½1 tsk. mandelessens
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Forvarm din ovn til 175 °C (ikke varmluft).
  • Beklæd en stor bradepande (den der hører til ovnen) med bagepapir.
  • Kom hvedemel, sukker og bagepulver i en foodprocessor og tilsæt det kolde smør. Kør til smørret er findelt i melet.
  • Tilsæt æggeblommerne og kør til det bliver en grynet masse, den behøver på ingen måde at være en sammenhængende dej.
  • Du kan også gør dette med håndkraft, bare kom mel, sukker og bagepulver i en skål. Smuldr smørret i og tilsæt æggeblommerne. Arbejd det sammen, til du får den grynede masse.
  • Hæld den grynede masse i bradepande, fordel det så der er et lige tyk lag over det hele og pres det godt sammen.
  • Sæt i ovnen og forbag i 15 minutter. Tag ud og lad det bunde køle lidt af.
  • Pisk imens æggehvider, marcipan, mandelessens og flormelis sammen med en el-mikser, til du har en tyk masse.
  • Når den forbagte bund er kølet noget af, fordeles syltetøjet på dejen og derefter drysses med chokolade.
  • Fordel marcipanmassen i klatter ovenpå - det skal være i klatter - for ellers er det umulig at fordele.
  • Sæt i ovnen igen, skru op til 200 grader (ikke varmluft) og bag i 15-20 minutter, til den er gylden. Klik her og start det smarte minutur med indstillet bagetid.

Næringsindhold

Gammeldags makronsnitter med marcipan
Mængde pr. portion
Kalorier
329
% Daglig værdi*
Fedt
 
14
g
22
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.3
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
5
g
Kolesterol
 
53
mg
18
%
Natrium
 
168
mg
7
%
Kalium
 
95
mg
3
%
Kulhydrater
 
48
g
16
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
31
g
34
%
Protein
 
4
g
8
%
Vitamin A
 
295
IU
6
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
20
mg
2
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Tag de færdigbagte makronsnitter ud af ovnen, og lad det dem køle helt af, inden de skæres i tern og serveres.

Hvor stor en gammeldags makronsnitte med marcipan er, bestemmer du heldigvis selv.

Se flere lækre kageopskrifter

  • et billede med gammeldags æblekage
    Gammeldags æblekage med flødeskum og makroner
  • billede med hindbærsnitter
    Hindbærsnitter - hjemmelavet kage med hindbær
  • billede med hindbærroulade
    Lækker hindbærroulade på 20 minutter
  • billede med makronmuffins med chokolade
    Makronmuffins med chokolade

Se disse opskrifter:

  • Klejner - den bedste klejne opskrift til jul
  • Kakaokage med kokoslåg til bradepande
  • Chokoladetærte med karamel og marcipan
  • Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
  • Orangesnegle med appelsin og nougat
  • Småkager med lakrids og tranebær

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til fyldt mørbrad med mozzarella

Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad

Æblekage med marcipancreme og kanel

Æblekage med marcipancreme og kanel

billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver

Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver

billede med kanelsnegle med lækkert remoncefyld

Verdens bedste kanelsnegle med lækker remonce

billede med lagkagehusets pebernødder

Opskrift på Lagkagehusets pebernødder

svinemørbrad i fad

Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt

billede med Kyllingegryde med bacon og broccoli

Kyllingegryde med bacon og broccoli

billede med grillet kylling på dåse

Sådan laver du grillet kylling på dåse

billede til bagt æblekage med smuldredej

Bagt æblekage med smuldredej

billede med brun sovs i sovsekande

Brun sovs - grundopskrift

billede med huevos rancheros

Huevos rancheros - lækker mexicansk morgenmad

kanelstang med remonce

Opskrift på Lagkagehusets kanelstang

billede til hakkebøffer med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

billede med thousand island dressing

Hjemmelavet Thousand Island dressing

billede med Buffalo-chicken macaroni and cheese

Himmelsk Buffalo-chicken macaroni and cheese

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required