• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Farsbrød med bacon og BBQ sauce
billede med farsbrød med bacon
Et lækkert farsbrød med bacon, og farsbrødet laves bla. med hakket oksekød og BBQ sauce. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Farsbrød med bacon og BBQ sauce

Opdateret: 21. jan 2023 · Udgivet: 17. jul 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med farsbrød med bacon

Farsbrød med bacon

4.50 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 1 time t 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 æg
  • 1 dl mælk måske lidt mere
  • 50 g oliven sorte, hakkede
  • 100 g champignon grofthakket
  • 2 tsk. kapers hakket
  • 1½ tsk. peberkorn grønne i lage, let knuste
  • 100 g feta smuldret
  • 1 løg revet/meget fint hakket
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 tsk. BBQ krydderi fra Santa Maria
  • 2 spsk BBQ sauce
  • 125 g bacon i skiver
  • 3 spsk. sød chilisauce til pensling
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Rør alle ingredienser - undtagen bacon i skiver og sød chilisauce - sammen til en fars.
  • Kom farsen i et fad og form det til et farsbrød.
  • Læg baconskiver på og pensl med sød chilisauce.
  • Sæt i ovnen ved 180 °C i en time. Klik her og sæt det smarte minutur med korrekte stegetid i ovn.
  • Læg evt. stanniol over de sidste 15 minutter, hvis den bliver for mørk.

Næringsindhold

Farsbrød med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
628
% Daglig værdi*
Fedt
 
47
g
72
%
Mættet fedt
 
18
g
113
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
20
g
Kolesterol
 
176
mg
59
%
Natrium
 
1625
mg
71
%
Kalium
 
644
mg
18
%
Kulhydrater
 
18
g
6
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
12
g
13
%
Protein
 
33
g
66
%
Vitamin A
 
297
IU
6
%
Vitamin C
 
3
mg
4
%
Calcium
 
213
mg
21
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Den bedste opskrift på lækkert farsbrød med bacon. Ingredienserne er blandt andet hakket oksekød og BBQ sauce, og det smager himmelsk godt.

Sådan laver du et lækkert farsbrød med bacon og masser af smag, og farsbrødet er perfekt til aftensmad.

Farsbrødet laves med hakket oksekød, men derudover er der eks. oliven, kapers og feta i det.

Her kan du sagtens justere de enkelte mængder, og eks. tilsætte flere oliven - eller droppe dem helt.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på farsbrød

billede med farsbrød med bacon

Farsbrød med bacon

4.50 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 1 time t 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 æg
  • 1 dl mælk måske lidt mere
  • 50 g oliven sorte, hakkede
  • 100 g champignon grofthakket
  • 2 tsk. kapers hakket
  • 1½ tsk. peberkorn grønne i lage, let knuste
  • 100 g feta smuldret
  • 1 løg revet/meget fint hakket
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 tsk. BBQ krydderi fra Santa Maria
  • 2 spsk BBQ sauce
  • 125 g bacon i skiver
  • 3 spsk. sød chilisauce til pensling
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Rør alle ingredienser - undtagen bacon i skiver og sød chilisauce - sammen til en fars.
  • Kom farsen i et fad og form det til et farsbrød.
  • Læg baconskiver på og pensl med sød chilisauce.
  • Sæt i ovnen ved 180 °C i en time. Klik her og sæt det smarte minutur med korrekte stegetid i ovn.
  • Læg evt. stanniol over de sidste 15 minutter, hvis den bliver for mørk.

Næringsindhold

Farsbrød med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
628
% Daglig værdi*
Fedt
 
47
g
72
%
Mættet fedt
 
18
g
113
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
20
g
Kolesterol
 
176
mg
59
%
Natrium
 
1625
mg
71
%
Kalium
 
644
mg
18
%
Kulhydrater
 
18
g
6
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
12
g
13
%
Protein
 
33
g
66
%
Vitamin A
 
297
IU
6
%
Vitamin C
 
3
mg
4
%
Calcium
 
213
mg
21
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Det færdigbagte farsbrød kan med fordel køles en smule af før udskæring.

Farsbrødet serveres gerne med en lækker pastasalat eller andet tilbehør.

Se flere lækre madopskrifter:

Forloren hare med lækker vildtsovs

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør

Frikadeller - klassisk dansk opskrift på deller

Se disse opskrifter:

  • Pasta med oksekød og citronfløde
  • Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris
  • Italienske wraps med skinke og mozzarella
  • Fyldt kalkunbryst med mozzarella
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Ribbensteg i ovn - opskrift med stegetid

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til grønne bønner med bacon

Grønne bønner med bacon som tilbehør

billede med squashkage

Nem squashkage - hvad kan man bruge squash til?

glaserede perleløg

Glaserede perleløg - nem opskrift

beignetdej nem frituredej med øl

Beignetdej - nem frituredej med øl

rodfrugt biksemad med halloumi

Rodfrugt biksemad med halloumi

butterdejsstang

Lækker butterdejsstang med broccoli og flødeost

billede med havregrynsboller

Havregrynsboller - nemme morgenboller

billede til fyldt mørbrad med mozzarella

Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad

billede med bananmuffins

Bananmuffins med chokolade og kokos

Tunmousse a la Newyorkerbyheart

Hjemmelavet tunmousse - cremet mousse med tun

billede med hjemmelavede hvidløgsflutes

Opskrift på hjemmelavet hvidløgsflute

billede til gammeldags hønsekødssuppe

Gammeldags hønsekødssuppe

squashboller

Squashboller - nemme boller med squash

billede med hjemmelavet pizzadej a la Pizza Hut

Hjemmelavet pizza med pizzadej fra Pizza Hut

billede med hjemmelavet is

Hjemmelavet is - verdens bedste og nemmeste opskrift

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required