• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør
billede med fyldte peberfrugter
Velsmagende og fyldte peberfrugter med en lækker fars, og det er altså en dejlig ret til aftensmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du fyldte peberfrugter. Få en opskrift på peberfrugter, der fyldes med en lækker fars, og derefter steges i ovnen. God aftensmad.

Fyldte peberfrugter er nemme at lave, og peberfrugterne fyldes med en lækker fars.

Det smarte ved retten her er, at du laver tilbehøret sammen med peberfrugterne i ovnen, så det er faktisk en ganske nem middagsret.

Du skal bruge peberfrugter i forskellige farver. Ikke så meget på grund af smag, men fordi det gør retten flottere. Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på fyldte peberfrugter

billede med fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

Fyldte peberfrugter

  • 2 røde peberfrugter
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 spsk. hvedemel
  • 150 g hytteost
  • 1 løg finthakket
  • 3 fed hvidløg revet
  • 1 tsk. chilipulver
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 dl Karoline tomatsauce med creme fraiche 1 dl til farsen, resten lunes som sauce

Tilbehør

  • kartofler små, halverede
  • 4 pastinakker i grove stykker
  • olie
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Tilbehør: Gør kartofler og pastinakker i stand og læ dem på en bageplade med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.
  • Sæt dem forneden i ovnen, ved 200 grader varmluft og giv dem ca. 50 minutter. Vend i dem af og til.
  • Rør det hakkede oksekød med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt så mel, chili, hytteost, løg, hvidløg og 1 dl. Karoline tomatsauce med creme fraiche. Rør det hele godt sammen.
  • Del peberfrugterne på midten og fjern frøstol og kerner.
  • Læg dem på en bageplade med bagepapir og fordel farsen i de halverede peberfrugter.
  • Sæt i ovnen, over kartofler og pastinakker (ca. midt i ovnen), og giv de fyldte peberfrugter 25-30 minutter.

Næringsindhold

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De fyldte peberfrugter serveres sammen med de bagte kartofler og pastinakker.

Server også de sidste 3 dl. af tomatsaucen til. En salat er også god til retten.

Se flere lækre madopskrifter:

Millionbøf - dansk kødsovs med kartoffelmos

Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød

Cowboygryde med oksekød og chili

Se disse opskrifter:

  • Chicken parmesan - klassisk italiensk ret
  • Lammekoteletter med chili og sorte oliven
  • Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili
  • Italienske kødboller med pastasalat
  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

hjemmelavede romkugler

Romkugler med marcipan og mørk rom

billede med nemme og pandebagte fladbrød

Nemme og pandebagte fladbrød med yoghurt

kylling caprese med mozzarella og tomat

Kylling caprese med mozzarella og tomat

billede til stegte kammuslinger

Sådan steger du kammuslinger perfekt

billede til baconruller med tomatsauce

Baconruller med tomatsauce og pasta

billede med sheperds pie

Sheperds pie - kødtærte med kartoffelmos

billede til opskrifter med hakket svinekød

Opskrifter med hakket svinekød og fars

billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver

Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver

billede med sommersalat

Sommersalat med ferskner, serranoskinke og halloumi ost

billede til overnight oats med jordbær

Overnight oats med chiafrø og jordbær

billede med gazpacho

Gazpacho - lækker kold spansk tomatsuppe

billede med sprøde kartoffelchips i mikroovn

Sprøde kartoffelchips i mikroovn

billede til nøddekage med chokolade

Nøddekage med chokolade

Salat med kylling, druer og valnødder

Salat med kylling, druer og valnødder

billede med blomkålssalat

Lækker blomkålssalat med peberfrugt

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required