• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør
billede med fyldte peberfrugter
Velsmagende og fyldte peberfrugter med en lækker fars, og det er altså en dejlig ret til aftensmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør

Opdateret: 11. apr 2023 · Udgivet: 11. apr 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du fyldte peberfrugter. Få en opskrift på peberfrugter, der fyldes med en lækker fars, og derefter steges i ovnen. God aftensmad.

Fyldte peberfrugter er nemme at lave, og peberfrugterne fyldes med en lækker fars.

Det smarte ved retten her er, at du laver tilbehøret sammen med peberfrugterne i ovnen, så det er faktisk en ganske nem middagsret.

Du skal bruge peberfrugter i forskellige farver. Ikke så meget på grund af smag, men fordi det gør retten flottere. Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på fyldte peberfrugter

billede med fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

Fyldte peberfrugter

  • 2 røde peberfrugter
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 spsk. hvedemel
  • 150 g hytteost
  • 1 løg finthakket
  • 3 fed hvidløg revet
  • 1 tsk. chilipulver
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 dl Karoline tomatsauce med creme fraiche 1 dl til farsen, resten lunes som sauce

Tilbehør

  • kartofler små, halverede
  • 4 pastinakker i grove stykker
  • olie
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Tilbehør: Gør kartofler og pastinakker i stand og læ dem på en bageplade med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.
  • Sæt dem forneden i ovnen, ved 200 grader varmluft og giv dem ca. 50 minutter. Vend i dem af og til.
  • Rør det hakkede oksekød med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt så mel, chili, hytteost, løg, hvidløg og 1 dl. Karoline tomatsauce med creme fraiche. Rør det hele godt sammen.
  • Del peberfrugterne på midten og fjern frøstol og kerner.
  • Læg dem på en bageplade med bagepapir og fordel farsen i de halverede peberfrugter.
  • Sæt i ovnen, over kartofler og pastinakker (ca. midt i ovnen), og giv de fyldte peberfrugter 25-30 minutter.

Næringsindhold

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De fyldte peberfrugter serveres sammen med de bagte kartofler og pastinakker.

Server også de sidste 3 dl. af tomatsaucen til. En salat er også god til retten.

Se flere lækre madopskrifter:

Millionbøf - dansk kødsovs med kartoffelmos

Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød

Cowboygryde med oksekød og chili

Se disse opskrifter:

  • Chicken parmesan - klassisk italiensk ret
  • Lammekoteletter med chili og sorte oliven
  • Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili
  • Italienske kødboller med pastasalat
  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med æbleskiver

Luftige æbleskiver med kærnemælk

billede med frozen strawberry daiquiri

Frozen strawberry daiquiri cocktail opskrift

billede med sloppy joe

Sloppy Joe - opskrift på burger med kødsovs

billede med nye kartofler i gryde

Kogning af nye kartofler - her er den rigtige kogetid

hjemmelavet rødvinssauce

Hjemmelavet rødvinssauce - nem sovs med rødvin

et billede med giftkage grøn kage og bladankage

Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)

chicken parmesan med pasta

Chicken parmesan - klassisk italiensk ret

hjemmebagte madeleine kager

Madeleine - opskrift på franske småkager

squashlasagne

Squashlasagne - sund lasagne uden kød

billede til opskrifter med kylling

Opskrifter med kylling - de 12 bedste kyllingeretter

et billede med et stykke fynsk brunsviger kage

Fynsk brunsviger - opskrift på snasket brunsvigerkage

billede med hindbærroulade

Lækker hindbærroulade på 20 minutter

billede med bollerne

Bollerne - de bedste hjemmebagte

billede med squashkage

Nem squashkage - hvad kan man bruge squash til?

gammeldags kylling med agurkesalat

Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required